Παίδες σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές αλλά τον κύριο Γιώργο λίγο παραπάνω γιατί τον έπρηξα για να ακούσω την εμπειρία του.
Μετά από σχετικά καλό ψάξιμο κατέληξα στα παρακάτω ψώνια.

Μάσκα Technisub Aqualung Look
Αναπνευστήρα Mares Bay
Βατραχοπέδιλα Mares Manta
Νομίζω είμαι καλά.
Καλορίζικα, και καλόβρεχτα.

Πιστεύω, ότι αν τα χρησιμοποιήσεις σωστά, και σε περιοχές με ζωή, θα γοητευθείς, και θα κολλήσεις και εσύ με την ζωή του βυθού.
Και μετά θα αναβαθμίσεις και τις δυνατότητες σου, αλλά και μέρη του εξοπλισμού.
πχ, ο αναπνευστήρας, στην δική μου γνώση / εφαρμογές, δεν είναι κατάλληλος για "εμβαπτίσεις", γιατί το άδειασμά του, θα απαιτέί, δυνατή εκπνοή, και ειδικά με το σπιράλ, αυξάνει τις τριβές / απώλειες, και κρατά νερά.
Και σε κάποιες περιπτωσεις, θα κουράσει.
Οσον αφορά τις υποβρύχιες κάμερες, έχει και πάμφθηνες, που κάνουν εξαιρετική δουλεια. Δεν είναι ανάγκη να πάρεις την ακριβή.
Αλλά, μπές / δες , και αποφασίζεις μετά.
Τώρα, ψάξε στα ψάρια του Ελληνικού βυθού, για να αναγνωρίζεις αυτά που θα βλέπεις.
Σε άμμο, μουρμούρια, δράκαινες, γλώσσες, μελανούρια, στα γενικά γαυρους, γόπες, κεφάλια, λίτσες, πλέον είναι ο καιρός για ζαργάνες, στα βράχια βραχόψαρα, γύλλους, πέρκες, σε φύκια, απ' όλα και επειδή δεν τα κτυπάνε, πολλές σάλπες ( ....και μεγάλες ), βάλε και κανένα μπαρμπούνι, βάλε και τσιπούρες, σαργούς, μυτάκια, καράκελους, και πάει λέγοντας.

Καλως ήρθες