Αποστολέας Θέμα: Ρολόι-άθληση  (Αναγνώστηκε 53872 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος criskalts

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Ρολόι-άθληση
« Απάντηση #375 στις: Ιούλιος 20, 2020, 23:16:18 μμ »
Ωραίο μέρος, πανέμορφες εικόνες κ φυσικά με αγαπημένο ρολόϊ( το Casio εννοώ).
Μπράβο Χρήστο, ευχαριστούμε!
*ωραίο μπλουζάκι με το C-130!

Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #376 στις: Ιούλιος 20, 2020, 23:37:06 μμ »
Άθληση δεν το λες αλλά θα τολμήσω να το βάλω εδώ.
..............................
..............................
Αυτά από την χθεσινή μου εξόρμηση και ζητώ συγνώμη για το μακροσκελές και για το ενδεχόμενο off topic.

Ουτε μακροσκελές είναι, ουτε off topic, με όποια έννοια και να το δείς.  ;)

Αντίθετα, έχει και την ορεινη πεζοπορεία και μάλιστα εκτός μονοπατιών ( ...ελέυθερου πεδίου ), και φυσικά, και ρολόγια.   ;)

Αρα ?

Χώρια, που οι πλατιές λαϊκές μάζες απολαμβάνουν τέτοιες αναρτήσεις, των προσωπικών επιλογών εκάστου, και έτσι, μας δίνεται η δυνατότητα να δούμε τους φίλους που έχουν παρόμοιες προτιμήσεις.

Να θυμίσω την ποδηλασία ?
Να θυμίσω την κατάδυση ?
Να θυμίσω το ορεινό τρέξιμο ?
Να θυμίσω την πεζοπορεία ?

Αν δεν τα αναρτούσαν οι φίλοι, δεν θα γνωρίζαμε και δεν θα βλέπαμε τέτοιες εικόνες.

ΙΜΟ, το φόρουμ ( .......ή θα ήθελα να είναι  ::) ), δεν είναι ανάρτηση φωτό ρολογιών και σχόλια "Υπέροχο", "καλορίζικο", "απο που το πήρες", "πόσο κάνει", "πωλείται", ζητείται", και παρόμοια.

Πισω από κάθε ανάρτηση, είναι κάποια προσωπικότητα, με αγάπες, προτιμήσεις, ενδιαφέροντα. Και αυτά, ΠΡΕΠΕΙ ( .....ξαναλέω ΙΜΟ ), να παρουσιάζονται, και να κοινοποιούνται, στο μέτρο που ο κάθε ένας επιθυμεί, και θεωρεί ότι ΔΕΝ παραβιάζεται η προσωπική του ζωή.

Και τα σχόλια "...πάλι αυτός που τρέχει 35 Μαραθωνίους ?", από κριτικούς του καναπέ, και σχόλια "...δεν μας νοιάζει τι κάνεις / έκανες στην ζωή σου. Μόνο το ρολόι σου θέλουμε να δούμε για να σε κρίνουμε, αν μας αρέσει ή όχι ", είναι αυτά που δείχνουν τους ΚΕΝΟΥΣ, τους ΕΓΩΪΣΤΕΣ, τους ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΥΣ.

Που δεν έμαθαν ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι στην ζωή αυτή, με άλλα γούστα, με άλλες προτιμήσεις ( ....ακόμα και στο sex  ??? ), που αν δεν τους αρέσει, μπορούν να απέχουν από το συγκεκριμένο νήμα, ή και από την κοινότητα αυτή.

Μου αρέσει ? Το δείχνω. Δεν μου αρέσει ? Δεν γράφω πικρόχολα, επειδή .........ζηλεύω !  :(

Καλά, δεν με βλέπω καλά.  :-[
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #377 στις: Ιούλιος 20, 2020, 23:50:04 μμ »
Υπεροχα τοπια. Στο ειπε κι αλλος, θα στο πω κι εγω, μην το διακινδυνευεις να πηγαινεις μονος.
Κανουμε αντιστοιχα περιπατητικα με φιλους γυρω απο τη Ζηρεια, βεβαια πολυ πιο ελεγχομενο το μερος με αρκετα χωρια και επαρχιακους δρομους να κατευθυνθεις αν εχεις εστω και μικρη αισθηση προσανατολισμου, καταλαβαινω απολυτα την αισθηση ικανοποιησης που περιγραφεις. Να'σαι καλα να το ξανακανεις, με παρεα!
ΥΓ και Edit. Υπαρχει καποιο ρολοι που να το βρισκει κανεις σημερα ευκολα σε λογικη τιμη που να μετραει υψομετρο και να εχει πυξιδα? Η τελος παντων κατι που να βοηθαει σε αυτες τις περιγιησεις? Μας ειχε τυχει μια φορα να μεινουμε στο δασος αφου επεσε ο ηλιος και ισως κατι τετοιο να ηταν χρησιμο, διοτι αργησαμε πολυ να βρουμε το δρομο μας.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #378 στις: Ιούλιος 21, 2020, 00:15:55 πμ »
Υπεροχα τοπια. Στο ειπε κι αλλος, θα στο πω κι εγω, μην το διακινδυνευεις να πηγαινεις μονος.
Κανουμε αντιστοιχα περιπατητικα με φιλους γυρω απο τη Ζηρεια, βεβαια πολυ πιο ελεγχομενο το μερος με αρκετα χωρια και επαρχιακους δρομους να κατευθυνθεις αν εχεις εστω και μικρη αισθηση προσανατολισμου, καταλαβαινω απολυτα την αισθηση ικανοποιησης που περιγραφεις. Να'σαι καλα να το ξανακανεις, με παρεα!
ΥΓ και Edit. Υπαρχει καποιο ρολοι που να το βρισκει κανεις σημερα ευκολα σε λογικη τιμη που να μετραει υψομετρο και να εχει πυξιδα? Η τελος παντων κατι που να βοηθαει σε αυτες τις περιγιησεις? Μας ειχε τυχει μια φορα να μεινουμε στο δασος αφου επεσε ο ηλιος και ισως κατι τετοιο να ηταν χρησιμο, διοτι αργησαμε πολυ να βρουμε το δρομο μας.
Ένα protrek casio είναι για αυτή την δουλειά
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #379 στις: Ιούλιος 21, 2020, 00:16:22 πμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #380 στις: Ιούλιος 21, 2020, 00:26:10 πμ »
Υπαρχει καποιο ρολοι που να το βρισκει κανεις σημερα ευκολα σε λογικη τιμη που να μετραει υψομετρο και να εχει πυξιδα? Η τελος παντων κατι που να βοηθαει σε αυτες τις περιγιησεις? Μας ειχε τυχει μια φορα να μεινουμε στο δασος αφου επεσε ο ηλιος και ισως κατι τετοιο να ηταν χρησιμο, διοτι αργησαμε πολυ να βρουμε το δρομο μας.

Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά με ένα υψόμετρο και μια πυξίδα, ΔΕΝ βρισκεις τον δρόμο σου, ειδικά σε βουνό και με δάσος.

Πρέπει να έχεις κάποιες γνώσεις, είτε "πορείας", είτε της βασικής διαμόρφωσης της περιοχής, ίσως χάρτη, κλπ.

Ενα GPS, είναι πιο χρήσιμο, αρκεί, κάτω από πυκνό φύλλωμα, ή πλαγιές / χαράδρες, να έχει σήμα.

Τον βασικότερο λόγο, τον έχει η διαμόρφωση της περιοχής, και φυσικά η εποχή. Μιλάμε ΠΑΝΤΑ για καλοκαιρία, αν και στα βουνά, ειδικά από κάποιο χρονικό και ύστερα, ΟΥΤΕ αυτό είναι εξασφαλισμένο.  :(

Εάν θέλεις παραπάνω στοιχεία, το συζητάμε.  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #381 στις: Ιούλιος 21, 2020, 00:33:52 πμ »
Αναφερομαι σε περιοχη που ξερουμε, εχουμε χαρτη, γνωριζουμε δηλαδη που κινουμαστε, δεν θα παμε με ενα ρολοι να βρουμε το δρομο μας. απλα ειμαι σιγουρος οτι βοηθαει, διοτι δεν εχει καθολου σημα εκει, οποτε ρολογια με gps κλπ. δεν νομιζω να βοηθησουν, αλλα μια κατευθυνση για να εχεις το νοητο αξονα που θα συναντησεις εστω το δρομο, θα εκανε καλο, ειδικα αφου επεσε ο ηλιος.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος watchman

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #382 στις: Ιούλιος 21, 2020, 06:58:58 πμ »
Αναφερομαι σε περιοχη που ξερουμε, εχουμε χαρτη, γνωριζουμε δηλαδη που κινουμαστε, δεν θα παμε με ενα ρολοι να βρουμε το δρομο μας. απλα ειμαι σιγουρος οτι βοηθαει, διοτι δεν εχει καθολου σημα εκει, οποτε ρολογια με gps κλπ. δεν νομιζω να βοηθησουν, αλλα μια κατευθυνση για να εχεις το νοητο αξονα που θα συναντησεις εστω το δρομο, θα εκανε καλο, ειδικα αφου επεσε ο ηλιος.
Φίλε μου το Garmin (fenix) τουλάχιστον που το δουλεύω εδώ και 6 χρόνια έχει την επιλογή trackback που σου δείχνει το δρομολόγιο που έχεις είδη διανύσει, οπότε και σήμα αν δεν έχεις κάποιες φορές λόγω ότι το gps δεν είναι 100% αξιόπιστο θα καταφέρεις να γυρίσεις πίσω.
Μεταχειρισμένα πλέον είναι κάτω της μισής τιμής λόγω ότι τα έπερναν πολλοί λόγω design κλπ οπότε είναι μια καλή επιλογή και σκέψου ότι αυτά τα action watches έχουν παρά πολλές επιλογές που σίγουρα μπορεί και κάτι άλλο να χρειαστείς
Μοναδικό μειονέκτημα η φόρτιση αλλά δεν είναι κάτι δεσμευτικό μιας και η φόρτιση είναι μια στο τόσο (καμία σχέση με το κινητό).
 Καλές και ασφαλές εξορμήσεις

Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Taylor 1981

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
« Απάντηση #383 στις: Ιούλιος 21, 2020, 08:55:51 πμ »
Δες αυτό, υπάρχουν κι άλλες επιλογές.
https://e-kotsis.gr/casio-sgw-100-1vef.html
https://e-kotsis.gr/prg-240.html

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #384 στις: Ιούλιος 21, 2020, 13:07:42 μμ »
Φίλε μου το Garmin (fenix) τουλάχιστον που το δουλεύω εδώ και 6 χρόνια έχει την επιλογή trackback που σου δείχνει το δρομολόγιο που έχεις είδη διανύσει, οπότε και σήμα αν δεν έχεις κάποιες φορές λόγω ότι το gps δεν είναι 100% αξιόπιστο θα καταφέρεις να γυρίσεις πίσω.

Το χρησιμοποιούσα έτσι, πριν πολλάαααααααα χρόνια, αλλά θέλει δύο προϋποθέσεις.
α. Να έχεις σήμα στον πηγαιμό (..........για την Ιθάκη )
β. Να επιστρέφεις από την ίδια διαδρομή.

Καμμιά από τις ανωτέρω συνθήκες, δεν είναι πάντα δεδομένες.

Πάμε παρακάτω.

Αν επιστρέφεις από την ίδια διαδρομή, θεωρητικά, αν δεν έχει πιάσει καιρός, ομίχλη, βροχή έντονη, χιόνι, που αλλοιώνει κάποια "σημάδια" εδάφους, ή αποκρύπτει χαρακτηριστικά σημεία αναφοράς, ............ουδέν πρόβλημα.

Αν έχεις κάνει "κύκλο", και η επιστροφή από την διαδρομή άφιξης είναι χρονοβόρα ή και αδύνατος, λόγω απόστασης, κατακρημνίσεων, παρουσία εχθρού (  ??? ), οι επιλογές είναι ...........μία.

Εντοπισμός του σημείου που είσαι, και χάραξη επιθυμητής πορείας για την συνέχεια.

Το που είσαι, θεωρητικά το ξέρεις, ή το εντοπίζεις, εφόσον οι ανωτέρω συνθήκες, ομίχλη, βροχή έντονη, χιόνι, δεν σε "παραπλανούν".

Αν ο εντοπισμός είναι αδύνατος, κινείσαι μόνον με πυξίδα, προς την κατεύθυνση που θεωρητικά σε φέρνει σε "φίλια τμήματα", ή πχ στον οδικό άξονα. Φυσικά, αν έχεις χάρτη, μπορείς να δείς να μην παρεμβάλονται χαράδρες, απότομες κλίσεις, κλπ.

Μια πλαγιά θεωρητικά βατή, με μια βροχή, δεν λέω χιόνι, γίνεται εξαιρετικά επικίνδυνη, και πρέπει να ξέρεις να την βαδίσεις.

Θεωρίες ? Οχι πάντα ! ::)

Με ένα ρολόι με υψόμετρο, με αλλαγή καιρού, δείχνει άλλα ύψη, μια και βασίζεται στο βαρομετρικό.

Οπότε, δεν θα ήταν το "εργαλείο" στο οποίο θα βασιζόταν κάποιος έμπειρος, ειδικά, όταν τα υψομετρικά, είναι εκεί περίπου όλα ιδια.

Επειδή το "βουνό", έχει πάρει ζωές, το πιο φρόνιμο είναι να έχουμε προγραμματίσει τις διαδρομές μας, να ξέρουμε από που πάμε και πως γυρίζουμε, έχουμε επιλέξει και εναλλακτικές διαδρομές σε περίπτωση που χρειαστούν, και ΠΑΝΤΑ, έχουμε και έναν δεύτερο μαζί μας, απλώς για ασφάλεια.

Ενα παραπάτημα, μπορεί να σε ακινητοποιήσει, και να μην έχεις ..............αύριο.

Ανάλογα με την εποχή, ένα ελαφρύ / αδιάβροχο αντιανεμικό, και μια πετσέτα, μπορεί να είναι σωτήρια. Και πάντα νερό, και κάποια μπισκότα / μπάρες ενέργειας, και φυσικά, φακό. Φακό αδιάβροχο, όχι το κινητό.

Τα βουνά, πάνω από 2500 μ, από Οκτώβριο μέχρι και Μάϊο, είναι ...................απρόβλεπτα. 

Και αν τίποτα δεν δουλεύει, έχουμε το Μπραϊτλινγκ, με το SOS, ή το 112  ;)

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #385 στις: Ιούλιος 21, 2020, 13:12:48 μμ »
Δες αυτό, υπάρχουν κι άλλες επιλογές.
https://e-kotsis.gr/casio-sgw-100-1vef.html
https://e-kotsis.gr/prg-240.html

Πολυ τίμιες επιλογές
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος watchman

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #386 στις: Ιούλιος 21, 2020, 15:24:47 μμ »
Το χρησιμοποιούσα έτσι, πριν πολλάαααααααα χρόνια, αλλά θέλει δύο προϋποθέσεις.
α. Να έχεις σήμα στον πηγαιμό (..........για την Ιθάκη )
β. Να επιστρέφεις από την ίδια διαδρομή.

Καμμιά από τις ανωτέρω συνθήκες, δεν είναι πάντα δεδομένες.

Πάμε παρακάτω.

Αν επιστρέφεις από την ίδια διαδρομή, θεωρητικά, αν δεν έχει πιάσει καιρός, ομίχλη, βροχή έντονη, χιόνι, που αλλοιώνει κάποια "σημάδια" εδάφους, ή αποκρύπτει χαρακτηριστικά σημεία αναφοράς, ............ουδέν πρόβλημα.

Αν έχεις κάνει "κύκλο", και η επιστροφή από την διαδρομή άφιξης είναι χρονοβόρα ή και αδύνατος, λόγω απόστασης, κατακρημνίσεων, παρουσία εχθρού (  ??? ), οι επιλογές είναι ...........μία.

Εντοπισμός του σημείου που είσαι, και χάραξη επιθυμητής πορείας για την συνέχεια.

Το που είσαι, θεωρητικά το ξέρεις, ή το εντοπίζεις, εφόσον οι ανωτέρω συνθήκες, ομίχλη, βροχή έντονη, χιόνι, δεν σε "παραπλανούν".

Αν ο εντοπισμός είναι αδύνατος, κινείσαι μόνον με πυξίδα, προς την κατεύθυνση που θεωρητικά σε φέρνει σε "φίλια τμήματα", ή πχ στον οδικό άξονα. Φυσικά, αν έχεις χάρτη, μπορείς να δείς να μην παρεμβάλονται χαράδρες, απότομες κλίσεις, κλπ.

Μια πλαγιά θεωρητικά βατή, με μια βροχή, δεν λέω χιόνι, γίνεται εξαιρετικά επικίνδυνη, και πρέπει να ξέρεις να την βαδίσεις.

Θεωρίες ? Οχι πάντα ! ::)

Με ένα ρολόι με υψόμετρο, με αλλαγή καιρού, δείχνει άλλα ύψη, μια και βασίζεται στο βαρομετρικό.

Οπότε, δεν θα ήταν το "εργαλείο" στο οποίο θα βασιζόταν κάποιος έμπειρος, ειδικά, όταν τα υψομετρικά, είναι εκεί περίπου όλα ιδια.

Επειδή το "βουνό", έχει πάρει ζωές, το πιο φρόνιμο είναι να έχουμε προγραμματίσει τις διαδρομές μας, να ξέρουμε από που πάμε και πως γυρίζουμε, έχουμε επιλέξει και εναλλακτικές διαδρομές σε περίπτωση που χρειαστούν, και ΠΑΝΤΑ, έχουμε και έναν δεύτερο μαζί μας, απλώς για ασφάλεια.

Ενα παραπάτημα, μπορεί να σε ακινητοποιήσει, και να μην έχεις ..............αύριο.

Ανάλογα με την εποχή, ένα ελαφρύ / αδιάβροχο αντιανεμικό, και μια πετσέτα, μπορεί να είναι σωτήρια. Και πάντα νερό, και κάποια μπισκότα / μπάρες ενέργειας, και φυσικά, φακό. Φακό αδιάβροχο, όχι το κινητό.

Τα βουνά, πάνω από 2500 μ, από Οκτώβριο μέχρι και Μάϊο, είναι ...................απρόβλεπτα. 

Και αν τίποτα δεν δουλεύει, έχουμε το Μπραϊτλινγκ, με το SOS, ή το 112  ;)

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Θα συμφωνήσω όχι απόλυτα όμως μιας και το γκάρμιν είναι εργαλείο και το έχω δουλέψει αρκετά όπως προείπα (6χρονια).
Επίσης πολύ καλός μου φίλος και ζευγάρι μου στις πεζοπορίες, ορειβασία και ορεινό τρέξιμο χρησιμοποιεί το ίδιο και άλλος ένας φίλος μας που είναι οδηγός βουνού (όχι Ελλάδα α' επιπέδου κλπ) χρησιμοποιεί και αυτός το ίδιο.
Σίγουρα δεν ξέρω το επίπεδο του ανθρώπου και η απάντηση ήταν κατά προσέγγιση γιατί αν δεν ξέρω το επίπεδο του καθενός δεν μπορώ να μιλήσω 100%.
Όπως επίσης δεν γνωρίζω ακριβώς τη συμπεριφορά του στο βουνό ούτε τις γνώσεις του όπως επίσης και τις γνώσεις του στο χάρτη (1 στους 100 γνωρίζει χρήση χάρτη και όχι στην Ελλάδα..)
 Ο άνθρωπος ρώτησε ξεκάθαρα για ποια χρήση το θέλει και δεν πρέπει να τον μπερδέψουμε οπότε μια λύση είναι trackback και baro αλλά θέλουν λίγο εξοικείωση.
Σίγουρα αν δεν είναι ο καιρός σωστός στο πήγαινε δεν νομίζω ότι κάποιος θα ρισκάρει να πάει κάπου οπότε είναι άτοπο το θέμα του "πήγαινε"
 Τέλος καλές και ασφαλές εξορμήσεις και πάντα με ζευγάρι που τα πας καλά - επικοινωνία και εκτός βουνού.. πολύ σημαντικό για μένα

Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #387 στις: Ιούλιος 25, 2020, 13:00:29 μμ »
Χίλια δίκια έχετε, δεν πάμε σαν τους βλαμενους στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, είπαμε! Παντως, θα το σκεφτώ διότι αυτά τα smart και digital δεν τα πολυσυμπαθώ, τουλαχιστον όχι σε ρολόι. Έψαχνα κάτι σε έστω hybrid analog, αλλά είναι τεράστια, πχ το tissot που μου αρεσε. Προβλήματα...

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος dinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #388 στις: Ιούλιος 25, 2020, 22:35:49 μμ »
Λοιπον
Ειχα δυο που τα εβαζα οταν πηγαινα για ψιλοτρεξιμο στο γηπεδο ηηη για ψιλοοργανα στο gym.
Το GW3000B-1AER και το GW2100.
Τωρα δεν εχω γιατι στο μεν 1ο εχει μπει περτικαλι λουρι και δεν το βαζω εις τας αθλοπαιδειας και τοχει κανει δικο της.
Και το 2ο δε,μπηκε ασπρο παρακαλω λουρι ......και το λουρι της μανας.

Προχτε εβαλα τον καρχαρια στο gym.

:D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
aka...constantine

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #389 στις: Ιούλιος 25, 2020, 22:47:54 μμ »
Λοιπον
Ειχα δυο που τα εβαζα οταν πηγαινα για ψιλοτρεξιμο στο γηπεδο ηηη για ψιλοοργανα στο gym.
Το GW3000B-1AER και το GW2100.
Τωρα δεν εχω γιατι στο μεν 1ο εχει μπει περτικαλι λουρι και δεν το βαζω εις τας αθλοπαιδειας και τοχει κανει δικο της.
Και το 2ο δε,μπηκε ασπρο παρακαλω λουρι ......και το λουρι της μανας.

Προχτε εβαλα τον καρχαρια στο gym.

:D :D

Τον καρχαρία? Δε φοβήθηκες?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions