0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακόμα και αυτά θεωρούνται πλέον όπλα. Τα θυμάστε οι πιο παλιοί; Εγώ σαν παιδί είχα πεντέξη σίγουρα.
Και παραπάνω από πέντε έξι Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλέξανδρε είχες κι εσύ; Ξέρεις τι έκανε αυτό;
Ο πατέρας μου είχε, με θυμάμαι να προσπαθώ να του τα πάρω η όταν κοιμόταν η όταν έλειπε Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλύτερα,γιατί μετά μπορεί να παρεις και τη στολή
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Και αυτό στον καρπό και είσαι κομπλέSent from my iPhone using Tapatalk
Darth Vader babyyyyyyyyyyΕίχα για ενα διάστημα αυτό με το άσπρο dialΣτάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σαν αυτό δλδ
'Ηταν πολύ δυνατό. Έπαιρνε βελανίδια, έτσι τα λέγανε και έβγαζε κανονικά φλόγα από την κάνη. Υπήρχε ένα εξαρτηματάκι, σαν ποτηράκι που το έβαζες στην κάνη και έριχνε φωτοβολίδες, εξ αιτίας της φλόγας που έβγαζε η κάνη. Εγώ είχα ανακαλύψει ένα κόλπο. Έβαζα μέσα στην κάνη, χύμα, ένα άδειο βελανίδι και πυροβολούσα! Το πετούσε αρκετά μακριά. Είχα σπάσει λάμπα στύλου της ΔΕΗ μ' αυτόν τον τρόπο. Το πρώτο από αυτά μου το είχε αγοράσει ο πατέρας μου. Δεν ήξερε τι μου είχε δώσει! Όταν κατάλαβε μου το πήρε, αλλά εγώ έκανα οικονομίες και αγόραζα ξανά. Το έβρισκε και μου το ξαναέπαιρνε. Γι αυτό είχαν περάσει τόσα από τα χέρια μου.
Μπράβο,έριχνες φωτοβολίδες το Πάσχα!
Σαν αυτό δλδ 🤣
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.