....και με την έγκριση της Διοίκησης,

θα έλεγα να ξαναθυμηθούμε τις "διαβαθμίσεις" υδατοστεγανότητας των ρολογιών, μια και
α. Από Δευτέρα, μας ξαμολάνε ( ......μέχρι να μας ξαναμαζέψουν
(1) ) ,
β. Αρχίζει η "καταδυτική" περίοδος, αν και ο Μάϊος ειναι μηνας που απαγορεύεται το υποβρύχιο ψάρεμα.
(2)γ. "Τρέχει" το θέμα του Casio Duro.
Παρακαλείται η κα Δ/ση, να εκδώσει ΠΝΠ,

για να ανοίξουμε ένα σχετικό νήμα.

Αν, και είναι θέμα "καυτό", και σίγουρα υπάρχουν και άλλα σχετικά. Εχω ξανα-αναρτήσει σχετικά, αλλά αμα δεν είναι φρέσκα, κανείς δεν ψάχνει.
Και επειδή, είμαι από αυτούς, που θεωρώ την "υδατοστεγανότητα", απαραίτητο στοιχεία στα ρολόγια, σαν φανατικός του νερού, και κομπλεξικός με το θέμα, ατυχώς, μου πέφτει ο κλήρος.

Κανένας άλλος .............εθελοντής ?

(1) μια και πολλοί, ατυχώς δεν έχουν καταλάβει ότι ο κίνδυνος ΔΕΝ πέρασε, αλλά, ελλοχεύει, και περιμένει την στιγμή που θα κάνουμε το λάθος. Πολλοι είναι οι κίνδυνοι, σε πολλές φάσεις της ζωής μας, που μόλις χαλαρώσουμε, αδρανήσουμε, δώσουμε την ευκαιρία, ..............τσούπ, την αρπάξαμε.

(2) κάποτε, κάποιος "σοφός", απεφάσισε ότι τον Μάϊο, τα ψάρια είναι "έγκυα", ή κάνουν

. Και είπε ".....ας μην τα ενοχλήσουμε".

Από τότε, και όσοι ασχολούνται λίγο, θα έχουν διαπιστώσει ότι αυτό ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Τόσο απλά. Πολύ καλύτερα θα ήταν να χωρίσουν τις θάλασσες σε τομείς, και εναλλακτικά, να ψαρεύονται ανά, πχ 4-ετία, 5-ετία, 6-ετία. Τότε θα τα βοηθούσαν. Οχι έτσι. Και θα μένανε και μερικά, για τα παιδιά και τα εγγόνια μας.