Αποστολέας Θέμα: Ρολογια Regatta, ένας ακόμα άθλος της μικρομηχανικης.  (Αναγνώστηκε 9980 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nick

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Ρολογια Regatta, ένας ακόμα άθλος της μικρομηχανικης.
« Απάντηση #45 στις: Απρίλιος 05, 2020, 14:12:19 μμ »

Στα γουστα όλοι είμαστε καταστροφή,εγώ Νίκο τώρα για να σε τρελανω εντελώς να σου πω το εξής...το ξέρεις ότι τα  Heuer skipper που είναι vintage ρολόγια, ειναι σε αρκετά παραδείγματα πιο ακριβά από τα αντίστοιχα Ρολεξ;;;;

Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορεί να ισχύει σε κάποια μοντέλα.  Προσωπικά πάντως δεν ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για
πραγματικά vintage ρολόγια αλλά για νέα μοντέλα με vintage εμφάνιση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Απρίλιος 05, 2020, 14:21:17 μμ »

Μπορεί να ισχύει σε κάποια μοντέλα.  Προσωπικά πάντως δεν ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για
πραγματικά vintage ρολόγια αλλά για νέα μοντέλα με vintage εμφάνιση.

Νίκο συμφωνώ σε αυτό  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Απρίλιος 05, 2020, 14:42:11 μμ »
Ο Αλέξναδρος από τότε που ασχολήθηκε με το φόρουμ, έφερε μια ανάσα ανανέωσης με τα αρκετά του ποστ και τα νέα θέματα σε ότι καινούργιο διάβαζε και ήθελε να μοιραστεί. Όλο αυτό έφερε και πολλή κινητικότητα στο φόρουμ και ευκαιρία να εκφραστούν γνώμες, απόψεις και εμπειρίες.

Δεν είναι τυχαίο ότι σε κάθε refresh ανά λεπτό ξεκινήσαμε συνεχώς να βλέπουμε νέα θέματα και posts...

Ο φίλος VC έχει τρομερές γνώσεις, απλά δε συνηθίζει να γράφει. Αν καταλάβουμε τις προσπάθειες όλων σε αυτό το φόρουμ και από τις μεγαλύτερες του Αλέξανδρου και πολλών άλλων που προσπαθούν να δώσουν ευκαιρίες για γνώση εδώ μέσα, θα καταλάβουμε ότι όλοι θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα...

Από εμένα συνεχίστε όλοι σας όπως το κάνετε ήδη...

Φιλικά,
Απόστολος
Εγω πάντως να ξέρετε τον φιλο VC θα τον προσκαλεσω, όταν ηρεμήσουν τα πράγματα στη κοινωνία μας, να πιούμε καφέ από κοντά και να λογομαχησουμε face to face 

Άν είναι έτσι να στα χώνω και εγώ σε κάθε ποστάρισμα, άμα κερνάς ,για να μην ξαναπληρωσω  καφέ στον Ωρωπό 😂
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Απρίλιος 05, 2020, 14:44:52 μμ »
Υπάρχει νέο μοντέλο,σε Yema?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Απρίλιος 05, 2020, 14:46:29 μμ »
Ναι υπαρχει.
Το εχει επανεκδοση, οπως και εναν racing χρονογραφο.
Καταπληκτικοι και οι 2, και σε λογικη τιμη
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Απρίλιος 05, 2020, 14:48:09 μμ »
Ωραια,για λέγε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Απρίλιος 05, 2020, 14:53:50 μμ »
Το νεο Yachtingraf με valjoux 7753, περιπου 2000 ευρω, με mineral doned, και γυρω στα 130 ευρω εξτρα το saphire crystal.
Τυχον promotions δεν τα γνωριζω, μονο οτι θα παρει πανω τιμες απο Μαιο
https://en.yema.com/products/yema-yachtingraf-heritage-yyac2018
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #52 στις: Απρίλιος 05, 2020, 14:58:52 μμ »
Ο Αλέξναδρος από τότε που ασχολήθηκε με το φόρουμ, έφερε μια ανάσα ανανέωσης με τα αρκετά του ποστ και τα νέα θέματα σε ότι καινούργιο διάβαζε και ήθελε να μοιραστεί. Όλο αυτό έφερε και πολλή κινητικότητα στο φόρουμ και ευκαιρία να εκφραστούν γνώμες, απόψεις και εμπειρίες.

Δεν είναι τυχαίο ότι σε κάθε refresh ανά λεπτό ξεκινήσαμε συνεχώς να βλέπουμε νέα θέματα και posts...

Ο φίλος VC έχει τρομερές γνώσεις, απλά δε συνηθίζει να γράφει. Αν καταλάβουμε τις προσπάθειες όλων σε αυτό το φόρουμ και από τις μεγαλύτερες του Αλέξανδρου και πολλών άλλων που προσπαθούν να δώσουν ευκαιρίες για γνώση εδώ μέσα, θα καταλάβουμε ότι όλοι θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα...

Φιλικά,
Απόστολος
Εγω πάντως να ξέρετε τον φιλο VC θα τον προσκαλεσω, όταν ηρεμήσουν τα πράγματα στη κοινωνία μας, να πιούμε καφέ από κοντά και να λογομαχησουμε face to face 

Άν είναι έτσι να στα χώνω και εγώ σε κάθε ποστάρισμα, άμα κερνάς ,για να μην ξαναπληρωσω  καφέ στον Ωρωπό
Αχαχαχαχαχαχαχα κλαιω Σπύρο
Α τώρα είναι η σειρά μου να ανέβω Αθήνα να πάρω μπανιστιρι τα εργαλεία σου

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Απρίλιος 05, 2020, 15:00:05 μμ »
Ναι 👍👍👍
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος vc222

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Απρίλιος 05, 2020, 15:40:49 μμ »
Εφόσον είσαι τόσο φαν φίλε μου στα regatta  θα μπορούσες οπότε ήθελες να είχες φτιάξει εσύ ένα θέμα με τις άπειρες γνώσεις σου εμπειρίες σου φωτογραφίες σου αρχεία σου ιστορικές σου καταβολές κοινωνική σου ανατροφή, γιατί προφανώς για να το παίζεις έξυπνος έχεις μεγαλώσει μέσα στα γιωτ, να πεις ευγενικά ότι λάθος υπάρχει να το μάθουμε να το εμπεδώσουμε και να το συζητήσουμε .
Επίσης ενδιαφέρων θα είχε να μιλάς γενικά για ρολόγια και όχι Αϊνστάιν σε ένα θέμα επειδή έχεις ένα αντίστοιχο ρολόι ή.....επειδή έχεις μεγαλώσει μεσα σε γιωτ και ιστιοπλοϊκά.
Αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις άπειρες γνώσεις σου στα regatta.

UPDATE HOROLOGY-VID-20 REGATTA

Καλησπέρα σε όλους τους έγκλειστους!  :'(

Μου κάνει εντύπωση πως 'ανάβει' μια συζήτηση σε ένα forum από μια μικρή διευκρίνηση και σίγουρα όχι υπόδειξη σοβαρού λάθους ή ανιστορησίας. Αυτό που δεν καταλαβαίνω Αλέξανδρε είναι από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι είμαι ειδικός σε regatta, γνώστης ιστιοπλοικής τέχνης και μάλιστα ότι κινούμαι σε κύκλους yachting με φανταχτερά ρολόγια ...αν ήταν έτσι μάλλον το Yacht Master θα επαινούσα...σε ότι αφορά το Yacht Master II, θα μαλακώσω λίγο την κριτική μου γιατί θα με "φάτε" πριν την ώρα μου..καλό είναι αλλά όχι πρώτη επιλογή μου. Η  βασίλισσα RLX και τα μοντέλα της είναι τεράστιο θέμα από μόνο του.

H αλήθεια είναι ότι δεν έχω συμμετάσχει ποτέ σε κανέναν αγώνα γενικότερα πόσο δε Regatta ειδικότερα. Η αγάπη μου ήταν πάντα η αεροπλοΐα και όχι η ναυσιπλοΐα. Με τα ρολόγια ασχολούμαι από το 1987 και ενεργά με συλλογή vintage από το 1990. Οι γνώσεις μου δεν είναι σε επίπεδο Einstein αλλά σε ότι αφορά σε ρολόγια 1940-1980 έχω αρκετές γνώσεις. Τα 2 ρολόγια Regatta που εχω είναι μέρος της συλλογής μου με χρονογράφους και ουδεμία σχέση έχουν σε πρακτική με σκάφη και αγώνες regatta.

To ότι αρπάχτηκες με μένα μου κάνει εντύπωση γιατί νομίζεις ότι είμαι κανένα καλο-μαθημένο παιδάκι...δυστυχώς είμαι μεσήλικας και κάποιες φορές ομολογώ κακότροπος. Μου αρέσει η αντιπαράθεση αν δεν φτάνει σε επίπεδο 'κολλήματος' και προσωπικών μόνο επιθέσεων. Το να μιλάς σκληρά και με ειλικρίνεια μπορείς μόνο με ανθρώπους που γνωρίζεις πολύ καλά και σε γνωρίζουν εξίσου καλά οπότε το "εγώ" του καθενός δεν είναι ισχυρότερο από την αλήθεια καθαυτή. Με στεναχωρεί που πολλοί δεν αντέχουν την κριτική και το χειρότερο:  δεν έχουν ποτέ μα ποτέ χιούμορ...πρώτα με τον εαυτό τους (αυτοσαρκασμός) και κατ' επέκταση με τους τρίτους.  Νεαρότερος (και δυνατότερος) είχα μια έπαρση για κατάκτηση γνώσης, της αλήθειας, ανταγωνισμό στο επάγγελμα, στις γυναίκες κοκ. Μεγαλώνοντας και καταλαβαίνοντας την σχετικότητα πολλών πραγμάτων, ανέπτυξα αντισώματα στη παρωδία ενός ηλίθια φουσκωμένου 'εγω'.  Σίγουρα δεν παίρνω πια τα (περισσότερα) πράγματα στα σοβαρά.  8)

Γράφω σπάνια ανάλογα με την όρεξή μου. Εξάλλου λίγοι γράφουν για προσωπικές εμπειρίες ή αναλύουν κάτι διεξοδικά σε ότι αφορά παλιότερα ρολόγια. Η μικρή παρουσίαση μου σχετικά με τα DSM-LCD μου έχει κοστίσει  ώρες μελέτης, 5-6 χρόνια αναμονής και περίπου 2 ώρες για την ορθή σύνταξη του κειμένου αλλά είναι κάτι που έκανα με χαρά πάνω στο ντελίριό μου ότι επιτέλους είχα στα χέρια μου ένα τέτοιο holy grail ρολόι - αυτό δεν μπορείς να το κοπιάρεις και να το μεταφράσεις έτσι απλά από το Ιντερνετ>

http://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=5791.msg432071#msg432071

Σε άλλο post χτες κατέθεσα την δική μου εμπειρία σχετικά με τα παλιά Sinn γιατί αυτός ήταν ο τίτλος του θέματος..θα μπορούσα να μην γράψω κάτι γιατί η αλήθεια είναι ότι το 95% δεν ενδιαφέρεται ούτε θα αγοράσει ένα παλιο Sinn. Βαριά βαριά να κυνηγάει κανεις καμμία Lemania 5100 αφού μας έχουν πιπιλήσει το μυαλό για την ιστορία αυτης της καλίμπρας (ΟΚ δεν συγκρίνεται με τη φρίκη του El Primero)....

http://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=13874.msg539152#msg539152

Για αυτό και σε ότι αφορά την προτροπή μου να μην γεμίζουμε ένα  forum με copy-paste ιντερνετικών αρθρων είναι γιατί έτσι ΔΕΝ βγαίνει η προσωπική άποψη και εμπειρία του καθενός μας. ΔΕΝ θέλω να ανεβάζει ο καθένας πόσα ρολόγια έχει ή μόνο το τι φοράει σήμερα- θέλω να μου περιγράφει τι νιώθει για αυτά, να ανεβάσει δικές του φωτογραφίες, μια ιστορία που κρύβεται πίσω από κάποιο, ένα συμπέρασμα από μια επισκευή, μια άποψη για την τιμή ενος ρολογιού...κάτι που δεν θα διαβάσω ποτέ σε ένα press release .  .

Ευτυχώς είμαστε σε καραντίνα οπότε η ξιφομαχία αναβάλλεται...   

Κωννος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #55 στις: Απρίλιος 05, 2020, 15:46:46 μμ »
Μου την χάλασες να ξέρεις για την ξιφομαχία γιατί έψαχνα άσπρο γάντι για να αλληλοχαστουκιθουμε,ώστε να είναι επίσημη η πρόσκληση

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kakour

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Απρίλιος 05, 2020, 15:51:02 μμ »
Κάποιος εδώ μέσα είπε άσχημο το Yacht-master II. ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Δεν είναι λιιιιιγο? Ε ? Λιιιιιγο  :D

Έχετε υπόψιν όμως ότι η τρομακτική και αδυσώπητη γνώμη των γυναικων, η οποία επισημαίνω έχει τετοια βαρύτητα που δεν υπάρχει ταχύτητα διαφυγής, είναι εντελώς αντίθετη...Το λατρεύουν και παθαίνουν ψύχωση όταν το βλέπουν σε αντρικο καρπό.....Και φυσικα μην διανοηθεί κάποιος να πει ότι η γνώμη της γυναίκας ΔΕΝ μετράει.. :D Δεν έχει παρά να το ξεστομίσει στο ετερον ήμισυ και θα δει τι απάντηση θα λαβει...  8)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Απρίλιος 05, 2020, 17:09:20 μμ »

Έχετε υπόψιν όμως ότι η τρομακτική και αδυσώπητη γνώμη των γυναικων, η οποία επισημαίνω έχει τετοια βαρύτητα που δεν υπάρχει ταχύτητα διαφυγής, είναι εντελώς αντίθετη...Το λατρεύουν και παθαίνουν ψύχωση όταν το βλέπουν σε αντρικο καρπό.....Και φυσικα μην διανοηθεί κάποιος να πει ότι η γνώμη της γυναίκας ΔΕΝ μετράει.. :D Δεν έχει παρά να το ξεστομίσει στο ετερον ήμισυ και θα δει τι απάντηση θα λαβει...  8)

ποσο δικιο εχεις!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Απρίλιος 05, 2020, 22:02:27 μμ »

Φιλικά,
Απόστολος

VC, μην πας ! Εχει έναν σκύλο, και τον έχει εκπαιδεύσει να βουτάει τα ρολόγια του κόσμου.  :o

Υποχρέωσή μου, ( ....μήν και με διαγράψουν !   :'( :'( :'( ) , να υπερασπίσω τον Αλεξ.

Ζουζούνι, όλο ψάχνει, βρίσκει, αναρτά, τον μαλώνουμε, αλλά αυτός ....εκεί. Δεν σταματά.  :P

Αλέξανδρε, συνέχισε, η συμβολή σου, ανεκτίμητη.

Η φιλία σου, άνευ ορίων.

Η προσφορά σου, ( σε είδη και χιλιόμετρα πάνω κάτω ), καθοριστική.

Πιστεύω ότι ο φίλος VC, καμμιά προθεση δεν είχε να θίξει αρνητικά, ούτε το θέμα, ούτε τον ΟΡ.

Μάλλον εμένα στόχευσε, μια και ξέρει, ότι από το κότερο, μόνον η άγκυρα μου έμεινε, και αυτή σκουριασμένη.

Το έλεγαν "Αναδυόμενη Αφροδίτη"  ;), αλλά μετά την βύθισή της, μετονομάσθη σε "Παπανικολή".  :-[

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Απρίλιος 05, 2020, 22:09:40 μμ »

UPDATE HOROLOGY-VID-20 REGATTA

Καλησπέρα σε όλους τους έγκλειστους!  :'(

Μου κάνει εντύπωση πως 'ανάβει' μια συζήτηση σε ένα forum από μια μικρή διευκρίνηση και σίγουρα όχι υπόδειξη σοβαρού λάθους ή ανιστορησίας.
................................
................................
Ευτυχώς είμαστε σε καραντίνα οπότε η ξιφομαχία αναβάλλεται...    (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Κωννος

Δεν το διάβασα ακόμη, απλώς πρέπει να σημειώσω την επιστροφή σου, με ..........ότι τέλος πάντων αναφέρεις.  ;)

Η επιστροφή αυτή σε δικαιώνει.

Αλέξανδρε, καταδικάζεσαι να μας κεράσεις ΟΛΟΥΣ, ( ......τέλος πάντων όσους επιζήσουμε  :( ) , στην παραλία , που μετά τον εγκλεισμό, θα μας φάινεται ............Παράδεισος.

Μόνο, λόγω του γνωστού γεγονότος, δεν θα δεχθούμε......................μήλα.  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.