Ετσι ειναι ρε παιδια, μιλαω με το φιλο και μου λεει, η γυναικα του στενοχωριεται γιατι το ενα παιδι ειναι πιεσμενο και βγηκε να τρεξει λιγο με μια μπαλα στο γκαζον 2 στρεμματων.
Ο αλλος φιλος γελαει γιατι εχει 2 παιδια, πιο μικρα, σε 65 τμ...... χωρις ακαλυπτο ουτε πυλωτη.....
Ωστοσο #menoumemesa κτλ....με αυτα τα σηματα #$%%#@@^&
...βάλε και κάποια υπογεια, ανήλιαγα, βάλε και άλλες ράτσες - πολιτισμούς - ήθη - έθιμα - οικογενειακή βία, προϋπάρχουσες καταστάσεις ψυχιατρικής ή άλλης φύσης πχ κλειστοβοβίες, υψοφοβίες, και έχεις ένα κοκτέϊλ έτοιμο για

Και εγώ πήγα ποδηλατικά για τα Σαββατιάτικα ψάρια, είδα κόσμο, κυκλοφορούν με σκύλους, με παιδάκια, κλπ.
Ο καθένας, όπως το καταλαβαίνει.
Απλώς, φθάνουμε να βλέπουμε τους άλλους σαν εχθρούς, που προσπαθούν να μας "σκοτώσουν", που εξ αιτίας τους μας έχουν εμάς περιορισμένους, και αυτή η αντίληψη, αν κυριαρχήσει, στο τέλος θα μαχαιρωνόμαστε γιατί η μαντάμ, έβγαλε την λουλού βόλτα, και μας λέρωσε και το πεζοδρόμιο.
Θετικό είναι, που έχουμε και τα μέσα επικοινωνίας. Φαντάσου αυτό, χωρίς ινερνετ - κινητή τηλεφωνία - και τα αντίστοιχα. Για τις ειδήσεις, δεν το αναφέρω, γιατί αν τους ακούσεις, ............πηδάς από το μπαλκόνι. Ευτυχώς, είμαι ισόγειο.

Αλλά, όσο βελτιώνεται ο καιρός, ο εγκλεισμός ΙΜΟ θα βαραίνει.