https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF_%CE%9D%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%BD%CE%B3%CE%BA-%CE%9A%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CF%81
Ευτυχως εχουμε πολλους απο δαυτους εδω μεσα
Εσύ, το είχες διακρίνει από καιρό. Και το είχες καταθέσει.
Συνεχιστε να αλληλογλυφεστε μεταξυ σας προσπαθωντας να αποδειξετε(σε ποιον αραγε;-μαλλον στους εαυτους σας)
οτι ειστε καλυτεροι-ανωτεροι-φοβεροι και τρομεροι και
απλα οι αλλοι εχουν "ψυχολογικα" ή στραβοξυπνησαν ή στραβομ@μ@σ@ν
Λυπαμαι που σας το χαλαω αλλα δεν ειναι ετσι
Επισης ωραιο και αυτο περι υπαρκτων και ανυπαρκτων
Οταν σας λενε οοουυυυ μπραβο τι ωραια που τα λες
και οταν γελανε με τα κρυα αστεια σας
τοτε το φορουμ ειναι καλο που ειναι ανοιχτο στις πλατιες μαζες
Αλλα οταν σας λενε τα στραβα σας( ναι εχετε κ τετοια παρολο που θελετε να πιστευετε διαφορετικα)
τοτε δεν εχει σημασια η γνωμη τους αφου δεν εχουν ερθει σε καφεδες ή σε πιτες ή σε σπανακοπιτες
Μονα ζυγα δικα σας δεν γινεται
Υ.Γ. Με ξεπερνα το γεγονος που κανετε κηρυγμα περι σεβασμου οταν τα τελευταια ποστ σας καθε αλλο παρα σεβασμο δειχνουνΚαι τώρα , ............

, επιβεβαιώθηκε και .....επιστημονικά.

Οπότε, εσύ, επανήλθες, με την δήλωση / διάγνωση
Ευτυχως εχουμε πολλους απο δαυτους εδω μεσα
Αρα, ....κερδίζεις

Επειδή εγώ, όπως είναι τοις πάσι γνωστό, ότι είμαι άτομο περιορισμένων δεξιοτήτων με μια ψευδαίσθηση ανωτερότητας, εκτιμώντας εσφαλμένα τις γνωστικές μου ικανότητες, σαν υψηλότερες από ό,τι πραγματικά είναι, θα ήθελα να μου λύσεις μια απόρία.
-Κάνεις την πτυχιακή σου εργασία, και μας επισκέπτεσαι για συλλογή υλικού ?

Γιατί εμείς αλληλογλυφόμαστε μεταξυ μας προσπαθωντας να αποδειξουμε στους εαυτους μας, ότι ειμαστε καλυτεροι-ανωτεροι-φοβεροι και τρομεροι. Εσύ, που αυτά δεν τα αποδέχεσαι, γιατί είσαι συνέχεια εδώ και σχολιάζεις ( ...τουλάχιστον αυτό το κάνεις και το ομολογώ,

), με πλήρη σεβασμό προς τους υπόλοιπους . ?