Αποστολέας Θέμα: Project vol. Οι Κινεζοι απαντησαν!  (Αναγνώστηκε 45403 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Project vol. Οι Κινεζοι απαντησαν!
« Απάντηση #150 στις: Μάρτιος 20, 2020, 05:07:09 πμ »
Χάχα, ναι, το χω γράψει... Ζαφείρι +ραμπερ

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε έχω φτιάξει... Μα να μην σε πειράξω λίγο??? 
Τώρα που θα ζητήσω να αλλάξουμε πάλι κάτι στο σχέδιο, θα σε στρώσω...

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WhiteLionR

• Members+
  • VIP Member
  • ΘΟΔΩΡΗΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Μάρτιος 20, 2020, 08:38:19 πμ »

Επιβεβαιώνω κι εγώ, Νίκο: Ζαφείρι / rubber

Κύριε Γιώργο, θα μπειτε?
Εννοείται. Απλώς περιμένω να δω που θα καταλήξουμε.  ::)
Εχουν ακουστέι πολλές επιθυμίες, αλλά επειδή έχω τεχνικές απόψεις, παρακολουθώ τις απαντήσεις, ξέρω τι μπορούν να φτιάξουν στην γραμμή παραγωγής χωρίς επιπλέον κόστος, και τι μπορούν, με επιπλέον σημαντικό κόστος ( αναλογικά πάντα με την τιμη κτήσης ).
Φυσικά θέλω σημαία, και μάλιστα την κανονική, όχι το αρνητικό της Suomi, ελάχιστο το κόστος, μια διχρωμία είναι είτε έτσι, είτε αλλιώς, φυσικά θέλω το GWF ψηλά, κατω από το 12, εκεί ταιριάζει - εκέι είναι η θέση του, αλλιως γιατί το κάνουμε ? μάλλον θέλω το ακρυλικό, μάλλον δεν θέλω μπρασελέ, αλλά ακόμα, θα εκμεταλλευτώ μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, για την τελική άποψη.  ;)

Τώρα είδα το νήμα γιατί είχα καιρό  μπω στο φόρουμ.
Επειδή δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα όσα έχουν γραφτεί, αν αυτή είναι η τελική μορφή, δε μου αρέσει καθόλου. Δεν πήρα καν χαμπάρι αν έγινε ψηφοφορία ή οχι.
Η σημαία χαλάει ότι με κόπο έφτιαξε ο Θοδωρής.
Αφενός δε θυμίζει σε τίποτα Ελλάδα (λίγο ακόμα και θα την πέρναγα για Σουηδική) κι αφετέρου η θέση δίπλα από το παράθυρο της ημερομηνίας, είναι εντελώς άκυρη. Σαν προέκταση του παραθυρου είναι και στα δικά μου μάτια χτυπάει πολύ άσχημα.
Συνεπώς ρίχνω το κόστος όσο μπορώ, γιατί δε νομίζω ότι θα φορεθεί.
Χωρίς μπρασελέ λοιπόν, χωρίς ζαφείρι κι αν γίνεται και χωρίς λουράκι. Μόνο κάσα.
Ευχαριστώ και πάλι τα παιδιά που αφιέρωσαν πολύτιμο προσωπικό χρόνο κι ανέλαβαν τα της επικοινωνίας με τους Κινέζους.

Παιδιά, την Κυριακή στην ψηφοφορία θα μπούν όλες οι επιλογές:
Με σημαία, με χωρίς σημαία, με λάβαρο, με καριοφίλια, ό,τι θέτε!
Σίγουρα θα βρείτε μια πρόταση στα γούστα σας, να ψηφίσετε. Οπότε, Γιώργο_Ι ...να μπείς!     -Θ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Μάρτιος 20, 2020, 08:49:33 πμ »
Πολύ θετικό !
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Μάρτιος 20, 2020, 08:55:03 πμ »
Ωραία Θοδωρή ! Περιμένουμε!!!!  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
%u0391%u03C0: Project vol. %u039F%u03B9 %u039A%u03B9%u03BD%u03B5%u03B6%u03BF%u03B9 %u03B1%u03C0%u03B
« Απάντηση #154 στις: Μάρτιος 20, 2020, 09:23:17 πμ »
...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Μάρτιος 20, 2020, 09:24:39 πμ »
Ρε παιδιά, να πω κάτι.

Αυτή τη στιγμή έχουμε να δούμε δύο ξεχωριστά πράγματα.

Το ένα έχει να κάνει με το να δούμε πόσα θα είναι περίπου τα κομμάτια στο σύνολο και πόσα τεμάχια από το κάθε είδος (mineral/sapphire & rubber/bracelet).
Αυτό μας ενδιαφέρει για να μπορέσουμε επιτέλους να έχουμε μια πιο συγκεκριμένη τιμή για κάθε είδος και ίσως να μπορέσουμε και να τη διαπραγματευτούμε λίγο.

Το άλλο θέμα έχει να κάνει με το καντράν.
Το καντράν που έβαλε ο Νίκος εδώ είναι ενδεικτικό και δε μας περιορίζει στην τελική παραγγελία.
Αυτό είναι εντελώς ανεξάρτητο από τις παραπάνω επιλογές για το τζάμι και το λουράκι.

Άρα, ας τρέχει αυτό το νήμα για τις συμμετοχές και ταυτόχρονα, ας ανοίξει η ψηφοφορία για το καντράν να δούμε και από εκεί τι γίνεται.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Μάρτιος 20, 2020, 10:07:42 πμ »
Την Κυριακή θα φτιάξει ο Θοδωρής κάποιες επιλογές  από logo διαφορετικά όχι θέση
Και σημαιες κάποιες επιλογές οι θέσεις είναι στάνταρ δίπλα από το 3 δίπλα από το 9
Και βάζω εδώ μια ψηφοφορία τότε με λίγες επιλογές.
Με τις προτιμήσεις ζαφείρι ή όχι μπρασελέ ή όχι έχουμε σχεδόν τελειώσει όπως φαίνεται και στην πρώτη σελίδα που τροποποιω κάθε φορά το αρχικό μου post

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Μάρτιος 20, 2020, 10:25:40 πμ »
Κυριακή κοντή γιορτή 🇬🇷👌
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος w@tcher

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Μάρτιος 20, 2020, 10:32:49 πμ »
Την Κυριακή θα φτιάξει ο Θοδωρής κάποιες επιλογές  από logo διαφορετικά όχι θέση
Και σημαιες κάποιες επιλογές οι θέσεις είναι στάνταρ δίπλα από το 3 δίπλα από το 9
Με τις προτιμήσεις ζαφείρι ή όχι μπρασελέ ή όχι έχουμε σχεδόν τελειώσει όπως φαίνεται και στην πρώτη σελίδα που τροποποιω κάθε φορά το αρχικό μου post

Νίκο, 2 ερωτήσεις σε παρακαλώ γιατί προσπαθώ να καταλάβω και δεν έχω βγάλει άκρη (συγχωρέστε με αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο από τότε που δουλεύουμε μέσα στο σπίτι remotely δεν έχω κατλάβει γιατί δεν προλαβαίνω και δεν έχω χρόνο ενώ ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει πως να σκοτώσει την ώρα του):

- Διαλέγουμε μεταξύ mineral/sapphire γυαλιού.
Γνωρίζουμε αν το ένα όπως γράφτηκε διαφέρει σε μορφολογία από το άλλο? Περίμενα ότι είναι ίδια και το ένα απλώς αχάρακτο όπως το γνωρίζουμε, κάπου διάβασα στα πεταχτά ότι το Mineral είναι μπομπέ και πιο vintage ισχύει?

- Στις επιλογές διαλέγουμε μεταξύ μπρασελέ ή σκέτη κεφαλή (ρολόι), ή μεταξύ μπρασελέ και rubber?
Νομίζω είχε γραφτεί αν διαλέγουμε αν το θέλουμε με μπρασελέ ή σκέτη την κεφαλή, χωρίς καθόλου λουρί, αλλά ρωτάω γιατί στο αρχικό σου post διαχωρίζεις όποιον επιθυμεί rubber ή μπρασελέ με το ρολόι.

Ευχαριστώ προκαταβολικά,
Απόστολος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Απόστολος.

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Μάρτιος 20, 2020, 14:03:19 μμ »

Νίκο, 2 ερωτήσεις σε παρακαλώ γιατί προσπαθώ να καταλάβω και δεν έχω βγάλει άκρη (συγχωρέστε με αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο από τότε που δουλεύουμε μέσα στο σπίτι remotely δεν έχω κατλάβει γιατί δεν προλαβαίνω και δεν έχω χρόνο ενώ ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει πως να σκοτώσει την ώρα του):

Γνωρίζουμε αν το ένα όπως γράφτηκε διαφέρει σε μορφολογία από το άλλο? Περίμενα ότι είναι ίδια και το ένα απλώς αχάρακτο όπως το γνωρίζουμε, κάπου διάβασα στα πεταχτά ότι το Mineral είναι μπομπέ και πιο vintage ισχύει?

- Στις επιλογές διαλέγουμε μεταξύ μπρασελέ ή σκέτη κεφαλή (ρολόι), ή μεταξύ μπρασελέ και rubber?
Νομίζω είχε γραφτεί αν διαλέγουμε αν το θέλουμε με μπρασελέ ή σκέτη την κεφαλή, χωρίς καθόλου λουρί, αλλά ρωτάω γιατί στο αρχικό σου post διαχωρίζεις όποιον επιθυμεί rubber ή μπρασελέ με το ρολόι.

Ευχαριστώ προκαταβολικά,
Απόστολος
Το mineral είναι πομπε(doomed mineral glass) ναι. To ζαφείρι αντιχαρακτηκο αλλά δε ξέρω πόσο πολύ διαφέρει.
Έχουμε 4 επιλογες
η 1 και η πιο απλή Mineral και rubber
2 mineral και μπρασελέ
3 ζαφείρι και rubber
4 ζαφείρι και μπρασελέ

Το dial που έχω στην πρώτη σελίδα είναι αυτό που συμφώνησαν σε γενικές γραμμές δλδ όχι σημαία πάνω σε δείκτη και όχι στο 6 επίσης στην προηγούμενη ψηφοφορία αποφασίστηκε το logo να πάει πάνω.

Την Κυριακή ο Θοδωρής θα φτιάξει μερικές επιλογές σε logo με σημαία και χωρίς
Οοταν θα τα ποσταρει θα ανοίξω εδώ μια ψηφοφορία για να μην φτιάχνουμε άλλο θέμα.

Μέχρι στιγμής επιλέγουμε  ένα από τα 4 παραπανω που προανέφερα.
Σορυ αν σε μπέρδεψα, είμαι στην γύρα ακόμη  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος w@tcher

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Μάρτιος 20, 2020, 15:17:07 μμ »

Ευχαριστώ προκαταβολικά,
Απόστολος
Το mineral είναι πομπε(doomed mineral glass) ναι. To ζαφείρι αντιχαρακτηκο αλλά δε ξέρω πόσο πολύ διαφέρει.
Έχουμε 4 επιλογες
η 1 και η πιο απλή Mineral και rubber
2 mineral και μπρασελέ
3 ζαφείρι και rubber
4 ζαφείρι και μπρασελέ

Το dial που έχω στην πρώτη σελίδα είναι αυτό που συμφώνησαν σε γενικές γραμμές δλδ όχι σημαία πάνω σε δείκτη και όχι στο 6 επίσης στην προηγούμενη ψηφοφορία αποφασίστηκε το logo να πάει πάνω.

Την Κυριακή ο Θοδωρής θα φτιάξει μερικές επιλογές σε logo με σημαία και χωρίς
Οοταν θα τα ποσταρει θα ανοίξω εδώ μια ψηφοφορία για να μην φτιάχνουμε άλλο θέμα.

Μέχρι στιγμής επιλέγουμε  ένα από τα 4 παραπανω που προανέφερα.
Σορυ αν σε μπέρδεψα, είμαι στην γύρα ακόμη  :D

Σ'ευχαριστώ, με ξεμπέρδεψες!
 ;)

Από εμένα

- ζαφείρι κρύσταλλο με rubber (χωρίς μπρασελέ)

Ψάχνοντας στο Youtube αν δεν κάνω λάθος παρατήρησα ότι είναι πομπέ και το ζαφείρι με απόχρωση μπλε AR coating.
Στο site τους επίσης αναφέρουν για επιλογή γυαλιού:

Crystal: Double domed Sapphire glass with AR-Coating / Double domed german mineral galss with AR coating

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Απόστολος.

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Μάρτιος 20, 2020, 15:30:12 μμ »
... (συγχωρέστε με αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο από τότε που δουλεύουμε μέσα στο σπίτι remotely δεν έχω κατλάβει γιατί δεν προλαβαίνω και δεν έχω χρόνο ενώ ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει πως να σκοτώσει την ώρα του)...
Συγνώμη, αλλά αυτό εδώ που λες ήθελα να το επισημάνω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος Nick

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Μάρτιος 20, 2020, 15:47:07 μμ »
... (συγχωρέστε με αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο από τότε που δουλεύουμε μέσα στο σπίτι remotely δεν έχω κατλάβει γιατί δεν προλαβαίνω και δεν έχω χρόνο ενώ ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει πως να σκοτώσει την ώρα του)...
Συγνώμη, αλλά αυτό εδώ που λες ήθελα να το επισημάνω.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Να κάνω και εγώ την επισήμανση ότι η μοναδική δουλειά που μπορεί να γίνει remotely στην Ελλάδα
είναι αντί να κοιμάται κάποιος στο γραφείο να κοιμάται στο σπίτι του.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Μάρτιος 20, 2020, 17:55:13 μμ »
Συγνώμη, αλλά αυτό εδώ που λες ήθελα να το επισημάνω.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Ενδιαφέρον ...  :D
Να κάνω και εγώ την επισήμανση ότι η μοναδική δουλειά που μπορεί να γίνει remotely στην Ελλάδα
είναι αντί να κοιμάται κάποιος στο γραφείο να κοιμάται στο σπίτι του.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Μάρτιος 20, 2020, 19:30:58 μμ »
ένα update μέχρι στιγμής
Oikonikos        mineral/rubber
criskalts            ζαφειρι/μπρασελε
Wolf-.               ζαφειρι/μπρασελε
Ευρυάναξ.        ζαφειρι/μπρασελε
george_.            mineral/rubber
Alexandros00   mineral/rubber
blah.                  mineral/rubber
marios.             Ζαφείρι/rubber
yannisb.              ζαφείρι/ rubber
Ser.                ζαφειρι/rubber
omegasnik.    mineral/μπρασελέ
ftir.                mineral/rubber 
w@tcher         ζαφείρι/ rubber
micraSport.   mineral/μπρασελε
kourlis.            mineral/rubber
zikos.              Ζαφείρι/μπρασελέ
kooface         ζαφείρι/ μπρασελέ
Nick                ζαφειρι/μπρασελε
P.I.T.                ζαφειρι/μπρασελε
dgl.                  mineral/μπρασελε
Spyoly.         mineral/rubber
jim teo.          ατσάλι μαύρο
WhiteLionR.    ζαφείρι/ rubber
georgiosfragos  ζαφειρι/μπρασελε
koyfos                 ζαφείρι/rubber

Οι Κινέζοι (είναι φίλοι μας)  :D μας απάντησαν πως μπορούν να κάνουν κάτι όπως η εικόνα παρακάτω.
Σε προηγούμενη ψηφοφορία είχαμε επιλέξει το logo πάνω οπότε προχωρήσαμε με αυτό.
Η σημαία μπορεί να τοποθετηθεί στα ανοιχτά σημεία .. δίπλα από το 3, 9 ,4 ,8
Επιλέγουμε μια από τις 4  εκδόσεις που έχουμε διαθέσιμες και την Κυριακή ο Θοδωρής WLR θα φτιάξει κάποιες εικόνες με τα διάφορα logo που έχει κατασκευάσει  με διάφορες σημαιες και όχι. Θα τα βάλω τότε σε μια ψηφοφορία για να έχουμε όσο το δυνατόν πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα αλλά ξαναλεω η γενική εικόνα είναι η παρακάτω φωτογραφία

Επιλογή χωρίς ζαφείρι και χωρίς μπρασελέ
Κόστος: 156€ + κάνα 30αρι λοιπά  (θα ενημερωθούμε πιθανόν να είναι πολύ λιγότερο)

Επιλογή χωρίς ζαφείρι και μπρασελέ
Κόστος 174€ + κάνα 30αρι λοιπά  (θα ενημερωθούμε πιθανόν να είναι πολύ λιγότερο)

Επιλογή με ζαφείρι χωρίς μπρασελέ
Κόστος 184€ + κάνα 30αρι λοιπά  (θα ενημερωθούμε πιθανόν να είναι πολύ λιγότερο)

Επιλογή με ζαφείρι και μπρασελέ
Κόστος 202€ + κάνα 30αρι λοιπά  (θα ενημερωθούμε πιθανόν να είναι πολύ λιγότερο)

Θα ενημερωθούμε για το τελικό κόστος για τυχόν εκπτώσεις, αφού τους έχουμε την τελική λίστα

κοιταμε τις συμμετοχες
στελνουμε παραγγελια
μας λενε κοστος
πληρωνουμε
σε 40 μερες τα εχουμε
friendly
0
funny
0
like
0
wow