0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bost στις Ιανουάριος 06, 2012, 13:52:08 μμαα ρε φίλε Κώστα με πήγες πολλά χρόνια πίσω...όταν ήμουν ακόμα σπουδαστής της κλασσικής κιθάρας, τώρα λόγω άλλων υποχρεώσεων τα παράτησα..το 2004 ο Ευάγγελος Μπουντούνης είχε κάνει τις 100 κιθάρες στο Ηρώδειο και παίχτηκε και το κομμάτι του Μάνου Χατζιδάκι ...στο βίντεο που παραθέτω ήμουν εκεί..υπέροχη βραδιά...μαγική ήσουν στο κοινό ή μία από τις 100 κιθάρες?
αα ρε φίλε Κώστα με πήγες πολλά χρόνια πίσω...όταν ήμουν ακόμα σπουδαστής της κλασσικής κιθάρας, τώρα λόγω άλλων υποχρεώσεων τα παράτησα..το 2004 ο Ευάγγελος Μπουντούνης είχε κάνει τις 100 κιθάρες στο Ηρώδειο και παίχτηκε και το κομμάτι του Μάνου Χατζιδάκι ...στο βίντεο που παραθέτω ήμουν εκεί..υπέροχη βραδιά...μαγική
"Αγαπημένη" των εφηβικών μου χρόνων Υ.Γ: Ωραίο θέμα θα ήταν αυτό (Με ποιάν τον είχατε κάνει σφεντόνα πιτσιρικάς?)
Παράθεση από: kkostas στις Ιανουάριος 08, 2012, 11:07:38 πμ"Αγαπημένη" των εφηβικών μου χρόνων Υ.Γ: Ωραίο θέμα θα ήταν αυτό (Με ποιάν τον είχατε κάνει σφεντόνα πιτσιρικάς?) όχι με τον Λάμπη προφανώς
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.