Αποστολέας Θέμα: Διαμαρτυρία στην Casio  (Αναγνώστηκε 8884 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nikonian

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Διαμαρτυρία στην Casio
« Απάντηση #45 στις: Ιούλιος 12, 2020, 19:24:39 μμ »
Λοιπόν, επειδή τρομάζω,  ??? επειδή βλέπω ότι είμαστε άλλη μια παρέα , όπως εκατοντάδες άλλες νωρίτερα, που εν θερμώ ετοιμάζεται να αναλάβει πρωτοβουλία που αφορά την εξωτερική πολιτική της χώρας, για να μην γίνουμε κι εμείς ένα μάτσο επικίνδυνοι γραφικοί, θα πρότεινα να συνταχθεί μια επιστολή προς το Υπ.Εξωτερικών της χώρας μας και να αφήσουμε από εκεί και πέρα στους ειδικούς τον χειρισμό της υπόθεσης, εντασσόμενης σε κάποιο ευρύτερο πλαίσιο που μόνον εκείνοι ξέρουν.

Κατεβάστε τα λάβαρα και λειτουργήστε εν ψυχρώ. Είμαστε ένας προς έναν εδώ μέσα προσωπικότητες και ουχί όχλος. Ας θυμηθεί καθένας από εμάς ποιος είναι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος criskalts

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιούλιος 12, 2020, 19:59:51 μμ »
Λοιπόν, επειδή τρομάζω,  ??? επειδή βλέπω ότι είμαστε άλλη μια παρέα , όπως εκατοντάδες άλλες νωρίτερα, που εν θερμώ ετοιμάζεται να αναλάβει πρωτοβουλία που αφορά την εξωτερική πολιτική της χώρας, για να μην γίνουμε κι εμείς ένα μάτσο επικίνδυνοι γραφικοί, θα πρότεινα να συνταχθεί μια επιστολή προς το Υπ.Εξωτερικών της χώρας μας και να αφήσουμε από εκεί και πέρα στους ειδικούς τον χειρισμό της υπόθεσης, εντασσόμενης σε κάποιο ευρύτερο πλαίσιο που μόνον εκείνοι ξέρουν.

Κατεβάστε τα λάβαρα και λειτουργήστε εν ψυχρώ. Είμαστε ένας προς έναν εδώ μέσα προσωπικότητες και ουχί όχλος. Ας θυμηθεί καθένας από εμάς ποιος είναι.
Ένα μαιλ στην CASIO  για την πραγματικότητα σε ποια χώρα ανήκουν γεωγραφικά τα συγκεκριμένα νησιά-τοποθεσίες, δε νομίζω να συνιστά άσκηση εξωτερικής πολιτικής.
Κανένα λάβαρο δεν σηκώνουμε, αλλά από την άλλη δεν καταλαβαίνω τον μύχιο φόβο που έχει δημιουργηθεί στην Ελληνική κοινωνία μη μας χαρακτηρίσει κανείς πατριώτες ή ειρωνικά εθνίκια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #47 στις: Ιούλιος 12, 2020, 20:38:49 μμ »
Και στην τελική αν η Casio θέλει να τις μιλάμε χωρίς παραδείγματα ,να μην αναφέρει την μισή Ελλάδα σαν Τουρκία. Οταν εκτίθεσαι αναλαμβάνεις και την οποιαδήποτε κριτική.
Αν δεν μπορείς να ανεχτείς την κριτική  ,πήγαινε να παίξεις γκολφ...
Νομιζω ότι και το παράδειγμα με την Κίνα είναι ορθό, αν αναλογισμού ότι τη μισή χώρα μας την δηλώνουν στους μεγαλύτερους γενοκτονους εν ζωή.
Εδω μετατρέπει σε τζαμι το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο ναο του χριστιανισμόυ.

Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #48 στις: Ιούλιος 12, 2020, 20:43:07 μμ »
Δεν είμαστε διπλωμάτες, δεν είμαστε πολιτικοί, δεν είμαστε ειρωνες. Ειμαστε Έλληνες. Ειμαστε αυτοί που αν χρειαστεί θα κάνουμε την υπέρτατη θυσία για τη χώρα μας. Και ως τετοιοι θα μιλήσουμε μέσω μιας οργανωμένης και ευγενικής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ κοινότητας.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #49 στις: Ιούλιος 12, 2020, 21:13:42 μμ »
Και για να επανορθώσει η Casio, να βγάλει special editions στα G με ονόματα ελληνικών νησιών!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιούλιος 12, 2020, 21:17:16 μμ »
Δεν είμαστε διπλωμάτες, δεν είμαστε πολιτικοί, δεν είμαστε ειρωνες. Ειμαστε Έλληνες. Ειμαστε αυτοί που αν χρειαστεί θα κάνουμε την υπέρτατη θυσία για τη χώρα μας. Και ως τετοιοι θα μιλήσουμε μέσω μιας οργανωμένης και ευγενικής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ κοινότητας.

+ 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

....και η Casio, και κάθε Casio, αγοράζει προγράμματα από τρίτους. Δεν τα στήνει μόνη της.

Από εκεί και πέρα, φέρουν ευθύνη για το τι παρουσιάζεται κάτω από την φίρμα τους. Και οι εταιρείες, αναλαμβάνουν τις περισσότερες φορές τις ευθύνες τους.

Από σφάλμα του μάρκετινγ, πολυεθνικής που εργαζόμουν, μια ετικέτα στα Αραβικά, βγήκε με ένα σκουλήκι παραπάνω, που όμως αλλοίωνε την έννοια, και ήταν πλέον προσβλητικό.

Η εταιρεία, αποζημίωσε έναν κοινό σκοπό, σαν ένδειξη ότι ουδεμία πρόθεση προσβολής υπήρχε.

Ο υπεύθυνος ισχυρίστηκε ότι το είχε ελέγξει με Αραβα, αλλά και οι διάλεκτοι, διαφοροποιούνται ( Σουαχίλι ).

Εκτοτε, κάθε κείμενο, κατετίθετο στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας ( ....αργηγού στα θρησκευτικά ), για έλεγχο και πιστοποίηση.

Μετά την επιστροφή του με την σφραγίδα και τους φοίνικες, έβγαιναν τα κλισέ, και επανελέγχοντο με Αραβόφωνους για την ορθή εφαρμογή.

Σχετικά δε με το θέμα, εγώ θα ακολουθήσω τις πλατιές λαϊκές μάζες. Οτι πει ο λαός.  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιούλιος 12, 2020, 21:23:02 μμ »
Γνώμη μου είναι μία επιστολή προς την Casio (Greece, Europe, Japan) περί του λάθους τους, το οποίο μάλλον τυχαίο είναι θα έλεγα και ότι πιθανόν δεν κρύβει κάποια πιθανή επιβολή αλλαγής συνόρων.
Φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο θα επικαλεστούν.
Τα νησιά είναι ελληνικά και δεν ανήκουν στην Τουρκία και πολύ περισσότερο στην ασιατική ήπειρο.

Δεν είναι ούτε θέμα διπλωματικό ούτε του ΥΠΕΞ ούτε της ΕΥΠ.
Αυτό ασφαλώς σε πρώτη φάση.

Διότι εάν μας απαντήσουν ότι οφείλεται στο software το οποίο χρησιμοποιούν τότε από κει και πέρα οφείλουμε να το υποδείξουμε στις σχετικές ελληνικές υπηρεσίες ώστε να επιληφθούν ή να επικοινωνήσουμε με τους software guys και να τους πούμε ότι this is Greece and this is Europe.

Με αφήνει παντελώς αδιάφορο το θέμα αν είμαστε κάτοχοι ρολογιών casio, αν έχουμε από 200 casio ο καθένας μας όπως επίσης και τα χρόνια ιστορίας ή διαμάχης με τους κωλότουρκους.
Αυτά δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Αυτό που έχει σημασία είναι το λάθος τους βάσει των ισχυόντων συνόρων και γεωγραφικών κατανομών. Απλά πράγματα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #52 στις: Ιούλιος 12, 2020, 21:31:47 μμ »
Γνώμη μου είναι μία επιστολή προς την Casio (Greece, Europe, Japan) περί του λάθους τους, το οποίο μάλλον τυχαίο είναι θα έλεγα και ότι πιθανόν δεν κρύβει κάποια πιθανή επιβολή αλλαγής συνόρων.
Φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο θα επικαλεστούν.
Τα νησιά είναι ελληνικά και δεν ανήκουν στην Τουρκία και πολύ περισσότερο στην ασιατική ήπειρο.

Δεν είναι ούτε θέμα διπλωματικό ούτε του ΥΠΕΞ ούτε της ΕΥΠ.
Αυτό ασφαλώς σε πρώτη φάση.

Διότι εάν μας απαντήσουν ότι οφείλεται στο software το οποίο χρησιμοποιούν τότε από κει και πέρα οφείλουμε να το υποδείξουμε στις σχετικές ελληνικές υπηρεσίες ώστε να επιληφθούν ή να επικοινωνήσουμε με τους software guys και να τους πούμε ότι this is Greece and this is Europe.

Με αφήνει παντελώς αδιάφορο το θέμα αν είμαστε κάτοχοι ρολογιών casio, αν έχουμε από 200 casio ο καθένας μας όπως επίσης και τα χρόνια ιστορίας ή διαμάχης με τους κωλότουρκους.
Αυτά δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Αυτό που έχει σημασία είναι το λάθος τους βάσει των ισχυόντων συνόρων και γεωγραφικών κατανομών. Απλά πράγματα.
Φιλε Πανο με συγχωρείς αλλά εδω τα χαλάμε .
Δεν είχαμε 200 χρόνια διαμάχης με τους Τούρκους, ειμασταν ΣΚΛΑΒΟΙ τούς, μας έπαιρναν από νεογεννητους και μας έκαναν γεννιτσαρους.
Η λεξη μαμά και μπαμπά που χρησιμοποιούμε καθημερινά (σαν παραδειγμα το αναφερω) ειναι τουρκικές,οι ελληνικές λέξεις εινα7 μητέρα και πατέρας.  Μας αλλοίωσαν και προσπάθησαν επίμονα  να μας εξαφανίσουν από προσώπου γης ,οχι για 200 χρόνια αλλα για πανω απο 300 .
Γενιές Ελλήνων χάθηκαν χωρίς να υπάρχει ίχνος τούς.
Είμαστε υποχρεωμένοι να θυμόμαστε και να μας νοιάζει.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιούλιος 12, 2020, 21:37:57 μμ »

Λογικο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιούλιος 12, 2020, 21:39:32 μμ »
Φιλε Πανο με συγχωρείς αλλά εδω τα χαλάμε .
Δεν είχαμε 200 χρόνια διαμάχης με τους Τούρκους, ειμασταν ΣΚΛΑΒΟΙ τούς, μας έπαιρναν από νεογεννητους και μας έκαναν γεννιτσαρους.
Η λεξη μαμά και μπαμπά που χρησιμοποιούμε καθημερινά (σαν παραδειγμα το αναφερω) ειναι τουρκικές,οι ελληνικές λέξεις εινα7 μητέρα και πατέρας.  Μας αλλοίωσαν και προσπάθησαν επίμονα  να μας εξαφανίσουν από προσώπου γης ,οχι για 200 χρόνια αλλα για πανω απο 300 .
Γενιές Ελλήνων χάθηκαν χωρίς να υπάρχει ίχνος τούς.
Είμαστε υποχρεωμένοι να θυμόμαστε και να μας νοιάζει.

Αλέξανδρε παρερμήνευσες τα γραφόμενά μου.

Το δεν ενδιαφέρει κανέναν που ανέφερα δεν έχει έχει να κάνει με τις σχέσεις μας με τους γείτονες και το αν πρέπει να γνωρίζουμε, την ιστορία μας κλπ κλπ κλπ.
Το ξέρουμε ότι αυτός ο τόπος έχει βαφτεί κόκκινος από άκρη σε άκρη λόγω των Τούρκων, των Βουλγάρων και πολλών πολλών άλλων "συμμάχων" και μη αλλά και από τους ίδιους τους Έλληνες.

Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ένα ιστορικό θέμα, αλλά με τα ισχύοντα σύνορα, δηλαδή είναι γεωγραφικό το θέμα. (σε πρώτη φάση)
Δεν χρειάζονται ούτε ιστορικές κορώνες (ωπ... είπα κορώνα!!!) ούτε τίποτε άλλο.

Με εύσχημο τρόπο πρέπει να τους υποδείξουμε ότι είναι ηλίθιοι μιας και τα νησιά είναι Ελλάδα και κατά συνέπεια Ευρώπη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #55 στις: Ιούλιος 12, 2020, 21:50:48 μμ »
Εχεις δικιο ρε Πανο, είμαι τσίτα στη δουλειά, και ομολογώ είδα ότι έγραψες με λίγο πιο έντονη ματιά . Ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Ιούλιος 12, 2020, 21:52:45 μμ »
Εχεις δικιο ρε Πανο, είμαι τσίτα στη δουλειά, και ομολογώ είδα ότι έγραψες με λίγο πιο έντονη ματιά . Ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις.

Όχι φιλαράκι, σε παρεξήγησα.
Στείλε εκείνο το χτυπημένο το tudor για να απαλύνεις τον πόνο μου!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #57 στις: Ιούλιος 12, 2020, 21:57:38 μμ »

Εχεις το τρόπο σου,το ομολογώ.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wagner669

• Members+
  • Hero Member
  • Αλέξανδρος 😎
    • Προφίλ
    • Instagram
« Απάντηση #58 στις: Ιούλιος 12, 2020, 22:23:04 μμ »

Α....
Αμα παει ετσι, τοτε κ εγω θελω το μπρονζε!
Γιατι τον παρεξηγησα κ εγω και θα το κρατησω μεχρι να μου περασει και τον ξεπαρεξηγησω, σε καμια... δυο βδομαδες....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Η Cartier βγάζει έργα τέχνης που έχουν ως δεύτερη ιδιότητα την χρονομετρία.
Όλοι οι άλλοι είναι Υ.Ω. που προσπαθούν να γίνουν τέχνη

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #59 στις: Ιούλιος 12, 2020, 22:28:39 μμ »
Α....
Αμα παει ετσι, τοτε κ εγω θελω το μπρονζε!
Γιατι τον παρεξηγησα κ εγω και θα το κρατησω μεχρι να μου περασει και τον ξεπαρεξηγησω, σε καμια... δυο βδομαδες....
Ρε.....το εδωσα το bronze δεν είπαμε;; πήρα το planet ocean

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions