Αποστολέας Θέμα: Κορωνοϊός  (Αναγνώστηκε 67903 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος criskalts

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Κορωνοϊός
« Απάντηση #165 στις: Μάρτιος 28, 2020, 16:22:24 μμ »
Θεωρώ ότι πήραμε μέτρα σαν κράτος νωρίς και ίσως καταφερούμε να μη φτάσουμε τους 1000 θανάτους τη μέρα.
Ελπίζω πραγματικά να γίνει αυτό και ας κρατήσει η καραντίνα και 2 μήνες.
Ωστόσο, δεν βλέπεις παντού την εικόνα που περιγράφει ο Σπύρος.
Βγήκα σήμερα μετα απο 3-4 μερες να περπατήσουμε λίγο με τα παιδιά για ευνόητους λόγους. Μόνος μου με τα δύο παιδιά, όπως ορίζουν οι κανόνες.
Προσπαθούσα για δω προς τα που θα πάμε για να αποφύγουμε να διασταυρωνόμαστε με όλο τον κόσμο που κυκλοφορούσε. Προσπάθησα να βρω το πιο ήσυχο μέρος για να κινηθούν λιγάκι.
2 δρόμους πιο κάτω είχε λαϊκή. Δεκάδες άνθρωποι κινούνταν προς τα εκεί. Όλοι μαζί την ίδια ώρα. Πιο πάνω, αντίστοιχη κατάσταση προς ένα σούπερ μάρκετ.
Ταυτόχρονα, ανθρώπινοι να κάνουν τζόκινγκ (να περνάνε κολλητά μας λαχανιασμένος μιλώντας στο κινητό) και άλλοι να βγάζουν τα σκυλιά βόλτα. Πολύ περισσότεροι από ένα συνηθισμένο Σάββατο.
Αλλάζαμε πεζοδρόμιο κάθε 15 μέτρα για να μην περάσουμε κολλητά με αυτούς που διασταυρωνόμασταν. Σχεδόν κάνεις δεν έδινε σημασία.
Σταματούσα κάθε τόσο για να κρατάμε απόσταση από κόσμο που περπάταγε πιο μπροστά.
Γυρνάω και διαβάζω άρθρα για 1150 πρόστιμα σε μια μέρα για άσκοπη μετακίνηση.
Σίγουρα έχουμε περιοριστεί πολύ και ο περισσότερος κόσμος προσέχει.
Ελπίζω η κατάσταση που περιγράφω να ήταν συμπτωματική λόγω Σαββάτου και γενικά να ισχύει αυτό που περιγράφει ο Σπύρος.
Ισχύουν ακριβώς όπως τα λες και σε επαρχιακή πρωτεύουσα.
Δεν βγήκα 7 μέρες, αλλά επαγγελματίας μου είπε οτι 5-6 μέρες δεν κυκλοφορούσε ψυχή, ίσως συνέβαλλε και ο καιρός γιαυτό και σήμερα βγήκαμε σαν τα σαλιγκάρια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Μάρτιος 28, 2020, 17:32:52 μμ »
..........θα εμφανισουν άλλες αγχωδεις διαταραχες.....

Το θα, τι το βάζεις ? ήδη παρατηρούμε γύρω μας τέτοιες συμπεριφορές. :-[

Μπορεί φυσικά να προϋπήρχαν, βλέπε πχ Κατακουζηνός, αλλά να τα παρατηρήσαμε τώρα, που οι συνθήκες τα .....επιτρέπουν  :D :D :D :D

Στην δουλειά, είχαμε έναν, Παναϊαν μου,  ??? που από τα "παράξενα" το παρατσούκλι που του είχαν βγάλει ήταν Μπεταντίν  :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Μάρτιος 28, 2020, 17:36:11 μμ »
..........θα εμφανισουν άλλες αγχωδεις διαταραχες.....

Το θα, τι το βάζεις ? ήδη παρατηρούμε γύρω μας τέτοιες συμπεριφορές. :-[

Μπορεί φυσικά να προϋπήρχαν, βλέπε πχ Κατακουζηνός, αλλά να τα παρατηρήσαμε τώρα, που οι συνθήκες τα .....επιτρέπουν  :D :D :D :D

Στην δουλειά, είχαμε έναν, Παναϊαν μου,  ??? που από τα "παράξενα" το παρατσούκλι που του είχαν βγάλει ήταν Μπεταντίν  :D :D :D :D

Μπάνιο έκανε με το μπεταντιν?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Μάρτιος 28, 2020, 22:10:43 μμ »
Στις ΗΠΑ θα γίνει το μεγάλο πανηγύρι.

Κοινωνικό κράτος: Μηδέν.
Αρρώστησες και δεν έχεις ασφάλιση; Είσαι ευπαθής ομάδα; ΠΕΘΑΝΕΣ.

Εκεί διψούν να ζήσουν το πραγματικό The walking dead.
Και νομίζω ότι τα πράγματα είναι πολύ πολύ χειρότερα από αυτά που νομίζουμε για τις ΗΠΑ. Η αίσθηση που έχουμε του LA ή της ΝYC δεν είναι ΗΠΑ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Μάρτιος 28, 2020, 22:14:11 μμ »
Έχεις δίκιο Παναγιώτη.
Εκτός αν προλάβουν και βρούν το εμβόλιο...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Μάρτιος 28, 2020, 22:57:43 μμ »
Κοιτάζοντας τη παραπάνω φωτογραφία αλλά και παρατηρώντας την κίνηση σε μια λαϊκή αγορά κοντά στο σπίτι μου νομίζω ότι ο μέσος Έλληνας τελικά είναι ποιο πειθαρχημένος και ενημερωμένος από πολλούς άλλους Ευρωπαίους  πολίτες.Τα νούμερα με τα κρούσματα αλλά και τους νεκρούς μέχρι τώρα μάλλον συνηγορούν σε αυτή τη σκέψη.Οταν κάποια στιγμή κάνουμε τον τελικό απολογισμό της τραγωδίας που ζούμε πιστεύω ότι τα γεγονότα  θα ανατρέψουν  πολλά από τα υφιστάμενα  κλισέ για τους< απείθαρχους> Έλληνες ...
+1000

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Να ευχαριστησω τη νονα μου , Λουκρητια Βοργια .

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #171 στις: Μάρτιος 28, 2020, 23:07:40 μμ »
Κοιτάζοντας τη παραπάνω φωτογραφία αλλά και παρατηρώντας την κίνηση σε μια λαϊκή αγορά κοντά στο σπίτι μου νομίζω ότι ο μέσος Έλληνας τελικά είναι ποιο πειθαρχημένος και ενημερωμένος από πολλούς άλλους Ευρωπαίους  πολίτες.Τα νούμερα με τα κρούσματα αλλά και τους νεκρούς μέχρι τώρα μάλλον συνηγορούν σε αυτή τη σκέψη.Οταν κάποια στιγμή κάνουμε τον τελικό απολογισμό της τραγωδίας που ζούμε πιστεύω ότι τα γεγονότα  θα ανατρέψουν  πολλά από τα υφιστάμενα  κλισέ για τους< απείθαρχους> Έλληνες ...
+1000

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ διαφωνώ...
Ίσως ειμαι προκατειλημενος.
Στα δικά μου μάτια, το μοτίβο του Έλληνα σήμερα, είναι,ΖΗΤΩ Η ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ.
Και επειδή γουστάρει τόσο πολύ τη παρτυ του ο Έλληνας, δείχνει να πειθαρχει.
Δυστυχώς.

Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #172 στις: Μάρτιος 29, 2020, 01:10:43 πμ »

Πως ο Τραμπ απέτυχε στο μεγαλύτερο τεστ της ζωής του.
Guardian.

Όταν  θα γράφονται οι τελευταίες γραμμές της ιστορίας γύρω από την πανδημία του κορωνοϊού, θα πρέπει σίγουρα να σταθούμε στην ημερομηνία της 20ης Ιανουαρίου του 2020.
Ήταν εκείνη την ημέρα όταν ένας 35χρονος άνδρας στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, που είχε πρόσφατα επιστρέψει από ταξίδι στη Γουχάν της Κίνας, καταγραφόταν ως το πρώτο άτομο στις ΗΠΑ που διαγνώστηκε με τον ιό.
Την ίδια ημέρα, 5.000 μίλια μακριά στην Ασία, η πρώτη επιβεβαιωμένη περίπτωση του Covid-19 καταγραφόταν στη Νότια Κορέα. Η σύμπτωση ήταν χαρακτηριστική. Αυτό όμως ήταν και το μόνο κοινό που, όπως φάνηκε στην πορεία, είχαν οι δύο χώρες.
Μέσα σε δύο μήνες από εκείνη τη μοιραία ημέρα, η διαχείριση της κατάστασης στη Νότια Κορέα και τις ΗΠΑ ήταν διαμετρικά αντίθετη.
Η μία χώρα ενήργησε γρήγορα και επιθετικά για να ανιχνεύσει και να απομονώσει τον ιό και με αυτόν τον τρόπο περιόρισε σε μεγάλο βαθμό την κρίση. Η άλλη χώρα χρονοτριβούσε, βυθίστηκε στο χάος και τη σύγχυση, αποσπάστηκε από τις ατομικές ιδιοτροπίες του ηγέτη της και τώρα αντιμετωπίζει μια επείγουσα κατάσταση για την υγεία τρομακτικού μεγέθους.
Μέσα σε μια εβδομάδα από το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα, η υπηρεσία ελέγχου της νόσου της Νότιας Κορέας είχε καλέσει 20 ιδιωτικές εταιρείες και τους ζήτησε να αναπτύξουν ένα τεστ για τον ιό σε ταχύτητα κεραυνού. Μια εβδομάδα μετά, εγκρίθηκε το πρώτο διαγνωστικό τεστ και ξεκίνησε η μάχη για τον εντοπισμό των μολυσμένων ατόμων που θα μπορούσαν στη συνέχεια να τεθούν σε καραντίνα για να σταματήσουν την εξέλιξη της νόσου.
Περίπου 357.896 δοκιμές αργότερα, η χώρα έχει σχεδόν νικήσει τον πόλεμο κατά του κορωνοϊού. Την Παρασκευή, μόνο 91 νέες περιπτώσεις αναφέρθηκαν σε μια χώρα άνω των 50 εκατομμυρίων.
Από την άλλη πλευρά, η ανταπόκριση των ΗΠΑ ήταν διαφορετική. Δύο ημέρες μετά την πρώτη διάγνωση στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, ο Ντόναλντ Τραμπ βγήκε στον αέρα στο CNBC και δήλωσε: «Η κατάσταση είναι υπό πλήρη έλεγχο. Πρόκειται μόνο για ένα άτομο που ήρθε από την Κίνα. Ολα θα πάνε καλά».
«Μια εβδομάδα μετά, η Wall Street Journal δημοσίευσε ένα άρθρο γνώμης από δύο πρώην κορυφαίους αξιωματούχους για την υγεία από τη διοίκηση Τραμπ με τίτλο «Ας ενεργήσουμε τώρα για  αποτρέψουμε μια αμερικανική επιδημία». Η Λουτσιάνα Μπόριο και ο Σκοτ Γκότλιεμπ δημοσίευσαν έναν οδηγό με τα πράγματα που θα έπρεπε να γίνουν άμεσα για να αποφευχθεί μια μαζική καταστροφή στον τομέα της υγείας. Στην κορυφή της λίστας βρισκόταν η συνεργασία με ιδιωτικές εταιρείες για την ανάπτυξη ενός εύχρηστου και γρήγορου διαγνωστικού τεστ, με άλλα λόγια ό,τι ακριβώς είχε κάνει η Νότια Κορέα. 
Ωστόσο, δεν ήταν παρά στις 29 Φεβρουαρίου, περισσότερο από ένα μήνα μετά το άρθρο του περιοδικού και σχεδόν έξι εβδομάδες μετά την επιβεβαίωση της πρώτης περίπτωσης του κορωνοϊού στη χώρα που η διοίκηση του Τραμπ έκανε πράξη αυτές τις συμβουλές. Τα εργαστήρια και τα νοσοκομεία θα είχαν τελικά τη δυνατότητα να διεξάγουν τις δικές τους δοκιμές Covid-19 για να επιταχύνουν τη διαδικασία. Αυτές οι τέσσερις έως έξι εβδομάδες όμως είναι πιθανό να καταγραφούν στην ιστορία ως ενδεικτικές των καταστροφικών συνεπειών που μπορεί να επιφέρει μια αποτυχημένη πολιτική ηγεσία. 
Σήμερα, περισσότερα από 100.000 κρούσματα έχουν επιβεβαιωθεί στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα η χώρα να είναι πρώτη παγκοσμίως σε αριθμό κρουσμάτων. Περισσότερο από το ένα τέταρτο αυτών των περιπτώσεων βρίσκονται στη Νέα Υόρκη, που αποτελεί ένα παγκόσμιο κέντρο της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ η Νέα Ορλεάνη έχει ήδη σημάνει συναγερμό.
«Η απάντηση των ΗΠΑ θα μελετάται για γενιές και γενιές ως ένα φιάσκο απίστευτων διαστάσεων», δήλωσε πρόσφατα σε συνομιλητές του στο πανεπιστήμιο Τζορτζτάουν, ο Ρον Κλάιν που πρωτοστάτησε στον αγώνα ενάντια στον Εμπολα το 2014. 
Ο Τζέρεμι Κόνιντικ, ο οποίος υπήρξε επικεφαλής της επιχείρησης της αμερικανικής κυβέρνησης στις διεθνείς καταστροφές στο USAid από το 2013 έως το 2017, περιγράφει την κατάσταση με παρόμοιο τρόπο. Ο ίδιος δήλωσε στον Guardian: «Βλέπουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες μία από τις μεγαλύτερες αποτυχίες διακυβέρνησης και στοιχειώδους ηγεσίας  στη σύγχρονη εποχή».
Σύμφωνα με τον Κόνιντικ, ο Λευκός Οίκος είχε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόταν μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου για να ενεργήσει αποφασιστικά. Αντιθέτως, ο Τραμπ επανειλημμένως υποτιμούσε τη σοβαρότητα της απειλής, κατηγορώντας την Κίνα για αυτό που ο ίδιος αποκαλούσε «κινεζικό ιό» και επέμεινε ψευδώς ότι η μερική ταξιδιωτική απαγόρευση της Κίνας και της Ευρώπης ήταν όλα όσα θα χρειαζόταν για να περιορίσει την κρίση. Το μόνο που πέτυχε η ταξιδιωτική απαγόρευση του Τραμπ ήταν να βοηθήσει τις ΗΠΑ να αγοράσουν λίγο χρόνο. Κι αυτό καθιστά ακόμα πιο περίεργη την έλλειψη αποφασιστικής δράσης.
Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), η οποία ρυθμίζει τις διαγνωστικές εξετάσεις και ελέγχει τυχόν νέες θεραπείες για τους κορωνοϊούς, επίσης δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Η υπηρεσία ανέφερε πρόσφατα ότι εξέταζε τη δυνατότητα συνταγογράφησης της χλωροκίνης, του φαρμάκου κατά της ελονοσίας για τους πάσχοντες από κορωνοϊό, παρόλο που δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι θα είχε αποτέλεσμα και κάποιοι αναφέρουν ότι θα μπορούσε να έχει σοβαρές παρενέργειες.
Εν μέσω όλης αυτής της σύγχυσης η καθημερινή διαχείριση της κρίσης γινόταν πολλές φορές απευθείας γνωστή στους πολίτες μέσω του λογαριασμού του Τραμπ στο Twitter.
Με το βλέμμα στραμμένο στο χρηματιστήριο ο Αμερικανός πρόεδρος υποβάθμιζε διαρκώς την κατάσταση.
Στις 30 Ιανουαρίου, όταν ο ΠΟΥ ανακοίνωνε ότι έχουμε να κάνουμε με μια παγκόσμια κρίση, ο Τραμπ δήλωνε: «Εχουμε μόνο πέντε κρούσματα, όλα θα πάνε καλά».
Στο ίδιο πνεύμα, στις 24 Φεβρουαρίου ο Τραμπ ισχυριζόταν ότι η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο στις ΗΠΑ. Την επόμενη ημέρα όμως, η Νάνσι Μεσονιέ, από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης ασθενειών, η οποία ειδικεύεται σε αναπνευστικές νόσους ακολούθησε διαφορετική γραμμή λέγοντας την αλήθεια και προειδοποιώντας τον αμερικανικό λαό ότι η διαταρχή της καθημερινής τους ζωής μπορει να είναι πολύ σοβαρή. Κίνηση, που όπως ήταν αναμενόμενο εξόργισε τον Τραμπ. 
Στο μεταξύ, άρχισαν να κορυφώνονται τα προβλήματα σε ό,τι αφορά τον προσωπικό εξοπλισμό προστασίας, την έλλειψη σε νοσοκομειακές κλίνες και σήμερα την έλλειψη αναπνευστήρων. Οταν μάλιστα κυβερνήτες είχαν απευθύνει έκκληση στον Τραμπ να απελευθερώσει όλες τις δυνάμεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση αυτού του κρίσιμου θέματος, ο Αμερικανός πρόεδρος έδωσε την απάντησή του στις 16 Μαρτίου. 
«Αναπνευστήρες και ό,τι άλλο εξοπλισμό θέλετε, προσπαθήστε να τον εξασφαλίσετε μόνοι σας». 

