Αποστολέας Θέμα: Project problems  (Αναγνώστηκε 17577 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Project problems
« Απάντηση #105 στις: Αύγουστος 11, 2020, 03:44:06 πμ »
Άρα λοιπόν από τα 37 μέχρι στιγμής έχουμε δύο ελαττωματικά. Του Μάριου και του Ηλία.
Λοιπόν Μάριε και Ηλία, επειδή τα λόγια είναι φτώχεια σας τα αγοράζω σε τιμή όχι ατσαλιού και λάστιχου αλλά σε τιμή κοσμήματος.
Είσαι γερολαδας :D

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #106 στις: Αύγουστος 11, 2020, 03:46:09 πμ »
Σε 7 σελίδες,τι λέτε βρε παιδια?Μα το θεο!
Αναλύουμε...... :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Αύγουστος 11, 2020, 03:47:46 πμ »
Οκ,τα λέμε πάλι στην 14η!  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #108 στις: Αύγουστος 11, 2020, 03:50:43 πμ »
Οκ,τα λέμε πάλι στην 14η!  :D
Δεν θα αργήσει... ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος dinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Αύγουστος 11, 2020, 10:15:34 πμ »
Το καλύτερο θα ήταν να πεις στον κινεζο,τι μπορεί να γίνει, εγγύηση εχουν τα ρολογια

1 ον. Περιμένω απάντηση απ' τον Κινέζο...
2.Θα μπορούσα να το φτιάξω μόνος μου ,όπως έχω επισκευάσει κι άλλα στο παρελθον,πχ αυτο είχε το γνωστό θέμα στο τσαπτερ ρινγκ .Τώρα είναι τέλειο.Δεν χρειάστηκε πάνω από 15 λεπτά επισκευής
imghost
3.Σε ρολογα εδώ δεν το δίνω με τίποτα γιατί θα του κάνει σημάδι και δεν γουστάρω Αυτός είναι και ο λόγος που τα επισκευάζω μόνος μου.

.
Αυτά από μένα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
aka...constantine

Αποσυνδεδεμένος dinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Αύγουστος 11, 2020, 10:17:04 πμ »
Επειδή είναι κεραμικό δεν το αγγίζω.εκτος κι αν μου στείλει μπεζελ με ινσερτ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
aka...constantine

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Αύγουστος 11, 2020, 10:29:25 πμ »
Ωραία,γιατί το θέμα έγινε ποικίλης ύλης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Αύγουστος 11, 2020, 10:50:27 πμ »
Απορώ τι δεν καταλαβαινετε!!
Επειδή είχα για αυτό το λέω.Που είναι η δυσκολία;;;
Άψογο το πρώτο.Αψογοοο..Ο Θοδωρής θυμάστε τι έγραψε!Εκτός κι αν δεν διαβάζετε όλα τα ποστ .Και δεν καταλαβαίνω γιατί τόση αδικία πάνω μου.Ενοχλησα κάποιον?Ποιον τον Νίκο;Τον Θοδωρή;Τι είναι αυτά που λέτε.???Έριξα ευθύνες σε κάποιον;Πάτε καλά;.Απλά ανέφερα ένα πρόβλημα και μάλιστα σε συνεννόηση με τον Νίκο.

Φίλε μου,

Να ξεκαθαρίσουμε ότι α ) Δεν εκπροσωπώ τον κατασκευαστή, και β ) δεν έχω καμμιά πρόθεση να αδικήσω ΚΑΝΕΝΑΝ.

Διάβασα αυτά που ανάρτησες, και αυτά σχολίασα.

Δεν έμεινες στο γεγονός της μη ευθυγράμμισης ( ....αναφορά απολύτως αποδεκτή ), αλλά συνέχισες με το σχόλιο της δυνατότητας απόκτησης άλλου, πιο φθηνού και ειδικά .........μαρκέ.

Εγώ, το αντιλαμβάνομαι ότι αυτό είναι αρνητική κρίση, και για τον κατασκευαστή αλλά και για τον τελικό ποιοτικό του έλεγχο.

Δεν νομίζω να έχετε πιάσει το νόημα..Διαβάστε πίσω τα ποστ

Αποδέχομαι ότι δεν έχω πιάσει το ....νόημα.

Κι εσύ λάθος είσαι.

Εγώ έχω 2 σχεδόν ίδια.
Ο καθένας σας το αντιλαμβάνεται λάθος .Τοτε προς τι οι ψηφοφορίες κλπ.Ποιο ρολόι να διαλέξουμε και γιατί!!!!Εγώ προσωπικά πάντα έλεγα ότι οι συγκεκριμένοι Κινέζοι έχουν ποιότητα.Αλλα στη δεδομένη στιγμή έκαναν στραβή.Ειναι πώς το δέχεται ο καθεις.Και στο κάτω κάτω αυτά τα χρήματα για τους Κινέζους που πήραν είναι λεφτά έτσι??Όχι πεντάρες
Κι εγώ ποτέ δεν είπα ότι πληρώσαμε παραπανω από την αξία του Ότι θέλετε λέτε.Αν ήταν έτσι δεν θα είχα κανένα.

Αν ο καθένας μας το αντιλαμβάνεται λάθος, εγώ σου ζητώ συγνώμη.

Και ......σταματώ.

Και πάω να καμαρώσω το ρολόϊ μας, και ας είναι στραβό - ίσιο - κινεζιά, ότι και να είναι, είναι η δημιουργία μας, σαν "παρέα", ένα "αποδεικτικό" της δημιουργικότητας, της συνεργασίας, και του κόπου κάποιων από την παρέα, που ανέλαβαν τις ευθύνες, μετά από την "εξουσιοδότηση" που τους δώσαμε.

Και η επιλογή σε μη "μαρκέ", ήταν γιατί οι Κινέζοι απάντησαν ότι θα μας έκαναν αυτά που ζητήσαμε. Οχι κάποιοι άλλοι.

Και προσωπικά, ευχαριστώ και πάλι αυτούς που κόπιασαν, έτρεξαν, ολοκλήρωσαν το project.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Αύγουστος 11, 2020, 11:04:57 πμ »
Ντινο, πραγματικα δεν εχω καμια υπονοια ειρωνειας, ουτε βεβαια μα το παιξω εξυπνος.
Δε σε αμφισβητω για το ποσο σε ενοχλει το μπεζελ, επισης θυμαμαι οτι το εχεις ξανα.
Και εγω το πηρα επειδη καναμε κινηση σαν ομαδα, επ ουδενι δεν ειχα σκοπο για τετοια αγορα.
Λοιπον ολα πηγαν καλα.
Εχεις ενα θεμα, σημαντικο στο δικο σου βαθμο, αμελητεο στο δικο μου ή αλλων.
Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αν σε ενοχλει ή νιωθεις ζημιωμενος για καποιο λογο-σαφως δαπανησαμε χρηματα που σε πολλες περιπτωσεις δεν περισσευουν- προτιμοτερο ειναι απο το να μπεις σε διαδικασιες χρονοβορες και κοστοβορες, με αβεβαιο αποτελεσμα, να το δωσεις και να εισαι μια χαρα, ωςμη γενομενη φαση.
Ολα τα παραπανω, πραγματικα με πολλη καλη διαθεση και σεβασμο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Αύγουστος 11, 2020, 23:41:19 μμ »
....και ας βάλω και εγώ, κάποιο πρόβλημα. Μεγάλος είμαι, είναι φυσική η γκρίνια στην ηλικία μου.  ;)

Παρακάμπτω την ευθυγράμμιση της ......κουκίδας,  ::) τις μπαρέτες,  :-[ την αίσθηση της κορώνας,  :o την ασυμετρία της κορώνας στην κάσα,  ??? που, στο κάτω κάτω, είναι σχεδιαστικά,  ;) και έρχομαι στον τελικό ποιοτικό έλεγχο.

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, το ρολόι μου παραδόθηκε στο κουτί του, με το αυτοκόλλητο, οπότε, δεν το έπιασε κάποιος από εμάς όλους.

Αλλά πίσω, στο κλείσιμο από τον κατασκευαστή, ο χειρισμός δεν ήταν ο ιδανικός και εκτός από τα σημάδια εξάσκησης άγαρμπης εφαρμογής του εργαλείου στις εγκοπές, μου άφησαν και ένα αναμνηστικό.  :(

Ειναι ένα χάραγμα, ικανού βάθους.

Οπότε, στις συγκεντρώσεις, θα το βρίσκω άμεσα. Εκτός και εάν έγραψαν το όνομά μου, που προφανώς στα Κινέζικα, θα γράφεται με μια γραμμή, ίσως για να εκπροσωπήσει το εγκεφαλοφράφημά μου .   :'( :'( :'( :'(

Φανταστείτε, να το έιχαμε δώσει για χάραξη, θα βρίζαμε τώρα τον τεχνίτη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #115 στις: Αύγουστος 12, 2020, 00:03:04 πμ »
....και ας βάλω και εγώ, κάποιο πρόβλημα. Μεγάλος είμαι, είναι φυσική η γκρίνια στην ηλικία μου.  ;)

Παρακάμπτω την ευθυγράμμιση της ......κουκίδας,  ::) τις μπαρέτες,  :-[ την αίσθηση της κορώνας,  :o την ασυμετρία της κορώνας στην κάσα,  ??? που, στο κάτω κάτω, είναι σχεδιαστικά,  ;) και έρχομαι στον τελικό ποιοτικό έλεγχο. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, το ρολόι μου παραδόθηκε στο κουτί του, με το αυτοκόλλητο, οπότε, δεν το έπιασε κάποιος από εμάς όλους.

Αλλά πίσω, στο κλείσιμο από τον κατασκευαστή, ο χειρισμός δεν ήταν ο ιδανικός και εκτός από τα σημάδια εξάσκησης άγαρμπης εφαρμογής του εργαλείου στις εγκοπές, μου άφησαν και ένα αναμνηστικό.  :(

Ειναι ένα χάραγμα, ικανού βάθους.

Οπότε, στις συγκεντρώσεις, θα το βρίσκω άμεσα. Εκτός και εάν έγραψαν το όνομά μου, που προφανώς στα Κινέζικα, θα γράφεται με μια γραμμή, ίσως για να εκπροσωπήσει το εγκεφαλοφράφημά μου .   :'( :'( :'( :'(

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Φανταστείτε, να το έιχαμε δώσει για χάραξη, θα βρίζαμε τώρα τον τεχνίτη. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Το ξεχωρίζεις άμεσα παντως πλέον

Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος dinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Αύγουστος 12, 2020, 00:04:02 πμ »
Ντινο, πραγματικα δεν εχω καμια υπονοια ειρωνειας, ουτε βεβαια μα το παιξω εξυπνος.
Δε σε αμφισβητω για το ποσο σε ενοχλει το μπεζελ, επισης θυμαμαι οτι το εχεις ξανα.
Και εγω το πηρα επειδη καναμε κινηση σαν ομαδα, επ ουδενι δεν ειχα σκοπο για τετοια αγορα.
Λοιπον ολα πηγαν καλα.
Εχεις ενα θεμα, σημαντικο στο δικο σου βαθμο, αμελητεο στο δικο μου ή αλλων.
Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αν σε ενοχλει ή νιωθεις ζημιωμενος για καποιο λογο-σαφως δαπανησαμε χρηματα που σε πολλες περιπτωσεις δεν περισσευουν- προτιμοτερο ειναι απο το να μπεις σε διαδικασιες χρονοβορες και κοστοβορες, με αβεβαιο αποτελεσμα, να το δωσεις και να εισαι μια χαρα, ωςμη γενομενη φαση.
Ολα τα παραπανω, πραγματικα με πολλη καλη διαθεση και σεβασμο

Μια χαρά τα λες,μαζί σου είμαι.Δεν έκανα κανένα παράπονο ,απλά εξέφρασα μια ατέλεια του ρολογιού.Κι όπως βλέπω θα δούμε κι άλλα.Ατελεια την οποία δεν την περίμενα.Εγινε.Διορθωνεται.Απλα να ξεκαθαρίσω ότι η απάντηση για το eco drive ήταν απάντηση στον (beastaras αλλά δεν το κατάλαβε) ότι "για τα χρήματα που στοίχησε είναι αξιόλογο".Δεν συμφωνώ σε αυτό
επειδή ήξερα από το δικό μου που έχω το οποίο είναι υπέρ τέλειο και για αυτό είπα ότι και με πιο λίγα παίρνεις καρφί και μαρκε.Σταματαω εδώ.Καταλαβαμε όλοι και προχωράμε στο επόμενο. :P  :P
Και δεν το δίνω...έχετε φαγωθεί..μέχρι και κορώνα με logo θα μπει.Θα του βάλω από το πρώτο που εχω :P

Edit.Έπρεπε να το είχαν προσέξει περισσότερο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
aka...constantine

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Αύγουστος 12, 2020, 10:58:55 πμ »
Μια χαρά τα λες,μαζί σου είμαι.Δεν έκανα κανένα παράπονο ,απλά εξέφρασα μια ατέλεια του ρολογιού.Κι όπως βλέπω θα δούμε κι άλλα.Ατελεια την οποία δεν την περίμενα.Εγινε.Διορθωνεται.Απλα να ξεκαθαρίσω ότι η απάντηση για το eco drive ήταν απάντηση στον (beastaras αλλά δεν το κατάλαβε) ότι "για τα χρήματα που στοίχησε είναι αξιόλογο".Δεν συμφωνώ σε αυτό
επειδή ήξερα από το δικό μου που έχω το οποίο είναι υπέρ τέλειο και για αυτό είπα ότι και με πιο λίγα παίρνεις καρφί και μαρκε.Σταματαω εδώ.Καταλαβαμε όλοι και προχωράμε στο επόμενο. :P  :P
Και δεν το δίνω...έχετε φαγωθεί..μέχρι και κορώνα με logo θα μπει.Θα του βάλω από το πρώτο που εχω :P

Edit.Έπρεπε να το είχαν προσέξει περισσότερο.

Ντίνο συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με την τελευταία σου φράση: έπρεπε να το είχαν προσέξει περισσότερο.

Γνώμη μου: θεωρώ ότι ο Νίκος εκπροσωπώντας μας όλους πρέπει να τους γράψει ένα email εκθέτοντας τις γενικές μας θετικές εντυπώσεις, χωρίς όμως να παραλείψει να αναφέρει τη δυσαρέσκειά μας σχετικά με το misalignment.
Κι εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει ενδεχόμενο να σταλούν τα ρολόγια πίσω -το βρίσκω αστείο- αλλά ο Κινέζος οφείλει να γνωρίζει ότι δεν είμαστε τίποτε χάφτες ή ότι όλα καλά. Οφείλουμε να του το πούμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι θα ΕΠΡΕΠΕ να το είχαν προσέξει περισσότερο. Και το γδάρσιμο στο καπάκι του Γιώργου.

Και ποιος ξέρει, αυτό ίσως να φέρει κάποια πρόσθετη έκπτωση/δώρο στην προσεχή ομαδική.

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε; Πείτε το ώστε και ο Νίκος αν θέλει να πράξει τα δέοντα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Αύγουστος 12, 2020, 11:30:18 πμ »
Ντίνο συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με την τελευταία σου φράση: έπρεπε να το είχαν προσέξει περισσότερο.

Γνώμη μου: θεωρώ ότι ο Νίκος εκπροσωπώντας μας όλους πρέπει να τους γράψει ένα email εκθέτοντας τις γενικές μας θετικές εντυπώσεις, χωρίς όμως να παραλείψει να αναφέρει τη δυσαρέσκειά μας σχετικά με το misalignment.
Κι εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει ενδεχόμενο να σταλούν τα ρολόγια πίσω -το βρίσκω αστείο- αλλά ο Κινέζος οφείλει να γνωρίζει ότι δεν είμαστε τίποτε χάφτες ή ότι όλα καλά. Οφείλουμε να του το πούμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι θα ΕΠΡΕΠΕ να το είχαν προσέξει περισσότερο. Και το γδάρσιμο στο καπάκι του Γιώργου.

Και ποιος ξέρει, αυτό ίσως να φέρει κάποια πρόσθετη έκπτωση/δώρο στην προσεχή ομαδική.

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε; Πείτε το ώστε και ο Νίκος αν θέλει να πράξει τα δέοντα.
Προφανώς και θα τους τα πω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Giuseppe Busso

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Αύγουστος 12, 2020, 11:55:58 πμ »
Συμφωνώ με ΠΙΤ.

Προφανώς και δεν γίνεται να σταλούν πίσω ρολόγια. Δεν συμφέρει, δεν αξίζει.

Και προφανώς το να κάνουμε παράπονα, δεν είναι απαραιτήτως κακό. Είναι μιας μορφής feedback που στόχο έχει τόσο να ενημερώσει την ίδια την εταιρία αλλά και να βοηθήσει και τυχόν μελλοντικούς αγοραστές. Στηρίζεται υπερβολικά σε αυτό η νέα μορφή αγορών που είναι αυτή μέσω Ίντερνετ.

Δεν ξέρω αν θα πετύχουμε κάποια έκπτωση για τη νέα παρτίδα, αλλά μπορούμε να πετύχουμε να μας στείλουν είτε δωράκια όπως μπρασελέ, ιμάντες είτε και  1-2 ρολόγια που θα τα κληρώσουμε. Μια ιδέα λέω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions