Αποστολέας Θέμα: Κορωνοϊός  (Αναγνώστηκε 67596 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Taylor 1981

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
Απ: Κορωνοϊός
« Απάντηση #225 στις: Μάρτιος 31, 2020, 20:26:58 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Μάρτιος 31, 2020, 20:27:38 μμ »
Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Μάρτιος 31, 2020, 20:28:43 μμ »
Ο παππούς είναι ο κίνδυνος και του κάνουν κεφαλοκλειδωμα?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Μάρτιος 31, 2020, 20:33:45 μμ »
....περήφανα και ανυπάκουα γηρατειά.  :D :D :D :D

Ο εκπρόσωπος του νόμου ( ....το είπα σεμνά  ;) ) πρέπει να κρεμαστεί στο Σύνταγμα, γιατί ΔΕΝ τήρησε απόσταση ασφαλείας, και μετέδωσε- προσέλαβε τον ιό.

Και μια και το θεωρούν κακούργημα πλέον, τι μένει ?

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Μάρτιος 31, 2020, 23:06:53 μμ »
Πλάκα κάνει;
Δημοτική αστυνομία ασκεί σωματική βία στον μπάρμπα;
Έχει δικαίωμα ο δημοτικός αστυνομικός να κάνει κάτι τέτοιο; Πώς την είδε ο κύριος; Ράμπο;
Άντε ρε τον μλκ.

Γενικά είμαι υπέρ της αστυνόμευσης, ΓΕΝΙΚΑ, και σέβομαι απόλυτα το επάγγελμα του αστυνομικού. Του αστυνομικού ξαναλέω. Την παροιμία που λέει "Οι μούτσοι που μαμούσαμε γίνανε καπεταναίοι" την ξέρετε;

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Μάρτιος 31, 2020, 23:14:50 μμ »
Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος αλλα θα δούμε χειρότερα απο αυτό..στο εξωτερικό ήδη συμβαίνει... :(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Μάρτιος 31, 2020, 23:24:40 μμ »
Μάριε, να πω ότι άλλο ο αστυνομικός και άλλο ο δημοτικός αστυνομικός.

Είναι άλλο να κρατάς περίστροφο και να είσαι "ο νόμος" και άλλο ο κλισάνθρωπος που μοιράζει σφαλιάρες στον παππού. Στον παππού ρ.π.μ.!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Μάρτιος 31, 2020, 23:35:50 μμ »
Φίλε Παναγιώτη είμαι υπερ του νόμου.Διαφωνώ με το κεφαλοκλείδωμα στον παππού αλλα αυτός ξεκίνησε τον καβγά κ τους έκανε πρώτος χειρονομία..
Οι δημοτικοί αστυνομικοί ναί μεν δεν είναι σαν τους κανονικούς κ μερικοί φέρονται άσχημα αλλα είναι κ αυτοί άνθρωποι.Βάλε τον εαυτό σου στην θέση του κ πες μου τι θα έκανες αν σου άρπαζε το μπλοκάκι;Δεν θα ήταν προτιμότερο να είναι ήρεμος κ να τους μιλήσει ωραία;Δεν είχαμε αυτό το αποτέλεσμα..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pasas21

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Μάρτιος 31, 2020, 23:44:44 μμ »
Το στοίχημα για αυτό το μήνα είναι ο Έλληνας να κάτσει στις πόλεις  για Πάσχα. Διαφωνώ ότι είμαστε υπεύθυνοι και ότι δείξαμε ατομική ευθύνη. Δείξαμε ατομική ευθύνη μόνο όταν βρέχει. Φοβάμαι πάρα πολύ τον συνομοσιολογο ότι όλα αυτά γίνονται και καλα για να μας ελέγξουν,πραγματικά δε χορτάσαμε 10 χρόνια κρίσης και ψεκασμενων οικονομικών θεωριών... Ελπίζω να κλείσει διόδια γτ θα πάνε όλοι για σούβλα και να βάλει ένα μέγιστο αριθμό σε μηνυματα στο 5ψηφιο γτ τέλος Απριλίου βλέπω δράματα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Μάρτιος 31, 2020, 23:48:24 μμ »

Είναι άλλο να κρατάς περίστροφο και να είσαι "ο νόμος" και άλλο ο κλισάνθρωπος που μοιράζει σφαλιάρες στον παππού. Στον παππού ρ.π.μ.!!!

Παναγιώτη αν γνωρίζεις, είναι αλήθεια ότι τα πλάνα που δείξανε από την παραλίακο πεζόδρομο ήταν παλιότερα?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος boutsk

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Απρίλιος 01, 2020, 00:02:00 πμ »
Το στοίχημα για αυτό το μήνα είναι ο Έλληνας να κάτσει στις πόλεις  για Πάσχα. Διαφωνώ ότι είμαστε υπεύθυνοι και ότι δείξαμε ατομική ευθύνη. Δείξαμε ατομική ευθύνη μόνο όταν βρέχει. Φοβάμαι πάρα πολύ τον συνομοσιολογο ότι όλα αυτά γίνονται και καλα για να μας ελέγξουν,πραγματικά δε χορτάσαμε 10 χρόνια κρίσης και ψεκασμενων οικονομικών θεωριών... Ελπίζω να κλείσει διόδια γτ θα πάνε όλοι για σούβλα και να βάλει ένα μέγιστο αριθμό σε μηνυματα στο 5ψηφιο γτ τέλος Απριλίου βλέπω δράματα.
Ακριβώς όπως τα λες

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Απρίλιος 01, 2020, 00:10:08 πμ »
Ακριβώς όπως τα λες

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ένα + και από εμένα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Απρίλιος 01, 2020, 00:31:59 πμ »
Παν μέτρον Άριστον.... εάν τα μέτρα σφίξουν και άλλο πολύ πιθανό να φέρουν ανάποδα αποτελέσματα και ανατροπές....

Και εγω αυτο θεωρω.
Ακολουθουμε τα μετρα, αλλα συναμα υπαρχουν και ορια , του καθενος προσωπικα, αλλα και πιο κοινα.
Η" μπακαλιστικη " εκτιμηση μου ειναι, οτι ισως το Πασχα να το περασουμε στην απομονωση, μακρια απο το μερος που αγαπαει ο καθενας και χωρις τα αγαπημενα του προσωπα.
Επισης μακρια απο τους χωρους που καποιοι θεωρουν ιερους, και που απο εκει παιρνουν δυναμη για να συνεχιζουν στα δικα τους προβληματα.
Εκει χρονικα ομως θα αρχισει να σημαινει και αντιστροφη στο κλιμα κυριολεκτικα αφου με τον καλο καιρο που θα εχουμε τοτε και επειτα,δεν μενουμε τοσο ευκολα μεσα, αλλα πολυ κυριοτερα γιατι δεν πιστευω οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι θα αντεξουν χωρις εισοδημα για πανω απο 45-60 ημερες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #238 στις: Απρίλιος 01, 2020, 00:42:51 πμ »

Παναγιώτη αν γνωρίζεις, είναι αλήθεια ότι τα πλάνα που δείξανε από την παραλίακο πεζόδρομο ήταν παλιότερα?
Δεν γνωρίζω Νίκο.
Είναι γεγονός ότι στην παραλία κατεβαίνουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ. Αυτό το γνωρίζω.

Μάριε, αν ήμουν στη θέση του; Ναι άνθρωπος είναι εννοείται. Αλλά το να επιβάλλεις πρόστιμο πιθανόν σε έναν συνταξιούχο που η σύνταξη δεν του φτάνει για να ζήσει, λυπάμαι αλλά δεν θα επέβαλα.Απο την άλλη το πρόστιμο είναι νόμιμο. Αλλά υπάρχει και η κρίση του επιβάλλοντος. Θα του έκανα σύσταση να γυρίσει σπίτι του διαφορετικά θα τον ενημέρωνα ότι θα καλούσα αστυνομικό όργανο.
Σίγουρα ΔΕΝ θα του έκανα κεφαλοκλείδωμα! Απειλήθηκε η ζωή μου για να ασκήσω βία; Μου έσκισε το μπλοκ; Θα καλούσα αστυνομία ή τέλος πάντων ό,τι θα προέβλεπε ο νόμος. Υποτίθεται ότι έχω γνώση των διαδικασιών και ότι υποτίθεται έχω εκπαιδευτεί για αυτά που πρέπει και ΔΕΝ πρέπει να κάνω. Αν αρχίσουν να μας βαραάνε κι οι δημοτικοί αστυνομικοί τότε οι κανονικοί τι θα πρέπει να κάνουν; Να μας πυροβολούν;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Απρίλιος 01, 2020, 00:48:24 πμ »

Δεν γνωρίζω Νίκο.
Είναι γεγονός ότι στην παραλία κατεβαίνουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ. Αυτό το γνωρίζω.

Μάριε, αν ήμουν στη θέση του; Ναι άνθρωπος είναι εννοείται. Αλλά το να επιβάλλεις πρόστιμο πιθανόν σε έναν συνταξιούχο που η σύνταξη δεν του φτάνει για να ζήσει, λυπάμαι αλλά δεν θα επέβαλα.Απο την άλλη το πρόστιμο είναι νόμιμο. Αλλά υπάρχει και η κρίση του επιβάλλοντος. Θα του έκανα σύσταση να γυρίσει σπίτι του διαφορετικά θα τον ενημέρωνα ότι θα καλούσα αστυνομικό όργανο.
Σίγουρα ΔΕΝ θα του έκανα κεφαλοκλείδωμα! Απειλήθηκε η ζωή μου για να ασκήσω βία; Μου έσκισε το μπλοκ; Θα καλούσα αστυνομία ή τέλος πάντων ό,τι θα προέβλεπε ο νόμος. Υποτίθεται ότι έχω γνώση των διαδικασιών και ότι υποτίθεται έχω εκπαιδευτεί για αυτά που πρέπει και ΔΕΝ πρέπει να κάνω. Αν αρχίσουν να μας βαραάνε κι οι δημοτικοί αστυνομικοί τότε οι κανονικοί τι θα πρέπει να κάνουν; Να μας πυροβολούν;
+1

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Να ευχαριστησω τη νονα μου , Λουκρητια Βοργια .