0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κολλημένος με την ρολεξ και την λεμανιαγια πες για τη lemania?
Παράθεση από: george_ στις Αύγουστος 05, 2015, 22:05:42 μμκολλημένος με την ρολεξ και την λεμανιαγια πες για τη lemania?όχι άλλο Lemania
σε ρωταω γιατι κατα καιρους διακρινω ενα χαμογελακι,για τη lemania,δεν εχω καταλαβει το γιατι,μηπως θα επρεπε να μας πει καποιος?
Παράθεση από: charisps στις Αύγουστος 05, 2015, 22:07:47 μμΠαράθεση από: george_ στις Αύγουστος 05, 2015, 22:05:42 μμκολλημένος με την ρολεξ και την λεμανιαγια πες για τη lemania?όχι άλλο Lemaniaεχεις το moon?
κολλημα,οχι
Παράθεση από: george_ στις Αύγουστος 05, 2015, 22:10:16 μμκολλημα,οχιαν και προτιμώ το δικό σου κόλλημα, από το ομαδικό με τα Seiko
με λεμανια δεν ειναι αυτο?
Παράθεση από: george_ στις Αύγουστος 05, 2015, 22:12:07 μμμε λεμανια δεν ειναι αυτο?και;;;;Διάβασες πουθένα να πω κακό λόγο για τη συγκεκριμένη μηχανή;;;;Απλά έχω πει ότι με κούρασε η αναφορά σε αυτή
Χαρη,σε λιγο θα μου κανετε και Vs Rolex vs NOMOS!
Παράθεση από: george_ στις Αύγουστος 05, 2015, 22:14:26 μμΧαρη,σε λιγο θα μου κανετε και Vs Rolex vs NOMOS! Μπερδεύεσαι!!!Μιλάς με άνθρωπο που λατρεύει τα Rolex και δε γουστάρει καθόλου τα Nomos
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.