Αποστολέας Θέμα: Να αγοράσω android ή ios ?  (Αναγνώστηκε 20998 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Να αγοράσω android ή ios ?
« Απάντηση #60 στις: Απρίλιος 19, 2020, 23:21:09 μμ »
Θα σταθώ σε αυτό που είπε προηγουμένως ο Φανής, δλδ για να δουλέψει στο ακέραιο το iOS χρειάζονται περισσότερες συσκευές της Apple. Θα σας πω την δίκη μου εμπειρία λοιπόν που έχω όλο το οικοσύστημα του δαγκωμένου μήλου και όταν λέω όλο το εννοώ, i Mac, MacBook, i pad, i phone, Apple Watch, AirPods μέχρι και Apple Pencil. Μου λείπει μόνο η Apple TV και αυτό συνειδητά γιατί έχω smart tv. Που λέτε όλες αυτές οι συσκευές είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους. Φωτογραφίες μεταφέρονται αυτόματα από το κινητό και το tablet στους υπολογιστές, τα ακουστικά συνδέονται αυτόματα με την συσκευή που χρησιμοποιώ εκείνη την στιγμή. Οι εφαρμογές μεταξύ iPad και iPhone είναι οι ίδιες, όποτε είμαι σε μια εφαρμογή, αφήνω την μια συσκευή παίρνω την άλλη και συνεχίζω την δουλειά μου εκεί και πολλά όλα ακόμη που θέλει πολλές αράδες ακόμη να γράψω..:)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Απρίλιος 19, 2020, 23:32:50 μμ »
Θα σταθώ σε αυτό που είπε προηγουμένως ο Φανής, δλδ για να δουλέψει στο ακέραιο το iOS χρειάζονται περισσότερες συσκευές της Apple. Θα σας πω την δίκη μου εμπειρία λοιπόν που έχω όλο το οικοσύστημα του δαγκωμένου μήλου και όταν λέω όλο το εννοώ, i Mac, MacBook, i pad, i phone, Apple Watch, AirPods μέχρι και Apple Pencil. Μου λείπει μόνο η Apple TV και αυτό συνειδητά γιατί έχω smart tv. Που λέτε όλες αυτές οι συσκευές είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους. Φωτογραφίες μεταφέρονται αυτόματα από το κινητό και το tablet στους υπολογιστές, τα ακουστικά συνδέονται αυτόματα με την συσκευή που χρησιμοποιώ εκείνη την στιγμή. Οι εφαρμογές μεταξύ iPad και iPhone είναι οι ίδιες, όποτε είμαι σε μια εφαρμογή, αφήνω την μια συσκευή παίρνω την άλλη και συνεχίζω την δουλειά μου εκεί και πολλά όλα ακόμη που θέλει πολλές αράδες ακόμη να γράψω..:)
Μέτοχος...?!
 :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος pasas21

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Απρίλιος 19, 2020, 23:38:59 μμ »
Η απάντηση στο δίλημμα ios η android είναι Xiaomi για μένα.  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Απρίλιος 19, 2020, 23:43:31 μμ »
Αυτό να μας το εξηγησεις
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Απρίλιος 19, 2020, 23:53:04 μμ »
Μέτοχος...?!

Κάπως έτσι..:) χαχαχα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wagner669

• Members+
  • Hero Member
  • Αλέξανδρος 😎
    • Προφίλ
    • Instagram
« Απάντηση #65 στις: Απρίλιος 19, 2020, 23:54:45 μμ »

Μεχρι να χρειαστεις την τεχνικη υποστηριξη....
Η να κανεις RMA τη συσκευη

::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Η Cartier βγάζει έργα τέχνης που έχουν ως δεύτερη ιδιότητα την χρονομετρία.
Όλοι οι άλλοι είναι Υ.Ω. που προσπαθούν να γίνουν τέχνη

Αποσυνδεδεμένος Wagner669

• Members+
  • Hero Member
  • Αλέξανδρος 😎
    • Προφίλ
    • Instagram
« Απάντηση #66 στις: Απρίλιος 19, 2020, 23:58:51 μμ »

Καθε φορα που μπλεκω με Μακ καταλαβαινω γιατι δεν ειχα παρει Μακ τοσα χρονια
 :D :D :D :D

To Apple TV ειναι καλη φαση για καποιον που ειναι μεσα στο οικοσυστημα, αλλα για καποιον που δεν ειναι, το MiBox της Xiaomi ειναι πολυ καλυτερη λυση!
Αν και ψοφιο απο αποψη hardware!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Η Cartier βγάζει έργα τέχνης που έχουν ως δεύτερη ιδιότητα την χρονομετρία.
Όλοι οι άλλοι είναι Υ.Ω. που προσπαθούν να γίνουν τέχνη

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Απρίλιος 20, 2020, 00:07:24 πμ »

χαχαχ ωραιος!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #68 στις: Απρίλιος 20, 2020, 00:08:01 πμ »
Εάν δεν υπήρχε θέμα μεγέθους, εγώ θα πρότεινα OnePlus.... Ότι καλύτερο σε συσκευή αλλά και σε Android εχω δουλέψει τα τελευταία χρόνια....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Απρίλιος 20, 2020, 00:08:43 πμ »
Μέτοχος...?!

Κάπως έτσι..:) χαχαχα

:D  :D  :D απλα απλουστευει την καθημερινοτητα του
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Απρίλιος 20, 2020, 00:15:41 πμ »
Ακριβώς..:)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Απρίλιος 20, 2020, 00:19:14 πμ »
Ακριβώς..:)

γκουχου γκουχου, και το λιγοτερο που μπορω να κανω ειναι να ακουσω την συμβουλη σου  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος pasas21

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Απρίλιος 20, 2020, 01:24:49 πμ »
Αν δεν είσαι κινητοφιλος (όπως λέμε ρολογοφιλος) και δεν κοιτάς το κινητό σαν το dial του ρολογιού σου
Τότε παίρνεις xiaomi μέχρι 200 ευρώ και σε κρατάει άνετα 2 χρόνια μετά το πετας και παιρνεις αλλο. Πετάει στο browsing δεν κολλάει πουθενά μπαταρία 2 μέρες φωτογραφίες μια χαρά τι άλλο να ζητήσεις. Μια χαρά συγχρονίζει και στο tablet η google και android tv υπάρχει.
Τώρα βέβαια είναι γούστα καταλαβαίνω άλλος τα σκάει στα κινητά άλλος στα ρολόγια αλλά όχι να φτάνουμε στο σημείο ότι χρειαζόμαστε ακριβό κινητό ούτε καν
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Απρίλιος 20, 2020, 01:28:17 πμ »
Έχω περάσει μεγάλο μέρος από τα νιάτα μου σε τεχνολογικά VS και έχω αποφασίσει να μην συμμετέχω άλλο :)
Ο καθένας έχει τη γνώμη του για την αγαπημένη του εταιρία και αυτή σπάνια αλλάζει.

Δυο σχόλια μόνο, η Alphabet είναι ο καρκίνος της βιομηχανίας της τεχνολογίας. Δυστυχώς το καταλάβαμε (μαζί κιεγω) όταν πια ήταν αργά. Προσωπικά προσπαθώ εδώ και κάποια χρόνια και απέχω από τις υπηρεσίες της εταιρίας. Είμαι σχεδόν 100% καθαρός ;)

Δεύτερο σχόλιο, ο Jobs έχει πεθάνει. Πολύ καιρό τώρα. Ο μάγειρας δεν είναι κακός, αλλά δυστυχώς έχει κόλλημα με τον μέντορα του. Τα χειρότερα προϊόντα και πρακτικές της μηλοεταιριας ξεκινάνε ακόμα και τώρα από το κόλλημα με τον μακαρίτη.

Τέλος, στο ερώτημα που θέτει το νήμα, η απάντηση μου είναι "εξαρτάται σε τι δίνεις βάση". Υπάρχουν εκατοντάδες μοντέλα εκεί έξω και δεν υπέχει το τέλειο. Οπότε αποφασίζεις πιο compromise θα κάνεις για να πάρεις αυτά που έχουν σημασία για σένα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Απρίλιος 20, 2020, 01:39:46 πμ »
Αν δεν είσαι κινητοφιλος (όπως λέμε ρολογοφιλος) και δεν κοιτάς το κινητό σαν το dial του ρολογιού σου
Τότε παίρνεις xiaomi μέχρι 200 ευρώ και σε κρατάει άνετα 2 χρόνια μετά το πετας και παιρνεις αλλο. Πετάει στο browsing δεν κολλάει πουθενά μπαταρία 2 μέρες φωτογραφίες μια χαρά τι άλλο να ζητήσεις. Μια χαρά συγχρονίζει και στο tablet η google και android tv υπάρχει.
Τώρα βέβαια είναι γούστα καταλαβαίνω άλλος τα σκάει στα κινητά άλλος στα ρολόγια αλλά όχι να φτάνουμε στο σημείο ότι χρειαζόμαστε ακριβό κινητό ούτε καν

δεν εχεις αδικο, βασικα αρχικα κοιταγα για samsung στα 120 ευρω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions