0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια καλησπερα και συγχαρητηρια για την ομορφη προσπαθεια σας!!!Πολλα μπραβο στον Βασιλη, τον Νικο, τον Σπυρο (ναι, σαφως και χρειαζεται η σημαια, εστω και η παλια!!) αλλα και σε ολα τα παιδια που εργαστηκαν και βοηθησαν στο προτζεκτ.Πιστος στην επιθυμια μου να συνδραμω ολες τις προσπαθειες που γινονται απο Ελληνες και να εχω τα ''Ελληνικα'' ρολογια, συμμετεχω κι εγω στο προτζεκτ και επιθυμω mineral & μπρασελε.
Παράθεση από: gerogian στις Μάρτιος 20, 2020, 23:37:23 μμΠαιδια καλησπερα και συγχαρητηρια για την ομορφη προσπαθεια σας!!!Πολλα μπραβο στον Βασιλη, τον Νικο, τον Σπυρο (ναι, σαφως και χρειαζεται η σημαια, εστω και η παλια!!) αλλα και σε ολα τα παιδια που εργαστηκαν και βοηθησαν στο προτζεκτ.Πιστος στην επιθυμια μου να συνδραμω ολες τις προσπαθειες που γινονται απο Ελληνες και να εχω τα ''Ελληνικα'' ρολογια, συμμετεχω κι εγω στο προτζεκτ και επιθυμω mineral & μπρασελε.Πάμε δυνατά Σπύρο ,αύριο να ολοκληρωθεί η διαδικασία και μετά υπομονηηηη (παρεμπίπτοντος θα ήταν πολύ ενδιαφέρον εάν οι φίλοι μας από την Μαντζουρία 😆 μας κρατούσαν ενήμερους με φωτο από την εξέλιξη της διαδικασίας παραγωγής 🧐)
...και αλλες 100 τελωνεια + ταχυδρομεια ( απεργια ), παμε για κληρωση δωρου 2021. Και θα ειναι ........πολλοι οι τυχεροι.
Ο Γιωργος μαλλον αναφερεται σε μερες οταν γραφει 100+.Βεβαια δεν ειμαι δικηγορος του , αλλα ...Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κοιταμε τις συμμετοχεςστελνουμε παραγγελιαμας λενε κοστοςπληρωνουμεσε 40 μερες τα εχουμεΣε 40 ημέρες θα το έχουμε αλλά βάλε και άλλες 40 ημέρες που θα χρειαστούμε...για να περιμένουμε στην ουρά στη τράπεζα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
που λέει άλλες , και όχι άλλα ( υπονοώντας Ευρώ ) + ταχυδρομεία ( απεργία ) αλλά...........it takes one, to know one
Νίκο, μπορείς σε παρακαλώ να χωρίσεις τους συμμετέχοντες ανά κατηγορία?