0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλοφόρετος ο μπράσελος.
Πριν λίγες μέρες ο φίλος μου ο yannisb μαγείρεψε ένα ελληνοκινέζικο.Στο δεξί του χέρι φορούσε ένα λαστιχένιο βραχιολάκι.Είδα, έψαξα, ψώνισα.Τα ρολόγια τα αγαπάμε μα πιο πολύ αγαπάμε τους ανθρώπους και κυρίως τα παιδιά.Η δημοσίευση αυτή δεν έχει σκοπό την αυτοπροβολή μου. Ούτε επιθυμώ να μαλακώσω τη νοσηρή σκέψη μου. Έχει σκοπό να σας παρακινήσει να βάλει ο καθένας μας το χέρι στην τσέπη, όσο βαθιά θέλει και να υποστηρίξει δράσεις ανθρώπων για ανθρώπους.Από τη "λάμψη" https://lampsi.org/Κάντε την κίνηση. Θα δώσετε χαρά και στήριξη.
Ε λοιπόν.... Big success! Μπήκε. Δεν λέω, έβρισα αρκετά, ίσως με βρίζανε και οι γείτονες σε κάποια φάση αλλά τελικά όλα οκ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι έμπαινε καλά από τη μια και δεν καθόταν καλά από την άλλη αλλά όπως λέει ο σοφός λαός "με σάλιο και υπομονή κτλ κτλ". Το caseback τέλειο, πολύ το χάρηκα. Έπρεπε να είχα πάρει και το μεταλλικό movement holder τελικά γιατι ψιλοφαινεται το πλαστικο.Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για τις συμβουλές
Ευχαριστώ Μάριε!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Μια ωραία ιδέα για θέμα Νίκο!Όλοι ξέρουμε διάφορους φορείς που συνεισφέρουμε. Μήπως έχει ενδιαφέρον ένα νήμα που να διδίδεται πιο εύκολα η πληροφόρηση?
Καλως τα δεχθηκες Βασιλη.Εχω αρχισει να πιστευω πως τα λουρακια σου αρεσουν και απλως το ρολοι ειναι αναγκαιο κακο Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.