...
Κι ο φίλος ο Nostradamus είπε ότι εκτός του χώρου των fora το μόνο Ω που μετράει είναι το moon.
Αλήθεια; Δηλαδή οι σειρές των speedmaster των constellation των Seamaster δεν φαίνεται να έχουν αναγνωρισιμότητα; Πολύ τριτοδεύτερα ρολόγια, ε;
Με αδικείς, ανέφερα και το Ploprof... Και είπα επίσης ότι θεωρώ το aqua terra πολύ πιο αρμονικό.

Η άποψη μου, που βασίζεται στον μικρόκοσμο που κινούμαι, είναι κατά βάση αυτή. Ότι ο μέσος αγοραστής που δεν έχει το βαθύτερο ενδιαφέρον των ανθρώπων που συχνάζουν σε εξειδικευμένο φόρα, δεν θα πάει εύκολα σε όλα τα Ωμέγα. Εργάζομαι σε πολυεθνική και συνεργάζομαι με αρκετές άλλες πολυεθνικές τα τελευταία δέκα χρόνια περίπου. Φέτος είδα για πρώτη φορά, στον καρπό ενός συναδέλφου moon.
Πολλά sub, πολλά explorer I & II, μερικά ΟΡ, daytona, breitling, panerai, IWC, πολύ λίγα tudor, είναι οι βασικές επιλογές των περισσότερων.
Τα Ω θα αναφερθούν από ανθρώπους που έχουν περισσότερα από 1-2 άλλα ρολόγια. Αυτό έχω δει..
Προφανώς δεν δηλώνω ειδικός ούτε ότι η άποψη μου είναι θεσφατο. Λέω απλά ότι αυτό είναι προσωπική μου διαπίστωση.