0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ δυνατό για πρότζεκτ
Και το homage αυτο ειναι monocoque οπως το κανονικο MM300Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Γμτ με τις πρόσφατες αγορές τελείωσε το budget αλλιώς κι εγώ θα ήμουν μέσα με τα χίλια Έχει αρχίσει άλλα κόλπα η heimdallr και θα δούμε μελλοντικά ευελπιστώ ενδιαφέροντα κομμάτια! Ελπίζω στην επόμενη ομαδική να συμμετέχω
Και πάλι να'σαι καλά που μας ενημερώνεις κιεμας που δεν έχουμε fb. Αυτό το μαύρο είναι ΠΟΛΥ καλό. Δεν έχει ανοίξει ακόμα ή άνοιξε και έφυγε;
Η σελίδα που γράφει δεν ανοίγει αυτή τη στιγμή γιστι κάνουν κάποιο update στο κατάστημα. Από όσο ξέρω υπάρχουν διαθέσιμα αλλά αν κατάλαβα καλά δεν είναι έτοιμο το ρολόι. Όσο δούλευε η σελίδα ήταν σε στυλ crowd funding.
Να δεις θα ανοίξει όταν κοιμάμαι! Αν το πετύχω θα το χτυπήσω. Μαύρο ΜΜ, πρέπει να δείχνει φοβερά. Θα ακολουθώ τα ποστ σου με ευλάβεια! Δεύτερο ρολόι που μου αρέσει και δεν θα το είχα δει αν δεν είχες ποστάρει!
Είσαι ο μοναδικός άνθρωπος που βρίσκει θετικό το ότι είμαι αργοσχολος και περνάω πολλές ώρες σε σελίδες με ρολόγια στο fb! Πάντως σοβαρά τώρα χαίρομαι αν κάποιο ποστ μου είναι αφορμή να βρει κάποιος κάτι που του αρέσει.
Σχετικά με το bronze homage mm300 να πω ότι μήπως υπάρχει θέμα στην επαφή με το δέρμα λόγω της monocoque κάσας. Ίσως κάποιοι που ενδιαφέρονται να πρέπει να το σκεφτούν.
1) oikonikos2) omegasnik3) marios4) Ilias-G5) watchman6) dgl7) Alexandros008 Ευρυάναξ9)Nick10) micraSport11) ChS12) geezerv13) ngal