0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλώς τα δέχτηκα κι εγώ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ ενδιαφέρον αυτό για τις φωτογραφίες. Να μας κάνεις ένα mini review!
Αυτό ναι,μπας και καταφέρω να βγάλω καμμια φώτο της προκοπής Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τί πήγες και έκανες βρε αθεοφοβε πάλι? (Δεν ρωταγες πρώτα?)
Μάπα μάρκα πήρα Γιώργο;;Με τα μεταφορικά μαζί 53 ευρώ το πήρα. Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω εάν είναι μάπα η μάρκα, αλλά με 53€ θα μπορούσες να φτιάξεις τουλαχιστον 3 αυτοσχέδια light boxes σε διάφορα μεγέθη....
Με τσακισες τώρα μιλάμε...Εχεις καμμια οδηγία να κάτσω να διαβάσω;Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρώτα απ'όλα, τί εξοπλισμό φωτογραφικό έχεις?
Το κινητό μου και ένα τρίποδο Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το τρίποδο είναι το σημαντικότερο αξεσουάρ Κινητό εάν, θυμάμαι καλά, είχες αναφέρει ότι έχεις με πολύ καλές φωτογραφικές δυνατότητες, οπότε είσαι σε καλό δρόμο...
Είσαι σε καλό δρόμο,βοηθάει αρκετά,τι διάσταση πηρες?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.