Ασκήσεις κοινής λογικής:
1. Υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να έχουν συνεργαστεί-συνασπιστεί, στη βάση μιας παγκόσμιας συνομωσίας, οι γιατροί, οι πολιτικοί, οι εισαγγελείς κλπ από χώρες όπως πχ Αυστραλία, Ιαπωνία, Κορέες, Κίνα, Ινδοκίνα, Ινδία, Πακιστάν, Ρωσία, ισλαμικά καθεστώτα, Τουρκία, δημοκρατίες της Ευρώπης, χώρες βόρειας και νότιας Αμερική, με τόσα διαφορετικά πολιτικά συστήματα, ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ, κουλτούρες και πολιτισμούς;
2. Είναι δυνατόν να θεωρείται ψέμα ή να παραβλέπεται από τους συνωμοσιολόγους, δεν ξέρω γιατί, η τρομακτική πίεση στα συστήματα υγείας ανεπτυγμένων χωρών από τον covid; Κάποιοι στο νετ έφτασαν να γράψουν οτι οι χιλιάδες νεκροί στο Μπέργκαμο ήταν ηθοποιοί, αλλά το λυπηρό ήταν οτι πολλοί τους πίστεψαν.
3. Γίνεται εταιρείες κολοσσοί όπως αεροπορικές, τουριστικές, ξενοδοχειακές, εστίασης κλπ που έχασαν εκατοντάδες δις κέρδη, αλλά κανένα από τα πανίσχυρα νομικά τους επιτελεία δεν υπέβαλλε ούτε μία μήνυση εναντίον καμιάς φαρμακευτικής που παράγει τα εμβόλια, αλλά ο Μήτσος από την Περαχώρα με περισσή αυτοπεποίθηση να μας πληροφορεί οτι αυτές είναι πίσω από τον covid με σκοπό να κερδίσουν δις;
4. Πως γίνεται κάποιοι τόσο εύκολα να θεωρούν τον covid και το AIDS φτιαχτούς ιούς με σκοτεινούς σκοπούς, αλλά να παραβλέπει τις γρίπες των χοίρων και των πτηνών αντίστοιχα, την φονική πανδημία της Ισπανικής γρίπης, την πανούκλα και την πανώλη, όπου και δεν υπήρχε και η τεχνολογία να κατασκευαστούν;
Την 16/3 και 12:00 ήταν η ημέρα του πρώτου εμβολιασμού μου με ΑSTRA. Συμπωματικά στις 13:00 συνεδρίαζε συμβούλιο για απόφαση εάν θα συνεχιστεί ο εμβολιασμός με ASTRA, εν μέσω μεγάλου σάλου οτι προκαλεί θρομβώσεις. Συμβουλεύομαι τον αγγειοχειρουργό γαμπρό μου για το θέμα και μου λέει: εγώ εδώ και 2,5 δεκαετίες βγάζω τα μισά εισοδήματά μου από τις θρομβώσεις και μάντεψε, προ covid. Σε 1 μύριο εμβολιασθέντων, είναι πολύ πιθανόν κάποιοι, μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού, που ήταν έτοιμοι να πάθουν θρόμβωση να την έπαθαν όντως λίγες ώρες έως λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό τους συμπτωματικά, αλλά και άλλοι τόσοι ΠΡΙΝ τον εμβολιασμό τους επίσης συμπτωματικά. Φυσικά και ήμουν έτοιμος από πριν να ακολουθήσω την επιστήμη αλλά πήρα άλλη μια επιβεβαίωση, δεν σκέφτηκα ποτέ να ακολουθήσω τις φήμες και τα fake news του νετ.