Αποστολέας Θέμα: Τα ρολόγια που φορούν 4 παγκόσμιοι ηγέτες  (Αναγνώστηκε 2770 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Τα ρολόγια που φορούν 4 παγκόσμιοι ηγέτες
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 26, 2020, 21:47:35 μμ »
Ο πουτιν έχει φοβερή συλλογή από ρολόγια. Κατά καιρούς έχω δει φώτο του με Ulysses Nardin (που ναι τρομερά δημοφιλής στη Ρωσία), Lange, breguet, κτλ.
Ο Κιμ φοράει μmovado όχι μόνο γιατί λόγω κυρώσεων που λέει το άρθρο, αλλά και γιατί όπως έχω ξαναπεί, όσο meh είναι στο δυτικό κόσμο, τόσο δημοφιλής είναι σε αρκετές ασιατικές χώρες, αφού και ο dressy χαρακτήρας και οι μικρές, ψιλό unisex κασες πολλών μοντέλων της ταιριάζουν με το στυλ και την πιο petit σωματοδομη των ασιατων.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
Απ: Τα ρολόγια που φορούν 4 παγκόσμιοι ηγέτες
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 26, 2020, 21:50:09 μμ »
Ο πουτιν έχει φοβερή συλλογή από ρολόγια. Κατά καιρούς έχω δει φώτο του με Ulysses Nardin (που ναι τρομερά δημοφιλής στη Ρωσία), Lange, breguet, κτλ.
Ο Κιμ φοράει μmovado όχι μόνο γιατί λόγω κυρώσεων που λέει το άρθρο, αλλά και γιατί όπως έχω ξαναπεί, όσο meh είναι στο δυτικό κόσμο, τόσο δημοφιλής είναι σε αρκετές ασιατικές χώρες, αφού και ο dressy χαρακτήρας και οι μικρές, ψιλό unisex κασες πολλών μοντέλων της ταιριάζουν με το στυλ και την πιο petit σωματοδομη των ασιατων.

Ωραίος ο Γιάννης!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions