0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε τι χρησιμεύει?Γιατί το πήρες
Απαγορεύονται γενικότερα και ειδικότερα να τα έχεις μαζί σου έξω εκτός εάν πας για κυνήγι η πχ γεωργική ασχολία.Η είσαι Κρητικος
Ανοίγω τις κούτες των τσιγάρων Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χα χα! Στην Κρήτη πάντως, ο έλεγχος στο αυτοκίνητο από τα ΕΚΑΜ, δεν είναι κάτι σπάνιο.
Έχεις και φωτοσπαθο?
Από ότι ξέρω, όταν η λεπίδα δεν ξεπερνά τα 4 δάχτυλα, είναι νόμιμη .Το ένα είναι,το άλλο δεν είναι νόμιμο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λοιπόν…ως «όπλα» νοούνται και τα μαχαίρια κάθε είδους, *εκτός αυτών που η κατοχή τους δικαιολογείται για οικιακή ή επαγγελματική ή εκπαιδευτική χρήση* Επίσης οι σιδηρογροθιές, τα ρόπαλα, τα σπαθιά, οι λόγχες, τα ξίφη, τα ψαροντούφεκα, τα αυτόματα ή ημιαυτόματα πυροβόλα, καθώς επίσης και όλες οι εκρηκτικές και εύφλεκτες χημικές ουσίες !
Στολή έχω. Μη μασάς Αλέξανδρε. Σε καλύπτω, φύγε!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.