0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάριε γιατί είναι vfm η Casio
Ευχαριστώ. Το φόρεσα στην σκυλοβολτα πρίν..Το κοίταζα, το ξανακοίταζα...Είναι πανέμορφο κ απορώ πως είναι τόσο φτηνό αυτό το ρολόι. Πιστεύω ότι η τιμή του θα έπρεπε να είναι 100+Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάιος 02, 2020, 19:11:29 μμΕυχαριστώ. Το φόρεσα στην σκυλοβολτα πρίν..Το κοίταζα, το ξανακοίταζα...Είναι πανέμορφο κ απορώ πως είναι τόσο φτηνό αυτό το ρολόι. Πιστεύω ότι η τιμή του θα έπρεπε να είναι 100+Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ, μην σε ακούσουν ! Ασε να τα πάρουμε πρώτα, και μετά,..........................πές τα. Με υψηλότερες τιμές, θα τα πουλήσουμε και εμείς ..........υψηλότερα. Πάει η Rolex ! Την κατάπιαμε ...........ζωντανή
Πρεπει να χουν παραγγειλει δυο απο το μαγαζι αυτο.dinosΠαράθεση από: dinos στις Απρίλιος 06, 2020, 20:46:11 μμhttps://www.greatwatches.co.uk/products/casio-mdv-106-1a-mens-duro-200m-modern-analog-200m-diver-sports-watch-brand-newcriskaltsΠαράθεση από: criskalts στις Απρίλιος 06, 2020, 21:30:20 μμΠαραγγέλθηκε.Να δούμε αν θα προλάβω να το φορέσω σε καμιά παραλία φέτος, ή μόνο στην μπανιέρα.Θα τους στειλω μνμ αυριο, να ρωτησω πως τους ηρθε κτλ
https://www.greatwatches.co.uk/products/casio-mdv-106-1a-mens-duro-200m-modern-analog-200m-diver-sports-watch-brand-new
Παραγγέλθηκε.Να δούμε αν θα προλάβω να το φορέσω σε καμιά παραλία φέτος, ή μόνο στην μπανιέρα.
Εγω θελω το χρυσό με πλήρη συσκευασία .Και αφού μαζευτούμε αρκετοί να δούμε και το ια γράψουμε επάνω, κάτι κωδικοποιημενο. -.-..Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Wagner669 στις Μάιος 02, 2020, 02:22:59 πμΣτην επιλογη free στο στελνουν στη ζελατινα, μεσα σε φακελο, χωρις κουτι και manualΝα μην το δεχτούμε. Πως θα το μεταπουλήσουμε χωρίς κουτι ? Και πως θα το "ρυθμίζουμε" χωρίς manual Κύριοι,Ειναι ένα ρολογάκι, σαν αναπτήρας Bic. Το χρησιμοποιείς, το ξεπατώνεις, και άμα, λέω άμα τα "φτύσει", στον Μάριο για ...............επισκευή.Θεωρώ το κουτί, τις γιρλάντες και τα υπόλοιπα, απλώς ταλαιπωρία για αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι. Αυτά,
Στην επιλογη free στο στελνουν στη ζελατινα, μεσα σε φακελο, χωρις κουτι και manual
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 02, 2020, 00:56:26 πμΕγω θελω το χρυσό με πλήρη συσκευασία .Και αφού μαζευτούμε αρκετοί να δούμε και το ια γράψουμε επάνω, κάτι κωδικοποιημενο. -.-..Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘα πάρεις εσύ ΑΚΡΙΔΑ;