Αποστολέας Θέμα: Νέες αφίξεις... (εκτός από ρολόγια)  (Αναγνώστηκε 296612 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
Νέες αφίξεις... (εκτός από ρολόγια)
« Απάντηση #930 στις: Ιανουάριος 01, 2021, 15:09:09 μμ »
Τα ακουστικά είναι τα focal stellia που δείχνω παραπάνω. Είναι πολύ εύκολα ακουστικά, οποτε ακόμα και με την μη balanced έξοδο οδηγούνται άνετα από τον ifi. Πηγή είναι αποκλειστικά ο υπολογιστής με ριπαρισμενα αρχεία από cd και αρχεία flac, και σε καμία ταινία μόνο η τηλεόραση.
Από ποιότητα κατασκευής και τα δύο σκίζουν. Συνδιαστικα μιλάμε για εξαιρετικό ήχο με καταπληκτική καθαρότητα χωρίς παραμορφώσεις σε απίστευτες εντάσεις. Χωρίς σοβαρή εμπειρία βέβαια με ακουστικα, πάντως οτι καλύτερο έχω ακουσει μέχρι τώρα! Με ένα κόστος βέβαια συνολικά 3100 και αυτό διότι τα ακουστικά ήταν σε προσφορά για "μόνο" 2400 από 3000 που κάνουν κανονικά. Όποιος μπορεί, και έχει περιορισμούς πχ. να μην μπορεί να πάρει ανοιχτού τύπου ακουστικά, είναι για μένα ίσως η καλύτερη επιλογή εκεί έξω.

Sent from my MI 9 using Tapatalk
Πολύ ωραίος!

Εδώ και πολύ καιρό έχω στο καλάθι DAC και AMP της Shiit Audio με τα HD800S αλλά δεν έχω πάει ταμείο ακόμα. Προείχαν κάποια ρολόγια Ίσως φέτος.

Κιεγω δεν έχω τρελή εμπειρία. Έχω ακούσει όμως τον παραπάνω συνδυασμό και μου έφερε δάκρυα στα μάτια. Τα δικά σου πρέπει να είναι ακόμα καλύτερα αν και δε νομίζω ότι έχω τα αυτιά να τα εκτιμήσω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
Απ: Νέες αφίξεις... (εκτός από ρολόγια)
« Απάντηση #931 στις: Ιανουάριος 01, 2021, 15:15:01 μμ »
Το hi if και η κατρακύλα στο hi end είναι μεγάλος εθισμός και πρέπει να κόβεται σε πρώιμα στάδια 🧐🙃 αλλιώς τα λεφτά που έχεις ξοδέψει σε καλά ρολόγια σε λίγο καιρό σου φαίνονται ανέκδοτο....και δυστυχώς και στον ήχο ότι πληρώσεις ,παίρνεις.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #932 στις: Ιανουάριος 01, 2021, 16:48:54 μμ »
Το hi if και η κατρακύλα στο hi end είναι μεγάλος εθισμός και πρέπει να κόβεται σε πρώιμα στάδια 🧐🙃 αλλιώς τα λεφτά που έχεις ξοδέψει σε καλά ρολόγια σε λίγο καιρό σου φαίνονται ανέκδοτο....και δυστυχώς και στον ήχο ότι πληρώσεις ,παίρνεις.

Μεγάλη κουβέντα αυτή Σπύρο!!
Όπως ακριβώς τα λες είναι...
Ευτυχώς "έκοψα" αρκετά νωρίς το σπορ αυτό, γιατί κατάλαβα πως δεν είχα το αυτί για να προχωρήσω.
(Όμως ένας λαμπάτος ενισχυτής "musika fidelity electra 5 ακόμα στοιχειώνει τα όνειρα μου......)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #933 στις: Ιανουάριος 01, 2021, 20:01:13 μμ »
Αποστασιοποιημένος πλέον εδώ και χρόνια από το σπορ πιστεύω ότι εάν ξεκινούσα από την αρχή θα είχα μόνο αποθηκευμένα αρχεία και ένα μέτριο σετ αποκωδικοποιητή - ενισχυτή που θα κατέληγαν σε ένα καλό ζευγάρι ακουστικών ...τίποτα άλλο.Σε όλα τα υπόλοιπα σεταρισματα παράγοντες όπως διαρρύθμιση χώρου,οικογενειακές υποχρεώσεις με μικρά παιδιά,ώρες κοινής ησυχίας και αλλά διαφορα δε σε αφήνουν να χαρείς τα εργαλεία που χρυσοπληρώνεις.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #934 στις: Ιανουάριος 01, 2021, 20:02:53 μμ »
Αποστασιοποιημένος πλέον εδώ και χρόνια από το σπορ πιστεύω ότι εάν ξεκινούσα από την αρχή θα είχα μόνο αποθηκευμένα αρχεία και ένα μέτριο σετ αποκωδικοποιητή - ενισχυτή που θα κατέληγαν σε ένα καλό ζευγάρι ακουστικών ...τίποτα άλλο.Σε όλα τα υπόλοιπα σεταρισματα παράγοντες όπως διαρρύθμιση χώρου,οικογενειακές υποχρεώσεις με μικρά παιδιά,ώρες κοινής ησυχίας και αλλά διαφορα δε σε αφήνουν να χαρείς τα εργαλεία που χρυσοπληρώνεις.

