Αποστολέας Θέμα: Samsung  (Αναγνώστηκε 8684 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
Απ: Samsung
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 26, 2022, 15:07:59 μμ »
το καλό είναι ότι με ανακοίνωση της η σαμσουνγκ αναγνωρίζει το πρόβλημα,το κακό είναι ότι δεν κατέβασαν την αναβάθμιση.
αυτό που δεν κατάλαβα στην περίπτωση σου είναι ότι εσκεμμένα αχρηστεύει την δυνατότητα αυτήν σε παλαιότερα μοντέλα η είναι bug?αν το έχουν πάθει κ άλλοι κ είναι bug λογικά θα σε καλύπτει.
δοκίμασες να επιστρέψεις σε παλαιότερη έκδοση η την πουλήσεις επειδή πήρες καινούρια?
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
mic,
No reactions
«Παντού υπάρχει νόμος, στα ρολογια όχι όμως...» 

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 26, 2022, 15:14:09 μμ »
το καλό είναι ότι με ανακοίνωση της η σαμσουνγκ αναγνωρίζει το πρόβλημα,το κακό είναι ότι δεν κατέβασαν την αναβάθμιση.
αυτό που δεν κατάλαβα στην περίπτωση σου είναι ότι εσκεμμένα αχρηστεύει την δυνατότητα αυτήν σε παλαιότερα μοντέλα η είναι bug?αν το έχουν πάθει κ άλλοι κ είναι bug λογικά θα σε καλύπτει.
δοκίμασες να επιστρέψεις σε παλαιότερη έκδοση η την πουλήσεις επειδή πήρες καινούρια?

Μίλησα μαζί τους και <<μπήκαν>> στην τηλεόραση με την απομακρυσμένη διαχείριση, έκαναν επαναφορά, που υποτίθεται ότι είναι καλύτερη από αυτή που μπορεί να κάνει ο χρήστης, αλλά δεν κατάφεραν τίποτα. Μου είπαν να τους την στείλω (από την Κρήτη), με δικά μου έξοδα φυσικά (εγγύηση ληγμένη), στην Αθήνα, αλλά χωρίς να μπορούν να μου εγγυηθούν το αποτέλεσμα και φυσικά θα πλήρωνα και για τον έλεγχο, είτε την έφτιαχναν είτε όχι. Δεν ασχολήθηκα! Αγόρασα μιαν άλλη.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
george_,
No reactions
Μιχάλης

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Νοέμβριος 26, 2022, 15:23:23 μμ »
Καλύτερα
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
mic,
No reactions

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Νοέμβριος 26, 2022, 15:24:17 μμ »
Η επαναφορά δεν λύνει το πρόβλημα γιατί δεν κάνει roll back στο firmware.
έκανα ένα search κ το πρόβλημα σου το έχουν κ άλλοι,η samsung μπλοκάρει το firmware downgrade κ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα,έκανες το καλύτερο που μπορούσες-αγόρασες καινούρια.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
1
No reactions
No reactions
Members reacted like:
mic,
Members reacted wow:
mic,

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Νοέμβριος 26, 2022, 15:29:31 μμ »
Η επαναφορά δεν λύνει το πρόβλημα γιατί δεν κάνει roll back στο firmware.
έκανα ένα search κ το πρόβλημα σου το έχουν κ άλλοι,η samsung μπλοκάρει το firmware downgrade κ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα,έκανες το καλύτερο που μπορούσες-αγόρασες καινούρια.

Ναι δεν το μετάνιωσα ποτέ! Την samsung την είχα στο σπίτι και είναι 50άρα και την πήγα στο ιατρείο (όπου δεν με ενδιέφερε ότι δεν συνεργαζόταν πια με σκληρούς και με στικάκια) και αντικατέστησε μια 32άρα που είχα εκεί.  :)  Για το σπίτι πήρα τελικά μια LG 65άρα και ανακάλυψα, ότι το μέγεθος μετράει τελικά.  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Μιχάλης

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Νοέμβριος 26, 2022, 15:51:10 μμ »
Η lg βγάζει πραγματικά φοβερά προϊόντα κ πότε μα ποτέ δεν έχουν "χαλασει" συσκευή με updates (sluggish performance,ασυμβατότητα κτλ).απ την άλλη οι συσκευες τους είναι hit or miss( αν δεν σου χαλάσει τον 1ο χρόνο τότε θα την έχεις για πάντα) κ η πολιτική τους στο σέρβις είναι περίεργη,τουλάχιστον ήταν παλιότερα.
Η tv μου σε reviews που κοιτάω οι μισοί την εκθειάζουν κ οι άλλοι μισοί έχουν πρόβλημα στο πάνελ εμένα έχει φάει από hot wheels μέχρι κ μπουκέτα από τον μικρό κ δεν έχει πάθει τίποτα.
πέρσι ανακοίνωσε ότι έκλεισε το department των κινητών τηλεφώνων της κάτι που πραγματικά με στενοχώρησε καθώς οι συσκευές της ήταν εκτός από ποιοτικές παρα πολύ καινοτόμες καταλαβαίνω όμως την απόφαση τους γιατί πολλοί δεν ήξεραν ότι έβγαζε ακόμα τηλέφωνα!
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
mic,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Νοέμβριος 26, 2022, 15:55:36 μμ »
Κι εμένα καλή μου έχει βγει μέχρι στιγμής η LG. Αλλά το μάθημα μου το πήρα. Αγόρασα και 5ετή εγγύηση από το κατάστημα. Μέχρι ένα μήνα πριν λήξει, θα περνάω αναβαθμίσεις. Μετά την λήξη της εγγύησης αυτής, πάπα οι αναβαθμίσεις!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Μιχάλης

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Νοέμβριος 26, 2022, 15:58:02 μμ »
Όντως,πολύ καλή η LG
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
mic,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Νοέμβριος 26, 2022, 16:01:53 μμ »
Πάντως οι εγγυήσεις που αγοράζεις από το κατάστημα, νομίζω αξίζουν.  Η μητέρα μου είχε επίσης μια samsung 60άρα, η οποία χάλασε πριν λήξει αυτή η εγγύηση. Της την αντικατέστησαν χωρίς δεύτερη κουβέντα και μάλιστα επειδή δεν είχαν εκείνη την στιγμή 60άρα, της έφεραν μια 65άρα samsung!  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Μιχάλης

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Νοέμβριος 26, 2022, 16:58:05 μμ »
τι να σου πω δεν ξέρω.εχω κάνει σε ένα home cinema το 2013 δεν την χρειάστηκα ποτε ακόμα δουλεύει...
έκανα κ στην τηλεόραση,συνήθως δεν κάνω πάντως,άλλοι λένε ότι είναι μουφα κ ότι δεν τους κάλυψε άλλοι ότι τους έγινε αντικατάσταση κτλ.εγω έκανα στην τηλεόραση κ θραύση που ισχύει για μια φορα,λέω πριν την 5ετια να πάω κ να τους πω ότι έσπασα την οθόνη να δω τι θα μου πουν... ;D
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
mic,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Νοέμβριος 26, 2022, 17:02:40 μμ »
Πιστεύω θα σου δώσουν κάτι άλλο. Όχι το ίδιο μοντέλο γιατί δεν θα υπάρχει, αλλά κάτι θα βρουν. Πιθανόν από αυτά που έχουν στο κατάστημα για επίδειξη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Μιχάλης

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Νοέμβριος 28, 2022, 12:41:54 μμ »
μόλις έφυγα από το service της samsung όλα καλά, το ρολόι θα μου το φτιάξουν δωρεάν.
για το zflip3 μου ζήτησαν 450ευρω για την οθόνη κ τους είπα ότι θα το κάνω κορνίζα.
το δίνουν τώρα πλαίσιο κ λοιποί στα 599 το128gb βέβαια αλλά κλαιν,δεν είχα σκοπό να ξαναπληρωσω το ιδιο τηλέφωνο,μου φαίνεται κάπως...έτσι κ αλλιώς πήρα το s22 τώρα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions