0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
από την Nomos με μεγάλη μου χαρά θα έπερνα αυτό το ρολογάκι με 2600 eποιοτικά ... ιν χαουζ μηχανή ... μοναδική αισθητική ... δικο του χαρακτήρα που φωνάζει από μακριιά .... αδιάβροχο στα 200μ ... οπεν μπακ με πανέμορφη διακόσμηση της μηχανής ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πολυ ωραιο οντως..!! Αλλα αφου εχεις ηδη μια αξιολογη συλλογη...
Μπορώ να το φανταστώ Νίκο ....!!!!Να σου αρέσει ενα ρολόι πάρα πολυ ... Να αξίζει και με το παραπάνω τα χρήματα του .... Αλλα να μην ταιριάζει με την καθημερινότητα σου ούτε με το στυλ σου ....!!!!
Μπορώ να το φανταστώ Νίκο ....!!!!Να σου αρέσει ενα ρολόι πάρα πολυ ... Να αξίζει και με το παραπάνω τα χρήματα του .... Αλλα να μην ταιριάζει με την καθημερινότητα σου ούτε με το στυλ σου ....!!!!Κάπως ετσι αιςθανομαι και εγω με τα Nomos .... Εξαιρώ το Ahoi datum date .... Που ειναι ενα καθημερινό σπορ / καζουαλ ρολόι .... Που μπορεί να φορεθεί όλη μέρα-κάθε μέρα και σε όλες τις περιστάσεις ....!!!!!Ελπίζω και εύχομαι να βρεθεί μια ημέρα στον καρπό μου ....!!!!
Κριση,αν με αυτα τα ρολογια σε αυτα τα λεφτα πας στη θαλασσα,τι να πω
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.