Αποστολέας Θέμα: Κορωνοϊός  (Αναγνώστηκε 67726 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Κορωνοϊός
« Απάντηση #690 στις: Αύγουστος 20, 2021, 10:25:41 πμ »
Τα ναρκωτικα ξεχασες….
Οπως επισης ξεχασες οτι θα αποχωρουσες με ψηλα το κεφαλι απο τη συζυτηση αλλα ειπες καμμια 15 αρια ασυναρτησιες ακομη…

Sent from my iPhone using Tapatalk
Τα ναρκωτικα απαγορευονται , δατς γουαι δεν τα εβαλα .

Συζητηση .

15 ασυναρτησιες για εμενα ειναι λιγες .
Μπραβο μου

Στάλθηκε από το RMX2170 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Να ευχαριστησω τη νονα μου , Λουκρητια Βοργια .

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #691 στις: Αύγουστος 20, 2021, 10:28:40 πμ »

Ελπιζω να μην κανει εμβολιο ουτε ενας παραπανω απο αυτους ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #692 στις: Αύγουστος 20, 2021, 10:29:42 πμ »
Από περιέργεια και μόνο, ευρύ θες εμβόλιο ή όχι?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #693 στις: Αύγουστος 20, 2021, 10:33:29 πμ »
Από περιέργεια και μόνο, ευρύ θες εμβόλιο ή όχι?

Ας ξεκινησω με προσωπικη πληροφορια , για να μην παρεξηγηθουν αυτα που θα γραψω ( αρνητης - ψεκασμενος κτλ ) , διοτι εκει καταντησαμε .

Εχω εμβολιαστει πληρως .

Αν αποδειχθει οτι οι εμβολιασμενοι δεν κολλανε , δεν μεταδιδουν και δεν κινδυνευουν , ΤΟΤΕΝΕΣ το ξανασυζηταμε .

Μεχρι τοτε ειμαστε ολοι ελευθεροι να κανουμε αυτο που θελουμε , ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ .

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #694 στις: Αύγουστος 20, 2021, 10:34:29 πμ »

Ειπα οτι τα εχω ακουσει ;

Αν τα εμβολια δεν καταφερουν να κανουν ολα αυτα ( να μην κολλας , να μην μεταδιδεις , να μην κινδυνευεις ) , τοτε ο εμβολιασμος δεν πρεπει να επιβληθει απο κανεναν .
Ουτε ψυχολογικα ( πολιτες ) , ουτε πρακτικα ( κρατος )

Τι δεν καταλαβαινεις ;

Αστα τα τι δε καταλαβαίνεις.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #695 στις: Αύγουστος 20, 2021, 10:34:39 πμ »
Τότε,γιατί τσακώνεσαι?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #696 στις: Αύγουστος 20, 2021, 10:38:02 πμ »
Ξυπνησα στραβα .

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #697 στις: Αύγουστος 20, 2021, 10:39:11 πμ »
Moderna έκανε. Πρόχειρα εδώ, που γίνεται αναφορά σε Ισραηλινή εξερευνά, που αφορά μεν το pfizer, αλλά χωρίς να είμαι σίγουρος μιας και τα δύο είναι mrna εμβόλια, μπορώ να υποθέσω πως υπάρχει συσχετισμος. Ιδωμεν. Πάντως αυτό εννοώ πως δεν είναι όλες οι παρενέργειες γνωστές εξαρχης.
https://www.google.com/amp/s/www.then24.com/2021/08/06/new-study-pfizer-vaccine-has-been-linked-to-cases-of-eye-inflammation/amp/
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #698 στις: Αύγουστος 20, 2021, 10:59:29 πμ »
Εγώ θα σας πω ότι τέλη Μαΐου έχασα από covid έναν πολύ πολύ φίλο. Δεν είχε ανοίξει η ηλικιακή μας ομάδα και δεν πρόλαβε να εμβολιαστεί. Δεν είχε υποκείμενο νόσημα. Απλά τον τσάκισε ο ιός.
Δεν μπορούσε να τον δει η μάνα του, η αδερφή του, η σύντροφός του και ούτε καλά καλά δεν μπορούσαν να τον αποχαιρετήσουν οι φίλοι του την ώρα που τον έχωναν τέσσερις εκεί που θα μας χώσουν όλους.

Αλλά οι αποφάσεις για τις κοινωνίες δεν λαμβάνονται με βάση τα προσωπικά μας συναισθήματα. Λαμβάνονται με βάση τη λογική και τις απόψεις της επιστήμης.

Πέρυσι το καλοκαίρι είχαμε πιει έναν καφέ με κάτι φίλους, του ενός η γυναίκα είναι ειδικός παθολόγος. Σε νοσοκομείο covid της Θεσσαλονίκης. Σχεδόν όλοι θα νοσήσουμε, μας μετέφερε τα λόγια της συζύγου του.

Αν λοιπόν οι αρνητές πιστεύουν ότι είναι κάτι μεταξύ Superman Wonderwoman και έχουν λίγη από την αίγλη του Τσιτσιπά, καιρός να αρχίσουν να το δείχνουν.

Και με κάθε συμπάθεια προς τους αρνητές. Μην ασπάζεστε ό,τι έχετε ανάγκη να ακούσετε για να στοιχειοθετήσετε το σενάριο της συνομωσίας. Δεν υπάρχει καμία "ντόπα" στο εμβόλιο. Ο ιός θα μας περάσει πιθανότατα όλους από ένα χεράκι. Φροντίστε να είστε καλά προετοιμασμένοι. Αν νομίζετε ότι η υγιεινή διατροφή, η άθληση και τα πολλά λεφτά είναι ασπίδα απέναντι στον covid εύχομαι να μη χρειαστεί να αποδειχτεί ότι... δεν είναι.

Η μόνη προετοιμασία είναι ο εμβολιασμός, η χρήση μάσκας και η τήρηση των μέτρων υγιεινής που συνιστούν οι επιστήμονες.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΛΕΩ.
Προετοιμασία για την αντιμετώπιση του ιού είναι ο εμβολιασμός. Εύχομαι και ελπίζω να συνταχθείτε με τη λογική και την επιστήμη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #699 στις: Αύγουστος 20, 2021, 11:24:44 πμ »
Λυπάμαι πολύ pit...! Η αλήθεια είναι ότι και εγώ ήμουν κουκουρουκου(όχι αρνητής αλλά στα @@ μου) μέχρι που έφυγε ένας γνωστός μου στα 51 υγιέστατος...! Δεν κάπνιζε, δεν έπινε...  άφησε πίσω του 2 παιδάκια...! Ο κορονοιος κυριολεκτικά τον τσάκισε...!!
Η δική μου λογική λέει...  καλύτερα να έχω κάνει εμβόλιο πριν το κολλήσω.. γιατί ποτέ δεν ξέρεις...!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος nikonian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #700 στις: Αύγουστος 20, 2021, 11:30:19 πμ »
 Αν νομίζετε ότι η υγιεινή διατροφή, η άθληση και τα πολλά λεφτά είναι ασπίδα απέναντι στον covid εύχομαι να μη χρειαστεί να αποδειχτεί ότι... δεν είναι.

Τα πολλά λεφτά και η επωνυμία ίσως να είναι ασπίδα. Έχω κάποιες υπόνοιες.
 Όμως το εμβόλιο είναι πιο εύκολο και με πολύυυυ μικρότερο κόστος.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #701 στις: Αύγουστος 20, 2021, 11:36:38 πμ »
https://pace.coe.int/en/files/29004/html?fbclid=IwAR2IwCQjhPrvuIqaoGTY6uCUHx3AN6yfTOlHxCr34VvPOKPNceNnHWYwagU

...
7.3.1 διασφαλίζουν ότι οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν υπόκειται σε πολιτική, κοινωνική ή άλλη πίεση να εμβολιαστεί εάν δεν το επιθυμεί.
7.3.2 διασφαλίζουν ότι κανείς δεν υφίσταται διακρίσεις για το ότι δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία ή επειδή δεν θέλει να εμβολιαστεί
...
Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για το παραπάνω ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ( αν κάνω λάθος διορθώστε με) με τίτλο:
"Covid-19 vaccines: ethical, legal and practical considerations"
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ΥΓ - ΔΕΝ είμαι βέβαια ΚΑΤΑ του εμβολιασμού και ως Επιστήμων Υπολογιστών (απόφοιτος Πανεπιστημίου Κρήτης) κάτι ξέρω από διαχείριση πληροφοριών.

Κάποιο σχόλιο για το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  "Covid-19 vaccines: ethical, legal and practical considerations"?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
OMegasNik Ο ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΩΝ!
είμαι ακόμη εδώ!

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #702 στις: Αύγουστος 20, 2021, 13:05:13 μμ »
Moderna έκανε. Πρόχειρα εδώ, που γίνεται αναφορά σε Ισραηλινή εξερευνά, που αφορά μεν το pfizer, αλλά χωρίς να είμαι σίγουρος μιας και τα δύο είναι mrna εμβόλια, μπορώ να υποθέσω πως υπάρχει συσχετισμος. Ιδωμεν. Πάντως αυτό εννοώ πως δεν είναι όλες οι παρενέργειες γνωστές εξαρχης.
https://www.google.com/amp/s/www.then24.com/2021/08/06/new-study-pfizer-vaccine-has-been-linked-to-cases-of-eye-inflammation/amp/
Ωραίος Κωνσταντίνε, σε ευχαριστώ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
« Απάντηση #703 στις: Αύγουστος 20, 2021, 13:16:23 μμ »
Εργάζομαι στον πρωτογενή τομέα υγείας-περίθαλψης εδώ και μια εικοσαετία. Δυστυχώς το έτος που μας πέρασε ήταν πολύ δύσκολο. Το έτος που μπαίνει θα είναι επίσης πολύ δύσκολο.

Όλος ο κόσμος, αν μπορεί, να εμβολιαστεί. Έχουμε πολλά δυνατά δεδομένα για το πόσο βοηθούν τα εμβόλια και εμάς προσωπικά, και τους γύρω μας.

Τα εμβόλια όμως δεν είναι πανάκεια. Μεγάλο λάθος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σε αυτό το θέμα, με αυτόν τον τρόπο. Η δουλειά της επιστήμης και της πολιτείας είναι να εξηγήσει τις εναλλακτικές και να πείσει τον κόσμο να ακολουθήσει το προσωπικό και κοινωνικό συμφέρον του. Όχι να τον πειθαναγκάσει ή να στρέψει το ένα τμήμα της κοινωνίας έναντι του άλλου.

Ειδικά όταν αυτός που δείχνει με το δάκτυλο το κάνει για να μην προσέξουν την καμπούρα του (βλ. αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, κατάσταση στο σύστημα υγείας κλπ).
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Nick

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #704 στις: Αύγουστος 20, 2021, 14:14:28 μμ »
Γιατρός δεν είμαι για να μπορώ να κρίνω τι από αυτά που μας σερβίρουν είναι
αλήθεια και τι όχι.
Βλέποντας όμως τα νούμερα το σίγουρο είναι ότι:
Πρώτον, κινδυνεύουν πολύ περισσότερο να νοσήσουν βαριά ή/και να καταλήξουν οι μεγάλες ηλικιακές ομάδες
και οι ταλαιπωρημένοι οργανισμοί.
Δεύτερον, όσο μικραίνουν οι ηλικίες τόσο μειώνεται και το ποσοστό των εμβολιασμών.
Το συμπέρασμα που βγάζω εγώ και μακάρι να κάνω λάθος είναι ότι σε μεγάλο ποσοστό σαν κοινωνία
απλά δεν ενδιαφερόμαστε για του ηλικιωμένους είτε πρόκειται για γονείς είτε για συγγενείς είτε για αγνώστους...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions