Έχω κι εγώ λεπτό καρπό οπότε θα βγάλουμε συμπεράσματα εδώ πιστεύω. Αν μπορείς κάποια στιγμή να γράψεις το βάρος που έχει κάθε ρολόι με το μπρασελέ του. Θα ήταν χρήσιμο για την κουβέντα. Εμένα το Fortis μου είναι 147 γραμμάρια ενώ το Seiko 5 μου είναι πούπουλο στα 85 γραμμάρια. Όσον αφορά την μικρότερη καμπύλη δεν την θεωρώ απαραίτητα μείον. Πρώτα θα σε απασχολεί η άνεση όταν το φοράς συνέχεια και μετά το πως κάθεται το ρολόι. Θα προτιμούσα ένα ρολόι που δεν κάθεται τέλεια αλλά είναι άνετο και ξεχνάς ότι το φοράς παρά ένα ρολόι που εφαρμόζει και κάθεται τέλεια αλλά είναι άβολο.
Ζυγαρια της προκοπης δεν εχω, μονο στο μαγαζι μια με αποκλιση/στρογγυλοποιηση στα 5γραμμαρια. Για μενα η μικροτερη καμπυλη ειναι μειον διοτι δινει λαθος φορμα στο μπρασελε. Παντως και τα δυο ρολογια οσο τα φοραω τα ξεχναω. Μου φαινονται ανετα. Αν υπαρξει συναντηση ευχαριστως να τα δουμε και πιο αναλυτικα.
Κι εδω να σας ευχαριστησω που με κατευθυνατε σε μαρκες που ποτε δεν θα σκεφτομουν οτι υπαρχουν, και θα κατεληγα με ενα mido dress watch, οταν τελικα αυτο που θελω ειναι ενα piaget ή αυτα που πηρα.
Και μπορει να ειμαι λιγο επιμονος στο συγκεκριμενο θεμα, αλλα ειλικρινα σας μιλαω, οταν ξεκινησα να ψαχνω ρολοι καταλληλο για τοσο λεπτο καρπο, δεν βρηκα σχεδον πουθενα ευκολα ευκολες απαντησεις, κι ελπιζω να βοηθηθουν κι αλλοι απο αυτο το υπεροχο ταξιδι.