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Μάρτιος 29, 2020, 01:21:56 πμ »
το ξερανε απο 20 Ιανουαρίου και δεν εκαναν τιποτα στις Η.Π.Α ? ειναι δυνατον?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #174 στις: Μάρτιος 29, 2020, 01:22:55 πμ »
Με τον αγραμματο που έχουν για πρόεδρο Νίκο....μην σου κάνει καθόλου εντύπωση.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Μάρτιος 29, 2020, 01:24:09 πμ »
Με τον αγραμματο που έχουν για πρόεδρο Νίκο....μην σου κάνει καθόλου εντύπωση.

δυστυχως θα εχουν μεγαλο προβλημα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Μάρτιος 29, 2020, 01:43:44 πμ »
Δεν είναι αγράμματος, μη γελιέστε.

Κάποιο οικονομικό παιχνίδι θα κρύβεται όπου κάποιοι γάτοι θα έβγαλαν μερικά κατομμυριάκια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Μάρτιος 29, 2020, 01:47:02 πμ »

Κάποιο οικονομικό παιχνίδι θα κρύβεται όπου κάποιοι γάτοι θα έβγαλαν μερικά κατομμυριάκια.

αυτο!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Nick

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Μάρτιος 29, 2020, 02:17:02 πμ »
Σας αρέσει δεν σας αρέσει ο Τράμπ είναι μεγάλο κεφάλι.
Ήταν καραπετυχημένος πολύ πριν γίνει πρόεδρος.
Όχι σαν κάτι άλλους που απλώς μόστραραν φατσούλα και ωραίο χαμόγελο
και το μόνο που είχαν να προσέξουν για να εκλεγούν ήταν να μη τους
πέσει κανένα από τα μωρά που παίρναν αγκαλιά στις φωτογραφίσεις.
Α ναι και να μην έχουν μπλέξει σε κάνα χαζοσκάνδαλο με τίποτα ρωσίδες
πριν 30 χρόνια από αυτά που τους αρέσει να ξεθάβουν οι Αμερικάνοι.
Προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός και συμφωνώ μαζί του επί της αρχής.
Μισό εκατομμύριο πεθαίνουν κάθε χρόνο από γρίπη. Έκλεισε η παγκόσμια οικονομία?
Με κοντά 8 δις πληθυσμό, κάθε 5-10 χρόνια θα ξεπετάγεται ένας ιός πιο ισχυρός
από τους συνηθισμένους. Αυτή η δουλειά θα γίνεται δηλαδή?
Εγώ πάντως έχω να ανοίξω τηλεόραση μια βδομάδα για να μην ακούω τους
δημοσιογράφους που είναι οι μόνοι μαζί με φαρμακοβιομηχανίες, σουπερμάρκετ
και κάνα δυο τομείς ακόμα, που μέσα στο πανικό κάνουν χρυσές δουλειές.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Μάρτιος 29, 2020, 02:20:40 πμ »
Σας αρέσει δεν σας αρέσει ο Τράμπ είναι μεγάλο κεφάλι.
Ήταν καραπετυχημένος πολύ πριν γίνει πρόεδρος.
Όχι σαν κάτι άλλους που απλώς μόστραραν φατσούλα και ωραίο χαμόγελο
και το μόνο που είχαν να προσέξουν για να εκλεγούν ήταν να μη τους
πέσει κανένα από τα μωρά που παίρναν αγκαλιά στις φωτογραφίσεις.
Α ναι και να μην έχουν μπλέξει σε κάνα χαζοσκάνδαλο με τίποτα ρωσίδες
πριν 30 χρόνια από αυτά που τους αρέσει να ξεθάβουν οι Αμερικάνοι.
Προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός και συμφωνώ μαζί του επί της αρχής.
Μισό εκατομμύριο πεθαίνουν κάθε χρόνο από γρίπη. Έκλεισε η παγκόσμια οικονομία?
Με κοντά 8 δις πληθυσμό, κάθε 5-10 χρόνια θα ξεπετάγεται ένας ιός πιο ισχυρός
από τους συνηθισμένους. Αυτή η δουλειά θα γίνεται δηλαδή?
Εγώ πάντως έχω να ανοίξω τηλεόραση μια βδομάδα για να μην ακούω τους
δημοσιογράφους που είναι οι μόνοι μαζί με φαρμακοβιομηχανίες, σουπερμάρκετ
και κάνα δυο τομείς ακόμα, που μέσα στο πανικό κάνουν χρυσές δουλειές.

Νίκο δεν είσαι κάπου λάθος σε ότι λες.
ισχύει ότι ο τραμ όντως ήταν επιτυχημένος
όσο για τα συστημικα κανάλια η ιστορία έχει δείξει ότι ο ρόλος τους πάντα ήταν περίεργος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions