Προς το παρόν θα αφοσιωθώ στο μηχανικούλι μου, όταν με το καλό έρθει.
Όταν το βαρεθώ ή με κουράσει, έχω ήδη κάποια υπόψιν.
Οι διαχρονικές μου αγάπες:
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
& ο καινούριος χρονογράφος CA7045-14E που μοιάζει αρκετά με το αυτόματο NJ0100-11E που κοιτούσα:
Καλορίζικο και καλοφόρετο να ειναι το πρώτο σου αυτόματο Orient, φίλε μου και με το καλό να ερθει.
Πιστευω εκανες πολύ καλή επιλογή. Τα Οριεντ γενικά θεωρούνται ποιοτικά και vfm ρολογια καθώς ανηκουν στην "ομπρέλα" της Seiko. Παρατηρησα από τις επιλογές σου ότι σου αρέσουν τα military/pilot ρολόγια. Ολα τετοια ήταν. To ρολόι που πήρες δεν ειναι αυτής της κατηγορίας, ειναι multifunction sport/dress. Eiναι ρολόι που καλύπτει περισσότερες της μιας κατηγορίας και για αυτό μπορεί να φορεθεί ανετα τόσο σε επίσημες όσο και σε σπορ περιστάσεις. Και εγώ θα προτιμούσα το μαυρο καντράν, ειναι πιο κλασικό, και δεν θα σε δεσμεύει πουθενα. Αν βεβαια μπορείς να το πάρεις με μπρασελέ (ακομα κι αν δεν το φοράς) κανε το, συμφέρει. Λουρια και ιμαντες (ΝΑΤΟ και μη) βρισκεις ευκολα και φθηνα, μπρασελέ το δικό του που να ταιριάζει σωστά, πουθενά.
ΥΓ. Το δευτερο Οριεντ που σου αρεσε και το θεωρούσες πιο πολυτελές, στην πραγματικότητα ειναι ακόμα πιο σπορ. Η στεφανη της κασας εχει κοψιματα που το σπορτιζουν όπως επίσης και το μπιμπικωτό καντράν. Καλύτερα αυτό που πήρες.
ΥΓ2. Από τα υποψηφια ρολογια που δεν πήρες, το αυτόματο citizen ειναι το πιο όμορφο, το πιο διαφορετικό, και αυτό που ταιριάζει σε όλους τους καρπούς λόγω σχήματος βαρελιού (tonneau). Tην επόμενη φορά....