0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για πες ειδικέ. Σοβαρά. Sent from my iPhone using Tapatalk
Αρχικά τι θέλει κάποιος.Διασπορά ή συγκεντρωτική δέσμη?Επειδή χρησιμοποιώ σε κλειστούς χώρους με καπνούς ( το χειρότερο είναι το πλαστικό που βγάζει μαυρίλα) ο συγκεκριμένος είναι πολύ δυνατός και προσφέρει ορατότητα μέσα από τους καπνούς περίπου 2 μετραhttps://www.skroutz.gr/s/21793810/NiteCore-P22R.htmlΣε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δηλαδή σε σκοτάδι η δέσμη φτάνει παααρα πολύ μακριά.Απλά αυτό που πρέπει να έχουμε υποψην μας είναι ότι στο πρώτο 10λεπτο με 15λεπτο πέφτουν στο 80% των δυνατοτήτων τούς
Respect. Νικόλα στην πυροσβεστική είσαι; Σορυ αν γίνομαι αδιακριτος. Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι φιλε,τον χρησιμοποιούν σαν καβατζα το καλοκαίρι για να αλλάζει μανικες Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι φιλε,τον χρησιμοποιούν σαν καβατζα το καλοκαίρι για να αλλάζει μάνικες Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εχασες ευκαιρια για πολυ χοντρο αστειο....
Δεν γίνεσαι. Ναι. Στην περίπτωση μου υπάρχει το εξής παράδοξο. Επειδή είμαι σε αστικό σταθμό το χειμώνα έχουμε την περισσότερη δουλειά
Ριχτο
αντι να αλλαζει τις μανικες, να τις γυαλιζει.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Εγώ ψαχνω μια βδομάδα τον srt9. Παντού εξαντλημένος. Ούτε η αντιπροσωπεία δεν τον έχει. Sent from my iPhone using Tapatalk
Θέλετε να μάθετε για καλούς φακούς?Ρωτήστε τον ειδικό...
Τελικά τον έχει ένας μόνο στο Ηράκλειο. Όλοι οι άλλοι δίνουν παραλαβή από αντιπροσωπεία. Τον παράγγειλα. Ευχαριστώ πολύ P. I. T. Sent from my iPhone using Tapatalk
θα σου αρέσει πολύ. όλα σε ένα δαχτυλίδι με σαφή αίσθηση. θα τον ήθελα λίγο πιο φωτεινό και επαναφορτιζόμενες. να προσεχείς να κουμπώνεις καλά το πίσω καπάκι. να κάνει σαφές κλακέτες και δυο πλευρές.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.