Τώρα βέβαια δερμάτινα, τσάντα, κλπ. η ιστορία είναι (πριν την όποια συνάντηση ή διερεύνηση) γεμάτη δυσοσμία από πιθανά μη γνήσια προϊόντα...
Εντάξει, το γνωρίζω, οπότε λέω κοίταξε να δεις κάνεις μία βόλτα, πίνετε ένα καφέ, τον κόβεις από κοντά, κάνεις exercise judgment όσο μπορείς καλύτερα όταν θα ελέγξεις τα πράγματα, και στο τέλος δεν έχεις ανάγκη τίποτε από όλα αυτά - οπότε χωρίς πίεση you walk αν δεν είσαι σίγουρος.

Μου λέει την ιστορία, είμαι άνεργος, πουλάω πράγματα, τα μάζευα αλλά δεν είχε νόημα (τι μου θυμίζει αυτό άραγε χεχε), σήμερα το πρωί πούλησα ένα πορτοφόλι και μία γραβάτα Hermes σε έναν τύπο, κλπ. Τώρα αυτός μπορεί φυσικά να λέει ό,τι θέλει. Μπορούμε, μου λέει, να πάμε και στη boutique της ΜΒ και να ρωτήσεις εκεί ό,τι θες, κανένα πρόβλημα.
Του λέω ευχαριστώ που το λες αλλά και πάλι αυτό δεν μπορεί να με καλύψει 100%, δεν είναι εύκολο να μου κάνουν authentication εκεί, κι αν κάνουν θα χρειαστεί χρόνος, κλπ.
Με τούτα και με τ'άλλα το καθυστερούσα όσο μπορούσα εξ'επίτηδες διότι πρώτον αυτό βοηθά στο να μην πάρεις μία απόφαση παρορμητικά, και δεύτερον ίσως κάτι φανεί ή παρουσιαστεί στην πορεία και αλλάξει κάτι στην εξίσωση (σε σχέση με τα πράγματα καθεαυτά και την όποια ή όχι γνησιότητά τους).

Κάποια στιγμή του λέω πάμε και στην Tumi, και στην ΜΒ, ήθελα να δω λεπτομέρειες στην κατασκευή από τα τελευταία μοντέλα, να ρωτήσω 1-2 πράγματα τους πωλητές, να δω σημερινές τιμές στα νέα μοντέλα, κλπ. Και πάλι δεν με καθησυχάζουν όλα αυτά, αλλά δεν έχω τίποτε να χάσω.
Το κάνουμε κι αυτό λοιπόν, τα πράγματα από την αρχή τα έκοβα για 90-95% legit, παραπάνω δεν μπορώ να πω διότι γνωρίζω πολύ καλά πως οι σύγχρονοι αντιγραφείς τα κάνουν τόσο καλά που δεν πιάνει το μάτι σου, ειδικά αν δεν είσαι στην πιάτσα (όπως εγώ). Αλλά όπως και νά'χει φτάσαμε με τον τύπο να μιλάμε για χρήματα.
Έγινε εκεί μία πολύ καλή συμφωνία, και μετά από σκέψη (του έβγαλα την ψυχή σε υπομονή αλλά ό,τι μπορούσα να κάνω από due diligence σε ερασιτεχνικό επίπεδο το έκανα, τουλάχιστον να μην τό'χω κρίμα μετά).

Η τσάντα είναι ...γυναικεία (μας είπαν στη boutique της Tumi) αλλά εδώ έχω στην ιδιοκτησία μου γυναικεία αρώματα και γυναικείου μεγέθους & χαρακτήρα ρολόϊ, στο weekender bag της Tumi θα κολλήσουμε τώρα;
Αυτά!
Η ζωή είναι μικρή όμως ωραία, αν προσπαθείς να την ζήσεις με τόλμη και περιπέτεια.