0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τίποτα παιδιά. Μόλις τσεκαρα και 24αρια zulu και μπαίνουν.Είναι ελαστική η θηλιά οπότε δεν υπάρχει θέμα.
α..... και τι θα τα κάνεις αυτά τα αυτοκόλλητα τώρα;;;;(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Θα χρησιμοποιήσω το ένα και τα άλλα ελπίζω να χρειαστούν μελλοντικά
πες μας κ αλλαπες μας κ αλλα
Αλήθεια δεν έχω κάτι να πω, 1 ήθελα αλλά τα πουλάνε 10αδα, τι να κάνω
...βγάλτα στην φόρα.Δείξε μας και εμάς.Πως πάνε, που πάνε, και...........................βλέπουμε. Οσα δεν θέλεις, στον λαχνό του ΔΧ.
Για να θελες 1 για SKX, κατι θελεις να αλαξεις σε SKX (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ταινίες διπλής όψεως είναι ουσιαστικά, τη κολλάς πάνω στο bezel και κολλάς μετά το insert. Είναι ευτελους αξίας και άχρηστα για τους περισσότερους άρα κακό σαν δώρο. Έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου πιο χρήσιμο για αυτό που λες.Δεν εχω καν skx Για vostok είναι μιας και σχεδόν όλα τα aftermarket bezels είναι σχεδιασμένα για inserts μεγέθους skx
Αυτοκόλλητα για bezel inserts, έτοιμα κομμένα για inserts μεγέθους skx. Ήρθαν σχετικά γρήγορα από Αμερική, 4 Νοεμβρίου η αποστολή, σήμερα παρέλαβα.
Παντελώς άκυρο αλλά μου φάνηκε ενδιαφέρον προϊόν. Σκούπα για καναπέδες, στρώματα κτλ που σκοτώνει τα ακαρεα με ακτινοβολία uv και υποτίθεται ότι "ρουφάει" τρελά. Το bangood για άλλη μια φορά άριστο σε ταχύτητα αποστολής και τιμή.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.