Πόσο δίκιο έχεις...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
« Απάντηση #935 στις: Ιανουάριος 01, 2021, 21:55:44 μμ »
Παιδια, κομμενα τα ρολογια για φετος, πηγα αλλου!

Κομμένα τα ρολόγια για φέτος.... 2 μέρες πριν αλλάξει η χρονιά  :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #936 στις: Ιανουάριος 01, 2021, 22:53:02 μμ »
Ήρθεεεεεε(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Πως μου ξέφυγε!
Για πολλούς το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Ξέρω άτομα που ασχολούνται ακόμα μετά από 100αδες ωρες.

Δυστυχώς εμενα ποτε δεν μου έκανε κλικ. Έπαιξα με πίεση 3-4 ωρες και το άφησα. Περιμένω εντυπώσεις ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #937 στις: Ιανουάριος 01, 2021, 23:00:01 μμ »
Το hi if και η κατρακύλα στο hi end είναι μεγάλος εθισμός και πρέπει να κόβεται σε πρώιμα στάδια αλλιώς τα λεφτά που έχεις ξοδέψει σε καλά ρολόγια σε λίγο καιρό σου φαίνονται ανέκδοτο....και δυστυχώς και στον ήχο ότι πληρώσεις ,παίρνεις.
Έτσι είναι Σπύρο! Στο συγκεκριμένο σετ κατέληξα όταν άρχισα να ψάχνω ένα decent ζευγάρι ακουστικά με υποπολλαπλάσιο budget. Και μετά από τρεις μέρες ψάξιμο και ακούσματα (ωραίες προ COVID εποχές) κατέληξα μια τάξη μεγέθους πάνω.

Ίσως κάνω λάθος αλλά, χωρίς να διαφωνώ στο ότι πληρώνεις παιρνεις, νομιζω ότι υπάρχει ένα άνω όριο στην ικανότητα να εκτιμήσεις διάφορες από ένα σημείο και πάνω. Το αυτί δηλαδή, ειδικά αν δεν είναι "εκπαιδευμένο", δεν διακρίνει διάφορες. Αυτό κάνει εντονότατο το φαινόμενο του diminishing returns.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #938 στις: Ιανουάριος 01, 2021, 23:33:53 μμ »
Αυτό κάνει εντονότατο το φαινόμενο του diminishing returns.

Τον νομο φθινουσων αποδοσεων  εννοείς?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος micraSport

• Members+
  • VIP Member
  • BUY IT NOW
    • Προφίλ
« Απάντηση #939 στις: Ιανουάριος 01, 2021, 23:39:15 μμ »
Πως μου ξέφυγε!
Για πολλούς το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Ξέρω άτομα που ασχολούνται ακόμα μετά από 100αδες ωρες.

Δυστυχώς εμενα ποτε δεν μου έκανε κλικ. Έπαιξα με πίεση 3-4 ωρες και το άφησα. Περιμένω εντυπώσεις ;)
Με τα παιδιά και τη δουλειά Χρήστο οι ώρες που παίζω είναι ελάχιστες. Προσπαθώ να τελειώσω το The Legend of Zelda: Link's Awakening. Θα σε ενημερώσω πάντως...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #940 στις: Ιανουάριος 02, 2021, 00:24:36 πμ »
Με τα παιδιά και τη δουλειά Χρήστο οι ώρες που παίζω είναι ελάχιστες. Προσπαθώ να τελειώσω το The Legend of Zelda: Link's Awakening. Θα σε ενημερώσω πάντως...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, μια από τα ίδια.
Τα τελευταία χρόνια έχω κατασταλάξει σε παιχνίδια που να μπορώ να παίξω για μισή ώρα και να τα αφήσω μετά γιατί δεν μπορώ πια να κάτσω για ώρες να ασχοληθώ. Το Switch είναι η ιδανική κονσόλα γιαυτο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος micraSport

• Members+
  • VIP Member
  • BUY IT NOW
    • Προφίλ
« Απάντηση #941 στις: Ιανουάριος 02, 2021, 00:50:34 πμ »
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, μια από τα ίδια.
Τα τελευταία χρόνια έχω κατασταλάξει σε παιχνίδια που να μπορώ να παίξω για μισή ώρα και να τα αφήσω μετά γιατί δεν μπορώ πια να κάτσω για ώρες να ασχοληθώ. Το Switch είναι η ιδανική κονσόλα γιαυτο
Φαντάσου πηρα το switch κατά κύριο λόγο για τα δύο Zelda. Και εννοείται πως δεν έχει παίξει σε docked mode! Δεν υπάρχει και χρόνος δυστυχώς. Στο pc πάλι οοοοταν κάτσω να παίξω, παίζω κανα unreal tourn, για κανα μισάωρο να πάρω τη δόση μου...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #942 στις: Ιανουάριος 02, 2021, 09:40:21 πμ »
Έτσι είναι Σπύρο! Στο συγκεκριμένο σετ κατέληξα όταν άρχισα να ψάχνω ένα decent ζευγάρι ακουστικά με υποπολλαπλάσιο budget. Και μετά από τρεις μέρες ψάξιμο και ακούσματα (ωραίες προ COVID εποχές) κατέληξα μια τάξη μεγέθους πάνω.

Ίσως κάνω λάθος αλλά, χωρίς να διαφωνώ στο ότι πληρώνεις παιρνεις, νομιζω ότι υπάρχει ένα άνω όριο στην ικανότητα να εκτιμήσεις διάφορες από ένα σημείο και πάνω. Το αυτί δηλαδή, ειδικά αν δεν είναι "εκπαιδευμένο", δεν διακρίνει διάφορες. Αυτό κάνει εντονότατο το φαινόμενο του diminishing returns.
Χρήστο υπάρχουν  και φτηνές λύσεις όπως αυτή της fiio που χρησιμοποιώ για το κινητό με απίστευτη απόδοση.
Τα υβρυδικα μονιτορ έχουν πολύ ρεαλιστικό ήχο.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wagner669

• Members+
  • Hero Member
  • Αλέξανδρος 😎
    • Προφίλ
    • Instagram
« Απάντηση #943 στις: Ιανουάριος 02, 2021, 14:46:21 μμ »
Τα Fiio ειναι παρα πολυ καλα στα λεφτα τους!

Εγω καποια στιγμη θελω να παρω ενα BTR5
Αρκει να βρω κανα πρωτα ενα iPod Classic 5.5 σε καλη κατασταση, για να μπορω να του κανου SD upgrade
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Η Cartier βγάζει έργα τέχνης που έχουν ως δεύτερη ιδιότητα την χρονομετρία.
Όλοι οι άλλοι είναι Υ.Ω. που προσπαθούν να γίνουν τέχνη

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #944 στις: Ιανουάριος 02, 2021, 19:44:56 μμ »
Όπως τα λες. Ευτυχώς ή δυστυχώς έχω αυτούς τους περιορισμούς οπότε υποχρεωτικά μόνο ακουστικά και μάλιστα κλειστού τύπου.
Νομίζω ότι ο χώρος του ρολογιού και του hi-fi/end έχουν πολλά κοινά.
Κάποια πράγματα είναι όντως μετρήσιμα, και μετά αρχίζει το υποκειμενικο και τα γούστα και το μάρκετινγκ και όλο αυτό το πολυπαραγοντικο πάρτυ που δεν κάνει για κάθε τσέπη.
Νταξει, ευτυχώς ούτε από το πιο ακριβό ρολόι μου, ούτε από τα πιο ακριβά ακουστικά μου έχω παράπονο, υπό την έννοια πως ούτε μετανιώνω το έξοδο, αντίθετα τα χαίρομαι και τα δύο.
Καλή χρονιά σε όλους και παλι.

Sent from my MI 9 using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions