Φιλαράκι, πριν πιάσεις νέο χόμπυ όπως λέει ο Γιώργος (υπέρ-γ@μ@τος!!) μήπως και ξεχαστείς, θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη σου με δύο λέξεις για το κάθε ρολόι που περνάει (βραχυβίως) από το χέρι σου.
Τι γουστάρεις πάνω του και τι δεν σου έκανε κούκου.
Τώρα για το PO, δεν είχες ήδη ένα πριν από λίγους μήνες; τι διαφορά έχει από αυτό εδώ; γιατί η αλλαγή; - είναι άλλη διάμετρος;
[φυσικά καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, είναι ασθένεια και χρήζουμε σχεδόν όλοι εδώ μέσα θεραπείας, όμως, το κριτήριο και οι εντυπώσεις - κρίσεις ενός ανθρώπου που ζει με τόσα πολλά, διαφορετικά και καλά ρολόγια, μετράει, κυρίως επειδή σε γνωρίζω και θα ακούσω την προσέγγιση σου με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον]
Φώτη έχεις δίκιο, είχα πάρει το 45,5 PO για λιγο και είχα ξενερώσει, ήταν θηρίο.
Αυτο όμως, το 42 mm ,ειναι ενα αλλο θέμα...
Πιστεύω ότι σε diver ειναι το καλύτερο ρολοι που εχω φορέσει ποτέ μου.
Στιβαρό, αρρενωπό, πανέμορφο, οι πορτοκαλί πινελιές τού, ξεγελάνε λίγο γιατί αλλιώς το dial λαμποκοπαει συνεχώς, το μπρασελε του οταν κουμπώνει στο χέρι, ειναι λες και γίνεται αυτόματα κομμάτι σού.
Ναι,με βεβαιότητα θα πω ότι το PO στα 42 mm ειναι το καλύτερο Diver που εχω φορέσει ποτέ μου.
Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk