Αποστολέας Θέμα: Κορωνοϊός  (Αναγνώστηκε 67579 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος criskalts

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Κορωνοϊός
« Απάντηση #840 στις: Αύγουστος 22, 2021, 15:34:04 μμ »
Ενημερωτικα διαβαζοντας  τις πρωτες γραμμες οι ερευνες για τα κορωνα εμβολια ειχαν μεγαλυτερο  πληθυσμιακα γκρουπ απο οτι τα παιδικα εμβολια και γενικα οτιδηποτε εμβολιο η φαρμακο…
Οσο για τη πολιτεια τι να κανει να χτισει 10000 μεθ για να εχει καποιος την επιλογη να μη κανει εμβολιο;;;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Και τόσες να κάνει θα ζητάνε ακόμα περισσότερες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος time haunted

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #841 στις: Αύγουστος 22, 2021, 16:32:35 μμ »
Είμαι ταξιτζής, για αυτό τα ξέρω όλα.
απο τις ποιο ωραιες απαντησεις που  εχω δει   εμπεριστατομενη  με σπουδες ιεκ τραγκας-γεωργιου
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #842 στις: Αύγουστος 22, 2021, 16:41:37 μμ »
Σχετικά με την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού στα νήπια, παιδιά.
Αντιγράφω :

Με απόφασή του το Συμβούλιο της Επικρατείας (απόφαση 2387/2020) απέρριψε την αίτηση γονέων παιδιού, το οποίο είχε διαγραφεί από παιδικό σταθμό, για την ακύρωση της απόφασης περί διαγραφής ανεμβολίαστου νηπίου, η οποία ελήφθη με την αιτιολογία ότι οι γονείς δεν συμμορφώθηκαν στις επανειλημμένες υποδείξεις της παιδιάτρου των παιδικών σταθμών και δεν προτίθενται να ξεκινήσουν το πρόγραμμα των εμβολιασμών.
Μεταξύ άλλων η απόφαση αναφέρει χαρακτηριστικά ότι θα αντέκειτο στην αρχή της ισότητας η αξίωση προσώπου να μην εμβολιαστεί, επικαλούμενο ότι δεν διατρέχει ατομικό κίνδυνο, εφόσον διαβιώνει σε ασφαλές περιβάλλον οφειλόμενο στο γεγονός ότι τα άλλα πρόσωπα του περιβάλλοντός του έχουν εμβολιαστεί.

Η απόφαση εκδόθηκε κάπου στο τέλος του 2020.
πηγή εδώ https://www.lawspot.gr/nomika-nea/ste-syntagmatiki-i-apofasi-diagrafis-anemvoliastoy-nipioy-apo-paidiko-stathmo
Με λίγα λόγια δλδ η επιτομή του ατομικισμού ή παρτακισμού αν προτιμάτε την αργκό.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giuseppe Busso

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #843 στις: Αύγουστος 22, 2021, 18:14:37 μμ »
Οι εμβολιασμένοι έχουν μικρότερο ιικο φορτίο, κολλάνε οι ίδιοι δυσκολότερα, κολλάνε τους άλλους δυσκολότερα και την περνάνε σε συντριπτική πλειοψηφία ελαφρύτερα.

Δεν ισχύει αυτό.

Τους 700 δε μου είπες πως τους έβγαλες,εκτός κι αν δε το πρόσεξα.Έβγαλες ότι οι των 70 και πάνω με υποκείμενα ή μη και οι κάτω των 70 με υποκείμενα έχουν πεθάνει και δε το ξέρουν γενικά και το υπόλοιπο 5% μόνο δλδ οι 700 πέθαναν από κορωνοιό   ;

Άλλη μια φορά (και τελευταία). Έχουμε 13,5Κ θανάτους στην Ελλάδα μέχρι σύμφωνα και πάντα σύμφωνα με τον ιεροψάλτη Εθνοσωτήρη.

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ τα μέχρι σήμερα νούμερα αναφέρουν ότι περίπου το 95% των αποθανόντων είχαν υποκείμενα νοσήματα. Συνεπάγεται με αυτό και σύμφωνα πάντα με τον Εθνοσωτήρη ότι μόλις το 5% πέθανε από κορόνα. Το 5% των 13,5Κ ως τώρα 675 θάνατοι. Είμαι λαρτζ και έκανα στρογγυλοποίηση.

Είμαι υπεύθυνος για όσα λέω, όχι για όσα καταλαβαίνεις.

Σεβαστό να μην θες να απαντήσεις...
Επέτρεψε όμως και σε εμάς "τα πρόβατα" να σχηματίζουμε γνώμη ακούγοντας τους ειδικούς που προβάλουν τα ΜΜεπηρρεασμου... ;)

*Επίτρεψε, σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο ΣΑΤΑ, τον αείμνηστο Μανώλη Μπαντουράκη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου»

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #844 στις: Αύγουστος 22, 2021, 18:25:48 μμ »

Άλλη μια φορά (και τελευταία). Έχουμε 13,5Κ θανάτους στην Ελλάδα μέχρι σύμφωνα και πάντα σύμφωνα με τον ιεροψάλτη Εθνοσωτήρη.

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ τα μέχρι σήμερα νούμερα αναφέρουν ότι περίπου το 95% των αποθανόντων είχαν υποκείμενα νοσήματα. Συνεπάγεται με αυτό και σύμφωνα πάντα με τον Εθνοσωτήρη ότι μόλις το 5% πέθανε από κορόνα. Το 5% των 13,5Κ ως τώρα 675 θάνατοι. Είμαι λαρτζ και έκανα στρογγυλοποίηση.

Είμαι υπεύθυνος για όσα λέω, όχι για όσα καταλαβαίνεις.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος giannis3011

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Κορωνοϊός
« Απάντηση #845 στις: Αύγουστος 22, 2021, 18:31:05 μμ »
Οποιος ειναι πανω απο 70  συνεπαγεται οτιειχε κ υποκειμενο νοσημα;;;;;;Αληθεια εισαι επιδημιολογος η εχεις κανει επιδημιολογια σε καποιο πανεπιστημιο;;;
οποιος 40αρης πεθανε απο covid εχοντας διαβητη σημαινει οτι πεθανε απο διαβητη;;;;;αλλα 40 χρονια θα ζουσε κανονικοτατα….Συμφωνα με τα λεγομενα σου ομως δε πειραζει…ειχε υποκειμενο…διαβητη..

Δεν ειναι καθολου αστεια αυτα π γραφεις και μιλας  για ανθρωπινες ζωες φιλων και συγγενων η και αγνωστων π χαθηκαν….
Στο τελος θα μας πεις και ενα μπεεε προβατα γιατι εννοειται δε μπορεις να μιλησεις μεεπιστημονικα επιχειρηματα…

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #846 στις: Αύγουστος 22, 2021, 18:36:46 μμ »
Εάν συνεχιστούν οι χαρακτηρισμοι, πολύ σύντομα το νημα θα κλειδωθεί.

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jb

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #847 στις: Αύγουστος 22, 2021, 19:07:21 μμ »
Σχετικά με την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού στα νήπια, παιδιά.
Αντιγράφω :

Με απόφασή του το Συμβούλιο της Επικρατείας (απόφαση 2387/2020) απέρριψε την αίτηση γονέων παιδιού, το οποίο είχε διαγραφεί από παιδικό σταθμό, για την ακύρωση της απόφασης περί διαγραφής ανεμβολίαστου νηπίου, η οποία ελήφθη με την αιτιολογία ότι οι γονείς δεν συμμορφώθηκαν στις επανειλημμένες υποδείξεις της παιδιάτρου των παιδικών σταθμών και δεν προτίθενται να ξεκινήσουν το πρόγραμμα των εμβολιασμών.
Μεταξύ άλλων η απόφαση αναφέρει χαρακτηριστικά ότι θα αντέκειτο στην αρχή της ισότητας η αξίωση προσώπου να μην εμβολιαστεί, επικαλούμενο ότι δεν διατρέχει ατομικό κίνδυνο, εφόσον διαβιώνει σε ασφαλές περιβάλλον οφειλόμενο στο γεγονός ότι τα άλλα πρόσωπα του περιβάλλοντός του έχουν εμβολιαστεί.

Η απόφαση εκδόθηκε κάπου στο τέλος του 2020.
πηγή εδώ https://www.lawspot.gr/nomika-nea/ste-syntagmatiki-i-apofasi-diagrafis-anemvoliastoy-nipioy-apo-paidiko-stathmo

Με λίγα λόγια δλδ η επιτομή του ατομικισμού ή παρτακισμού αν προτιμάτε την αργκό.

Δεν ξέρω πως το εννοείς, όμως να πω γράψω ότι στο ΣτΕ ο ατομικισμός δεν πέρασε. Η ισότητα συνάπτεται με το γενικό καλό (εδώ η Δημόσια Υγεία). Το ΣτΕ δέχθηκε ότι ορθώς πράξανε στο νηπιαγωγείο και διέγραψαν το παιδάκι το οποίο βρισκόταν σε περιβάλλον ασφαλές, με την ασφάλεια να πηγάζει από τον εμβολιασμό όλων των υπολοίπων παιδιών. (προφανώς η μάνα του ήταν χαρακτηριστική περίπτωση "παρτακισμού")
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #848 στις: Αύγουστος 22, 2021, 19:44:43 μμ »
Δεν ξέρω πως το εννοείς, όμως να πω γράψω ότι στο ΣτΕ ο ατομικισμός δεν πέρασε. Η ισότητα συνάπτεται με το γενικό καλό (εδώ η Δημόσια Υγεία). Το ΣτΕ δέχθηκε ότι ορθώς πράξανε στο νηπιαγωγείο και διέγραψαν το παιδάκι το οποίο βρισκόταν σε περιβάλλον ασφαλές, με την ασφάλεια να πηγάζει από τον εμβολιασμό όλων των υπολοίπων παιδιών. (προφανώς η μάνα του ήταν χαρακτηριστική περίπτωση "παρτακισμού")
Και καλώς δεν πέρασε ο ατομικισμός, αλλοίμονο εάν περνούσε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #849 στις: Αύγουστος 22, 2021, 20:05:25 μμ »

Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο και επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το εμβόλιο θα σταματήσει την πανδημία. Όχι τον COVID αυτόν καθεαυτό, αλλά την κατάσταση αυτή που ζούμε (που δεν έχει ξαναγίνει στη σύγχρονη ιστορία του ανθρώπου). Οι εμβολιασμένοι έχουν μικρότερο ιικο φορτίο, κολλάνε οι ίδιοι δυσκολότερα, κολλάνε τους άλλους δυσκολότερα και την περνάνε σε συντριπτική πλειοψηφία ελαφρύτερα.

Θα χρειαστεί και τριτη, ίσως και τέταρτη δόση και αυτό δεν είναι θέμα ιατρικό αλλά logistics. Αν μπορούσαμε αύριο να ξυπνήσουμε με 7.5δις (ή το 75% αυτών) εμβολιασμένων τότε θα τελειώναμε. Αλλά η διαδικασία όλη, από την παραγωγή μέχρι την διανομή, παίρνει χρόνο, ανθρωποώρες και χρήμα. Όταν 10 μήνες μετά τον πρώτο εμβολιασμό έχεις κόσμο που θέλει και δεν μπορεί να κάνει ούτε μια δόση, και ταυτόχρονα έρχεται η ώρα για τρίτη ή και τέταρτη δόση σε εκείνον τον πρώτο εμβολιασμένο, καταλαβαίνεις ότι δημιουργείται θέμα.

Τέλος πάντων, εγώ θα σταματήσω την κουβέντα εδώ γιατί άρχισαν να πέφτουν «κοσμιότητες» στο νήμα.

Δεν με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν, γιαυτο άλλωστε δεν παραθέτω και πηγές. Οποίος θέλει, το Ίντερνετ είναι ανοιχτό, ψάχνει και βρίσκει. Προσωπικά έχω κάνει την έρευνα μου και έχω πάρει την απόφαση μου και για μένα και για την οικογένεια μου.

Θα αναφέρω μόνο κάτι που διάβαζα τις προάλλες. Έχουν αρχίσει να έρχονται στην επιφάνεια έρευνες που δείχνουν οτι το ποσοστό των καρκίνων που δεν επιφέρουν θεραπεία έχει ανεβεί μέσα στην πανδημία, ενώ και σε αυτούς που θεραπεύονται έχει μεγαλώσει ο μέσος όρος του μεγέθους των όγκων στην πρώτη εξέταση. Ο λόγος είναι οτι ο κόσμος δεν μπορεί να πάει να εξεταστεί στα γεμάτα από COVID νοσοκομεία.

Χρηστο , στην ιδια βαρκα ειμαστε .
Εκανα το εμβολιο γιατι θεωρησα οτι αυτο ειναι το σωστο να κανω .
Επι της ουσιας δεν διαφωνουμε .

Υγ.  Το θεμα 3-4ου εμβολιου δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι θεμα λοτζιστικ .
Οταν βγηκαν τα εμβολια , παντου και ολοι ελεγαν και εγραφαν για 2 δοσεις και ολα καλα .
Η 3 δοση κτλ αρχισε να ακουγεται αφου εμφανιστηκε η μεταλλαξη που μας ταλαιπωρει .
Ευχαριστως θα διαβαζα την θεση σου ή τις πηγες που το αναφερουν .

Στάλθηκε από το RMX2170 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Να ευχαριστησω τη νονα μου , Λουκρητια Βοργια .

Αποσυνδεδεμένος zikos

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #850 στις: Αύγουστος 22, 2021, 20:08:58 μμ »
Παιδιά έχει κουράσει το θέμα
Εγώ έκανα το εμβόλιο επειδή το ήθελα και πήρα όλα τα ρίσκα που είχε αυτή μου η απόφαση
Τα παιδιά μου το έκαναν με δίκη τους απόφαση
Άλλος δεν θέλει να το κανει και παιρνει και αυτός τα ρίσκα του
Το να προσπαθώ εγώ να τον πεισω η αυτός να πείσει εμένα είναι αδύνατον
Έφτασε και το εμβόλιο να είναι και πολιτική θέση :'(
Αλλά και εμείς που το έχουμε κάνει,να λέμε ότι οι επιστήμονες είναι οι θεοί και ότι λένε,έχουν δίκιο είναι λάθος
Και αυτοί ψάχνονται καθημερινά
Αύριο μπορεί εμείς που έχουμε κάνει το εμβόλιο να είμαστε λάθος
Για αυτό ήρεμα  8)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
« Απάντηση #851 στις: Αύγουστος 22, 2021, 20:21:04 μμ »

Φίλε GB, νομίζω πως δεν μπορούμε να βγάλουμε αυτό το συμπέρασμα. Θάνατος με υποκείμενο νόσημα σημαίνει πως αν δεν κολλούσες τον ιο δεν θα πέθαινες όταν πέθανες. Επιπρόσθετα, ο χαρακτηρισμός "υποκείμενο νόσημα" στην στατιστική όσον αφορά την χώρα μας είναι..γκουχ..ιδιαίτερος.

Ένα παράδειγμα που γνωρίζω καλά. 50αρης (49 για την ακρίβεια) από Κηφισιά κατέληξε μετά από μάχη 2 εβδομάδων στην ΜΕΘ. Καθώς ο δείκτης μάζας σώματός του ήταν 32 και η γλυκοζυλιωμένη του βρισκόταν στο 6.3 (προ-διαβητικός), χαρακτηρίστηκε ως απώλεια με υποκείμενο νόσημα.

Θεωρείς ότι τον σκότωσαν τα σουβλάκια, ή ο κορωνοϊός; Το παράδειγμα που έφερα btw είναι ο κανόνας. ΟΛΟΙ πριν την ώρα τους πήγανε, και χιλιάδες άλλοι ταλαιπωρούνται και θα ταλαιπωρούνται με long covid για δεκαετίες. Δυστυχώς τα βλέπω πρώτο χέρι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #852 στις: Αύγουστος 22, 2021, 20:24:14 μμ »
Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο και επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το εμβόλιο θα σταματήσει την πανδημία. Όχι τον COVID αυτόν καθεαυτό, αλλά την κατάσταση αυτή που ζούμε (που δεν έχει ξαναγίνει στη σύγχρονη ιστορία του ανθρώπου). Οι εμβολιασμένοι έχουν μικρότερο ιικο φορτίο, κολλάνε οι ίδιοι δυσκολότερα, κολλάνε τους άλλους δυσκολότερα και την περνάνε σε συντριπτική πλειοψηφία ελαφρύτερα.

Αντε μετα να αποκτησεις μια σταθερη αποψη με ολα αυτα που διαβαζεις και ακους .

https://www.naftemporiki.gr/story/1763033/il-mosialos-ti-den-mathame-apo-tin-nea-bretaniki-ereuna-gia-tin-metallaksi-delta

Ενα μικρο αποσπασμα απο το αρθρο

Βρετανικη ερευνα

Η μελέτη έδειξε πως όσοι κόλλησαν την παραλλαγή δέλτα μετά από 2 δόσεις εμβολίου, ανέπτυξαν πολύ υψηλό φορτίο και παρόμοιο με τους μη εμβολιασμένους, ασχέτως εάν δεν νόσησαν σοβαρά. 

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #853 στις: Αύγουστος 22, 2021, 20:37:34 μμ »
Εάν συνεχιστούν οι χαρακτηρισμοι, πολύ σύντομα το νημα θα κλειδωθεί.

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν σε αποκαλεσω ομορφαντρα , θα θεωρηθει χαρακτηρισμος αξιος για κλειδωμα του νηματος ;

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #854 στις: Αύγουστος 22, 2021, 20:41:32 μμ »
friendly
0
funny
0
like