Προϊόν από επίσημο site...

Προϊόν από Ali...

Εντοπίζεις διαφορές? Εγώ νομίζω βλέπω μερικές.
Βασίλη και λοιποί,

Αναλύοντας τον λογότυπο, τον βρίσκω ίδιο. Βγάλε τις παραμορφώσεις του, λόγω διαφορετικών φακών, η γραμματοσειρά και τα άλλα στοιχεία της πχ το R & POLISH, στην ίδια τοποθεσία και αποστάσεις. Ειναι αυτό που λέγαμε, σήμα, σχήμα, κλπ.
Οι διαφορές εντοπιζονται στην εκτύπωση, στο σφράγισμα του σωληναρίου, και στο καπάκι. Αντε και στην ένταση / ευκρίνεια της εκτύπωσης. Μπορεί όμως να είναι και από την φωτό.
Επειδή είναι ενα διεθνές προϊόν, δεν απορρίπτω ότι μπορεί να έχει συσκευαστήρια σε διαφορετικά μέρη, και οι συσκευαστές ( logistics / third parties ), παραλαμβάνουν τα βαρέλια με το υλικο, και συσκευάζουν σε σωληνάρια εγχυμένα σε διαφορετικές μηχανές, κλειστικό μετά το γέμισμα με διαφορετική οδόντωση, και εννοείται και διαφορετικό "θηλυκό" - μήτρα, στο βιδωτικό του καπακιού.
Το σωληνάριο εγχύεται με πρέσα, σπείρωμα - σώμα, γεμίζεται από την πίσω πλευρά, και σφραγίζεται με την οδόντωση ( θερμικό ή υπέρηχοι ).
Μετά, περνά ζυγιστικό για έλεγχο περιεχομένου ( αγορανομικά ), πιεστικό για μη διαρροή, και μετά, βιδώνεται το καπάκι, στην τυφλή άκρη.
Δεν θα κουβαλάνε κενά σωλήνάρια από την ...πχ Κίνα, πώματα, ή έστω γεμισμένα.
Βρίσκει στα κεντροβαρικά των κεντρικών αγορών συσκευαστήρια, στέλνει ένα βαρέλι, βυτίο, και κάνουν συσκευασία, κοντά στην κατανάλωση. Με τοπικούς. Που μπορεί να συσκευάζει και οδοντόκρεμες, αντι-ηλιακα, ή μουστάρδες.

Δικαιολογούν οι πωλήσεις ειδικό τμημα συσκευασίας ? Με πλήρη απασχόληση ? Στο τέρμα Θεού ? Δεν το γνωρίζω.

Αυτές είναι οι συνέργειες / third parties, και εφαρμόζονται από το άλεσμα ( Μυλωνάς ), μέχρι τις private labels.
Εγώ, έτσι το βλέπω.

Το άλλο, με το άλλο λογότυπο, μπορεί να είναι και παλαιότερο σήμα, αν το marketing (

), απεφάσισε να το αλλάξει, για πιο μοντέρνο, πιο ελκυστικό.
Τι να πώ !

Οι πιο πολλοί, είναι η πληγή των εταιρειών ΙΜΟ.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.