Αποστολέας Θέμα: Linde Werdelin spidolite ii tech green  (Αναγνώστηκε 3866 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Evangelos

• Sr. Member
    • Προφίλ
Linde Werdelin spidolite ii tech green
« στις: Μάιος 05, 2020, 01:33:47 πμ »
Αγαπητοί κύριοι,

εδώ και λίγες ημέρες έχω φαγούρα για Linde Werdelin, και συγκεκριμένα για το Spidolite II tech green.. φαίνεται πως κάτι με τραβάει ίσως το παράξενο σχήμα ή τα ιδιαίτερα υλικά κατασκευής.

ποιες οι γνώμες για το συγκεκριμένο ρολόι? ξέρω είναι λίγο αλλιώτικο από αυτά που συνήθως φοράω αλλά γιατί όχι? ή μήπως όχι? ή ναι?

Σκέψεις?

DSC01261 by Alex L, on Flickr
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
The impediment to action advances action. What stands in the way becomes the way

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
Απ: Linde Werdelin spidolite ii tech green
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 05, 2020, 01:52:29 πμ »
Όχι για τον λόγο ότι νομίζω πως δε θα το φοράς!!
Δε το λέω κάπως  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 05, 2020, 01:56:01 πμ »
Παρτο με κλειστα μάτια.
Το φορας όσο γουστάρεις και αν δεν σου κάνει το δίνεις. Θα χάσεις και 500 ευρώ,π.χ, αλλά θα είσαι κερδισμένος εμπειρικά.

Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 05, 2020, 02:10:31 πμ »
Παρτο με κλειστα μάτια.
Το φορας όσο γουστάρεις και αν δεν σου κάνει το δίνεις. Θα χάσεις και 500 ευρώ,π.χ, αλλά θα είσαι κερδισμένος εμπειρικά.

έχει ένα στο Watchfinder αλλά η τιμή είναι απαράδεκτη, 6200+ στερλίνες.. στα φόρουμ αυτά τα δίνουν λίγο λιγότερο απο 4000 στερλίνες. Λογικά θα περιμένω την κατάλληλη προσφορά στα φόρουμ κι όσο πάρει.. αλλά γενικά πιστεύω είναι καλό υποκατάστατο των Richard Mille  που θέλω αλλά η γυναίκα μου προφανώς και διαφωνεί (λόγω τιμής όπως καταλαβαίνεις..)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
The impediment to action advances action. What stands in the way becomes the way

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 05, 2020, 02:11:45 πμ »
Όχι για τον λόγο ότι νομίζω πως δε θα το φοράς!!
Δε το λέω κάπως  ;)

λές ε? το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά θέλω ένα λίγο φευγάτο ρολόι εδώ και καιρό..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 05, 2020, 02:12:52 πμ »
Παρτο με κλειστα μάτια.

έχει ένα στο Watchfinder αλλά η τιμή είναι απαράδεκτη, 6200+ στερλίνες.. στα φόρουμ αυτά τα δίνουν λίγο λιγότερο απο 4000 στερλίνες. Λογικά θα περιμένω την κατάλληλη προσφορά στα φόρουμ κι όσο πάρει.. αλλά γενικά πιστεύω είναι καλό υποκατάστατο των Richard Mille  που θέλω αλλά η γυναίκα μου προφανώς και διαφωνεί (λόγω τιμής όπως καταλαβαίνεις..)
Η δουλειά των γυναικών είναι να διαφωνούν .
Στο εύχομαι να το παρεις στην επιθυμητή τιμή.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 05, 2020, 02:16:55 πμ »
Παρτο με κλειστα μάτια.

Η δουλειά των γυναικών είναι να διαφωνούν .
Στο εύχομαι να το παρεις στην επιθυμητή τιμή.

Α Μ Ε Ν !
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 05, 2020, 03:08:34 πμ »
Ευάγγελε πολύ ιδιαίτερο ρολόι σκέφτεσαι!

Είχα την τύχη να δω ένα LW Oktopus πριν καμπόσο καιρό και είναι εξαιρετικά ποιοτικό και ξεχωριστό. Προσωπικά με χαλάει το μέγεθος (το πάχος κυρίως) αλλά είναι τελείως προσωπικό.

Αν το πάρεις στη σωστή τιμή δεν θα χάσεις τίποτα αν τελικά αποφασίσεις ότι δεν σου κάνει αλλά είναι σχετικά δύσκολα ρολόγια να πουληθούν. Τουλάχιστον αυτό μου είχε πει αυτός του οποίου το Oktopus δοκίμασα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 05, 2020, 08:41:47 πμ »
Πολύ ιδιαίτερο και όμορφο  ρολόι ,δεν το έχω δει από κοντά και δεν μπορώ να έχω πλήρη άποψη,κρίνοντας όμως από τα υπόλοιπα ρολόγια που έχεις παρουσιάσει φαίνεται ότι θελεις να ξεφύγεις με  αυτό από τα κλασικά σχέδια και μάρκες.Στην περιοχή των 4 με 6Κ που το βρίσκεις δεν είναι απαγορευτικό και μπορείς να κανεις το κέφι σου,όμως εάν το βαρεθείς (και συμβαίνει συχνά σε ρολόγια που έχουν ίδιαιτερο χαρακτήρα) θα είναι μάλλον δύσκολο να βρεις καλή τιμή για ανταλλαγή η πώληση .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 05, 2020, 16:51:36 μμ »
Φαντάζομαι να το παίρνεις και να το κάνει review αυτός

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 05, 2020, 23:34:54 μμ »
Φαντάζομαι να το παίρνεις και να το κάνει review αυτός

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

κοίτα, πιστεύω αν ο Άρτσι δει Linde Werdelin θα βγάλει αφρούς και θα αρχίσει τα μπινελίκια.. αλλά χρειάζομαι πιστεύω ένα ρολόι το οποίο να μην είναι όπως όλα τα υπόλοιπα, Το συγκεκριμένο πιστεύω καλύπτει τον σκοπό αυτό.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 05, 2020, 23:37:41 μμ »
Πολύ ιδιαίτερο και όμορφο  ρολόι ,δεν το έχω δει από κοντά και δεν μπορώ να έχω πλήρη άποψη,κρίνοντας όμως από τα υπόλοιπα ρολόγια που έχεις παρουσιάσει φαίνεται ότι θελεις να ξεφύγεις με  αυτό από τα κλασικά σχέδια και μάρκες.Στην περιοχή των 4 με 6Κ που το βρίσκεις δεν είναι απαγορευτικό και μπορείς να κανεις το κέφι σου,όμως εάν το βαρεθείς (και συμβαίνει συχνά σε ρολόγια που έχουν ίδιαιτερο χαρακτήρα) θα είναι μάλλον δύσκολο να βρεις καλή τιμή για ανταλλαγή η πώληση .

έχεις δίκιο για την μεταπώληση, στα 4 αν ο βρω δεν θα είναι μεγάλο πρόβλημα.. αν το βρω παραπάνω σίγουρα πάω για χασουρα.. αλλά μεχρι τα 500 (+-10%) πιστευω δεν με χαλάει αν θεωρήσουμε πως θα το κρατησω 2-3 χρόνια τουλάχιστον..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 05, 2020, 23:50:38 μμ »

κοίτα, πιστεύω αν ο Άρτσι δει Linde Werdelin θα βγάλει αφρούς και θα αρχίσει τα μπινελίκια.. αλλά χρειάζομαι πιστεύω ένα ρολόι το οποίο να μην είναι όπως όλα τα υπόλοιπα, Το συγκεκριμένο πιστεύω καλύπτει τον σκοπό αυτό.

Xaxaxa για αυτό το είπα!
Είσαι κατασταλαγμένος.. έτσι για την διαφορά της συλλογής με έναν παράξενο τρόπο ίσως να κολλάει! ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 06, 2020, 00:33:37 πμ »

Xaxaxa για αυτό το είπα!
Είσαι κατασταλαγμένος.. έτσι για την διαφορά της συλλογής με έναν παράξενο τρόπο ίσως να κολλάει! ;)

κατασταλαγμενος δεν ξέρω αν είμαι, αλλά σίγουρα μου αρέσουν τα Hublot, RM, LW λόγω των υλικών τους. πίστεψέ με, αν μπω στην αγορά ρολογιού αύριο, θα ρίξω τα λεφτά μου σε ιδιαίτερα υλικά.. όλα ταάλλα, σχήματα, σχέδια, μηχανισμοί είναι όλα πάν κάτω τετριμμένα,  σύσκολα να ανταγωνιστείςονόματα 200 ετών με άλλον τρόπο.

RM, δεν μπορώ να διαθέσω, δεν είμαι σε τέτοια οικονομική κατάσταση ακόμη
Hublot, λίγο έχουν γίνει σούπα και με εκνευρίζει που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, το βαριέμαι
LW, έχουν μοναδικά σχήμα, παράξενα υλικά και σχήμα και σχετίζονται με καταδύσεις και αναρριχήσεις, είναι πιστεύω πιο Cool από τα παραπάνω..

και δεν έχουν το service cost ths AP!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 06, 2020, 00:41:54 πμ »
Πάντως είτε μας αρέσουν είτε όχι η Hublot και λοιπές άλλαξαν την ωρολογοποιία.
Βεβαια ίσως αυτό να έχουν να κάνει όπως λες με το πώς αλλιώς να χτυπήσουν 200 χρόνια ιστορίας..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions