Εξαιρετικα τα σχεδια του Κοσμα, εχει αστειρευτες ιδεες.
Καναμε μια υποτυπωδη προσπαθεια-ερευνα αγορας στα στενα πλαισια του χρονου μας, ωστοσο το κοστος για την κατασκευη δε μπορουσε να κρατηθει σε ανταγωνιστικα επιπεδα.
Αν τωρα μεσα απο συνεννοηση εδω βγει καποια λυση, ποτε δεν ειναι αργα, αλλα μιλαμε για κοστος τουλαχιστον τριπλασιο( με καθε επιφυλαξη) του προτζεκτ
Καλημέρα, Γιώργο. Για project Vostok μόνο με παραγγελία μέσω Meranom θα είναι καλές οι τιμές, ακόμα και από Κίνα θα είναι ακριβότερα. Αξίζει να δώσει κάποιος παραπάνω από 200 ευρώ για Vostok; Εγώ νομίζω πως όχι. Εκτός κι αν είναι συλλέκτης ή άμα είναι κάποιο από τα ακριβότερα μοντέλα που βγάζει κατά καιρούς με μεγαλύτερες διαστάσεις και ζαφείρι (1967 κ.ά.). Οι περισσότεροι που τα "χώνουμε" στα Vostok το κάνουμε επειδή θέλουμε να παίξουμε με τους συνδυασμούς, να φτιάξουμε κάτι με βάση το προσωπικό μας γούστο, κι ας δώσουμε περισσότερα για ένα bezel, παρά για το ίδιο το ρολόι. Με αυτό το σκεπτικό είπα ότι θα ήταν καλή ιδέα μια νέα κάσα/μπέζελ. Ειδάλλως με τόσα χρήματα πας άνετα σε Seiko ή σε κάποιο microbrand. Π.χ. το Vratislavia είναι απίστευτο για τα λεφτά του.
Αλήθεια, πόσο κόστισε το πρότζεκτ; Εγώ δεν πήρα χαμπάρι πότε προχώρησε αυτό.
Sent from my CPH1951 using Tapatalk