Δυστυχως φωτογραφιες δεν εβγαλα απο κανενα ρολόι που δοκιμασα σημερα, αλλα εβγαλα καποια πολυ χρησιμα συμπερασματα, που ισως βοηθησουν καποιον με τους ιδιους περιορισμους.
Θα επαναλαβω κατι που με ειχαν συμβουλεψει μερικοι συμφορουμιτες -και τους ευχαριστω για αυτο- οταν ξεκινησε η αναζητηση μου πριν την αγορα του πρωτου ρολογιου, πιο πολυ για να το θυμαμαι εγω!
Αν δεν το δεις απο κοντα, δεν ξερεις! Οποτε παμε.
Το oris που προταθηκε παραπανω, περα απο τα σχεδον οριζοντια lugs που δεν βοηθανε τον καρπο μου, απο κοντα ποιοτικα ηταν πολυ κατωτερο απ'ο,τι φαινεται στις φωτογραφιες της εταιρειας, απο αποψη φινιρισματος και λεπτομερειων. Το δε μπρασελε του, πολυ μετριο, στα ιδια επιπεδα με αυτο του των 290ευρω (220 μου το αφηνανε) citizen που φαινεται παρακατω.

,
το οποιο μαλιστα μου καθοταν καλα στο χερι.
Πολυ πιο στιβαρο και ομορφο στο χερι μου το Oris Aquis, το 39,5αρι, με πιο στιβαρη αισθηση και ανωτερο μπρασελε, και μια σημαντικη λεπτομερεια, τα σχεδον καθετα στο κοψιμο στο τελειωμα τους lugs οπως φαινεται στην παρακατω φωτο, που βοηθανε πολυ σε εναν μικρο καρπο.

.
Το 36αρι aquis που δοκιμασα εδειχνε ασχημα, πολυ μικρο.
Καλο επισης το παρακατω tissot, που αν και τεραστιο στα χαρτια, εδειχνε μικροτερο.

Καλυτερα απ'ολα μου καθισε στον καρπο ενα omega planet ocean 39.5αρι και παλι.

.
Το συγκεκριμενο ρολόι πραγματικα, σχεδιαστικα, ειναι υπεροχο.
Απο τις παραπανω δοκιμες, μου φανηκε πως τελικα η rolex ειναι η πιο "αφιλοξενη" σχεδιαστικα για πιο μικρους καρπους, αν και το ειδος του ρολογιου που φοραω προφανως ειναι διαφορετικου τυπου οποτε ισως γινομαι αδικος.
Σε γενικες γραμμες, σε αυτο το στυλ, λογω της στεφανης και της εμφανισης, δεν χρειαζεται να φοβομαστε ενα μεγαλυτερο μεγεθος.