0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν αποδειχθει οτι οι εμβολιασμενοι δεν κολλανε , δεν μεταδιδουν και δεν κινδυνευουν , ΤΟΤΕΝΕΣ το ξανασυζηταμε .
Ας ξεκινησω με προσωπικη πληροφορια , για να μην παρεξηγηθουν αυτα που θα γραψω ( αρνητης - ψεκασμενος κτλ ) , διοτι εκει καταντησαμε . Εχω εμβολιαστει πληρως .Αν αποδειχθει οτι οι εμβολιασμενοι δεν κολλανε , δεν μεταδιδουν και δεν κινδυνευουν , ΤΟΤΕΝΕΣ το ξανασυζηταμε .Μεχρι τοτε ειμαστε ολοι ελευθεροι να κανουμε αυτο που θελουμε , ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ .Στάλθηκε από το RMX2170 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είχαμε μεταλλάξεις πάντα...Πιο αργά και ο ιός με κάθε μετάλλαξη γινόταν πιο ανίσχυρος...διότι οι εμβολιασμοί δεν ήταν μαζικοί και αποκτούσε ο άνθρωπος φυσική ανοσία και όχι με "ντόπα" εμβολίου...Εδώ έχουμε την πρωτοτυπία να έχουμε μεταλλάξεις συνέχεια και ο ιός να μην ανισχυροποιείται...Καλημέρα και καλή συνέχεια...
Έχεις ακούσει κάποιον να υποστηρίζει όλα αυτά ; Ιδίως τα δύο πρώτα.Ποιος το λέει για να το αναφέρεις ; Κολλάς αλλά πιο δύσκολα,μεταδίδεις αλλά πιο δύσκολα και με χαμηλότερο ιικο φορτίο ,νοσείς αλλά πιο ελαφριά!Ναι δε κινδυνεύεις σε πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό !
Αφου οι ερευνες δε σε πειθουν απο οτι φαινεται…Περνα απο ενα νοσοκομειο και κανε ενα γκαλοπ ποσοι απο αυτους π νοσηλευονται εμβολιαστηκαν….Sent from my iPhone using Tapatalk
Ρε ανθρωπε , εχεις βαλτωσει ;Οι ερευνες με επεισαν , γιαυτο και εκανα εμβολιο .Δηλαδη ημαρτον .Στάλθηκε από το RMX2170 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω βαλτωσα η εσυ;;;Εγραψες ναι η οχι Αν αποδειχτει οτι εμβολιασμενοι δεν κινδυνευουν;;;;Κανω καπου λαθος;;Και σ απανταω κινδυνευουν παρα πολυ λιγοτερο…Πολυ απλο για να το καταλαβει ο οποιοσδηποτε…Sent from my iPhone using Tapatalk
Το πολυ λιγοτερο δεν σημαινει καθολου .Πρεπει να φυγω , να ετοιμασω την απολογια μου .Στάλθηκε από το RMX2170 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καληνυχτα…Sent from my iPhone using Tapatalk
Εχω καλες νυχτες , πιστεψε με .Αμφιβαλλω πολυ για εσεναΣτάλθηκε από το RMX2170 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κινδυνευω και απο το κοκορετσι , το αλατι , το τσιγαρο , τις μηχανες , το σεξ , τα τηγανητα , τα ποτα ...Καντε κατι και για αυτα ... ΜΠΟΡΕΙΤΕΣτάλθηκε από το RMX2170 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk