Sent from my iPhone using Tapatalk
Και μια σύντομη περιγραφή αυτών που έλαβα:
-Πάστα γυαλίσματος για μεταλλικές κάσες της Beco Technic. (Αυτό φυσικά έχει εφαρμογές και εκτός ρολογιών.)
-Λευκά βαμβακερά γάντια για τη διευκόλυνση της συντήρησης και τακτοποίησης της συλλογής χωρίς δαχτυλιές κλπ., αλλά και για γενικές δουλειές αν χρειαστεί. Το κόστος μικρό, οπότε ας υπάρχουν…
-Beco Boxy Fancy watch Winder σε Platin χρώμα, χωρίς το τροφοδοτικό. Στη συσκευασία περιλαμβάνει και ένα πανάκι. Έχω ήδη 3 ίδιους και μια βάση για να κάθονται όλοι, οπότε δεν χρειαζόμουν κάτι άλλο. Ο συγκεκριμένος είναι πολύ οικονομικός και έχει πλήρεις ρυθμίσεις. Είναι λίγο πλαστικούρα, αλλά από κοντά δεν είναι τόσο χάλια. Όποτε χρειάστηκα service, βρήκα ανταλλακτικά σε πολύ λογικές τιμές, και η εταιρία τιμά την εγγύηση (αν θυμάμαι καλά ήμουν και λίγο εκτός εγγύησης και μου έστειλαν καινούριο όταν χρειάστηκε, και μετά παρήγγειλα και ανταλλακτικά για την ελαττωματικό και επισκεύασα και εκείνον).
-Beco θήκη από ξύλο καρυδιάς, με βελούδινη επένδυση, για 10 ρολόγια. Προσωπικά μου αρέσει το ξύλο καρυδιάς. Η ποιότητα φαίνεται γενικά καλή. Η εσωτερική επένδυση φαίνεται καλοδουλεμένη, ενώ το μέγεθος των θηκών και τα μαξιλαράκια μπορούν να φιλοξενήσουν αρκετά μεγάλα σε διάμετρο και ύψος κομμάτια. Το καπάκι έχει επίσης επένδυση από βελούδο. Οι μεντεσέδες είναι χρωμιωμένοι και δίνουν ωραία αίσθηση. Η θήκη γενικά είναι βαριά και στιβαρή. Έχει κουμπάκι ασφάλισης, αλλά δεν κλειδώνει. Το κόστος της θα έλεγα ότι είναι μέτριο. Δεν τη λες φθηνή, αλλά σε καρυδιά δεν βρίσκεις και πολύ φθηνότερες.
Κάποια στιγμή θα κάνω παρουσίαση συλλογής, οπότε θα μπορώ να πω και περισσότερα πράγματα για τη θήκη, και θα βάλω και φωτογραφίες με τα ρολόγια.
Όπως καταλάβατε εμπιστεύομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα τα προϊόντα της Beco, τα οποία βρίσκω σε εξειδικευμένο Γερμανικό online κατάστημα.