0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραίος Bill!@P.I.T. ένα σκούρο καφέ 22αρι με κόκκινη μπλέ ραφή παρακαλώ. Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Για παραγγελίες θα μιλάτε μαζί μου!
Απεκτησε και νταβατζη βλεπω ο Σαλονικιος ...Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρέλαβα ωραιότατο λουράκι, πλεγμένο από τα χεράκια του φίλου Παναγιώτη - P.I.T. !!!Οι φωτογραφίες μου το αδικούν, ως συνήθως.Υπέροχο... Μιλάμε για επαγγελματική δουλειά!Θάμα - Θάμα !!!!Ευχαριστώ ρε Παναή!!!
Εμπορικός αντιπρόσωπος Αθήνας παρακαλώ!
Παιδιά ευχαριστώ! Όποιος ενδιαφέρεται μιλάει με sub50.I' m his bitch. Αναπτύσσεται το δίκτυο.
Να πάρετε μέτοχο και τον @Saega . Για προμηθευτή, πρώτων υλών. Ξέρεις, μαξιλάρι στο πρόσωπο, κλπ, κλπ, και έχετε δέρματα ότι πρέπει . @P.I.T. @sub50
Αρα μου εσκισες το συμβολαιο ε...Καλα Panerai , ουτε το ημερολογιο δε θα σου δωσω να κοιταξεις🤪
Έχει ΚΑΙ ημερολόγιο;;; Μαζεύω τα κομμάτια της ψυχής μου...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Στα συντρίμμια της ζωής μου,τα κομμάτια τις ψυχής μουΠέφτουν κάτω ένα ένα,κι όλα οδηγούν σε σέναΤο Πανέρι δεν θα δώ,μου το στέρησε η κακία, άμα εισαι ανεκτικός,μένεις πάντα "νηστικός".Αλλά εγώ θα πολεμήσωκαι λουράκια θα χαρίζω,και Πανέρι θ' αποκτήσωσυνεχώς θα στο θυμίζω.Και αν με πρόδωσες εσύ,κάποιος θε να μου σταθεί,και θα γίνω δυνατός,και για πάντα αγαπητός.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.