Αποστολέας Θέμα: Tudor BB 58 Vs Breitling Superocean Heritage II B20  (Αναγνώστηκε 9870 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nick

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Tudor BB 58 Vs Breitling Superocean Heritage II B20
« Απάντηση #75 στις: Απρίλιος 02, 2020, 06:13:21 πμ »
Μιας και έχω το Tudor θα βάλω ένα παράγοντα που αναφέρθηκε αλλά δεν του δόθηκε η δέουσα προσοχή. Οι διαστάσεις. Στην κατηγορία 39-40 χιλιοστά το συγκεκριμένο Tudor παίζει χωρίς αντίπαλο στην αγορά καινούργιου ρολογιού, σε αυτό το εύρος τιμής. Όλες οι υπόλοιπες εταιρείες έχουν πάει 42+ για "diver" που για πολλούς (μαζί και εμένα) απλά δεν με ενδιαφέρει. Πολύ θα ήθελα να δω ένα Omega seamaster στα 39-40χιλιοστα  αντί τα 43χιλιοστα που πλέον έχει πάει. Το ίδιο ισχύει για την breitling που παλαιότερα είχε 40αρια άλλα πλέον δεν βλέπω να υπάρχει κάτι. Παρατηρώ να υπάρχει ένα χάσμα από τα 36 χιλιοστά που συνήθως θα βγάλουν για γυναικεία και στα 42+ που θα είναι το επόμενο μέγεθος. Εμάς τους 39-40 μας σκέφτεται κανείς?

Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βρε κοίτα να δεις που όλοι οι ... μικρόκαρποι  εδώ μαζευτήκαμε να χαζεύουμε ρολόγια που μας αρέσουν
αλλά κάθονται σαν... κατσαρόλες στα χέρια μας.  :-[
My vote πάντως στο Β. άλλη κλάση άλλη φινέτσα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος georgiosfragos

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Απρίλιος 02, 2020, 08:51:54 πμ »
Καλημέρα , Τudor από μενα , έχει μπει εδώ και καιρό στο στόχαστρο μου και κάποια στιγμή θα το πάρω !
Το θεωρώ όμορφο , ποιοτικό και από τα Ρολογια που σε λίγα χρόνια θα έχει ξεφύγει σε τιμές
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
δώστε σανό

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Απρίλιος 02, 2020, 08:52:44 πμ »
Μάλλον,έχει ήδη αρχισει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Απρίλιος 02, 2020, 08:52:55 πμ »
Καλημέρα , Τudor από μενα , έχει μπει εδώ και καιρό στο στόχαστρο μου και κάποια στιγμή θα το πάρω !
Το θεωρώ όμορφο , ποιοτικό και από τα Ρολογια που σε λίγα χρόνια θα έχει ξεφύγει σε τιμές
Καλημέρα, καλά το σκέφτεσαι, που θα φτάσει όμως άραγε σε τιμή
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Απρίλιος 02, 2020, 13:29:02 μμ »
το 38αρι Breitling ΔΕΝ βγαίνει πλέον. ανήκει στην προηγούμενη γενιά και μάλιστα, στα πρώτα στάδια που κυκλοφορούσε το προηγούμενο μοντέλο. το ρολόι αυτό το είχα δει ξεχασμένο κάπου το 2012 σε κατάστημα στην Πανεπιστημίου. Πολύ μικρό για το καρπό ενός άνδρα. ίσως σε γυναίκα να ήταν καλό.

Πάμε στο υπάρχων, νέο μοντέλο, με τη κεραμική στεφάνη. αυτό υπάρχει σε δύο διαστάσεις 42 και 46 χιλ.
στο νέο, αυτό, μοντέλο δε μου αρέσει ο ωροδείκτης. Ο αντίστοιχος του παλιαότερου ήταν πολύ καλύτερος. όμως το μεγάλο μείον του Breitling, κατ εμέ είναι η έλλειψη ενός μπρασελέ που να κουμπώνει όπως πρέπει στη κάσα του ρολογιού. σε ρολόι τέτοιας αξίας, βάζοντας ένας μες μπρασελέ μου φαίνεται για ξεπέτα...
το ίδιο ίσχυε και για το προηγούμενο μοντέλο.

ανάμεσα στα δυο θα διάλεγα το Black Bay γιατί είναι ρολόι για όλες τις περιστάσεις. Το Breitling στραφταλάει πάρα πολύ....
Και σε 44mm το καινούριο  soh.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Απρίλιος 02, 2020, 16:53:47 μμ »
Νικο και συμφωνώ και διαφωνώ σε αυτό που λες,απάντησε τώρα εσύ την  εξής ερώτηση στον εαυτό σου, που θα ήταν το ΒΒ Tudor, χωρίς να είναι εταιρεία της Ρολεξ  η Tudor, όπως έκανα και εγώ με τον εαυτό μου....
Νομίζω θα σου έρθει η απαντηση σχετικά εύκολα
Επίσης σκέψου ποσα μα ποσα άγνωστα ρολογια αρέσουν

Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν δεν υπήρχε η ρολεξ φυσικά και δε θα ήταν στο επίπεδο που είναι τώρα το tudor bb.
Και εννοείται πως αρέσουν πολλά άγνωστα  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions