Καλημέρα,
Μου ζήτησε ο Νίκος να φτιάξω 2 ακόμα παραλλαγές, με δίχρωμο logo και λίγο πιο σκούρο μπλε χρώμα.
Δυστυχώς, δεν βρήκα το χρόνο να το κάνω, πέρασαν 2-3 μέρες και οι εξελίξεις τρέχουν...
Τις βάζω τώρα, με 1-2 σχόλια και την υπόσχεση πως από σήμερα θα είμαι πιο άμεσα διαθέσιμος. Σόρρυ...

Full size:
ΕΔΩWLR speaking: Δεν μου αρέσει καθόλου. Είναι στριμωγμένο, θα κρύβεται συνεχώς από τους δείκτες ώρας - λεπτών και γενικά δίνει μια αίσθηση
"ΟΚ, να χωρέσουμε κάπου και το logo, να βγει η υποχρέωση..."Και η 2η:

Full size:
ΕΔΩWLR speaking: Σαφώς καλύτερο, και πάλι όμως δείχνει να έχει τοποθετηθεί εκ των υστέρων, δείχνει "πρόσθετο", δεν κυριαρχεί στο καντράν. 'Ισως είναι και το ότι από την αρχή δεν μου άρεσε το εργοστασιακό κείμενο στη θέση "6":
Χάλια μέτρια γραμματοσειρά, άσχημο σηματάκι, και σιγά μην είναι 300άρι diver πιστοποιημένο το Heimdallr...
Τεσπα, τονίζοντας και πάλι ότι είναι απλώς και μόνο η γνώμη μου, από τα συγκεκριμένα 2 θα διάλεγα με βαριά καρδιά το "5", αλλά περισσότερο και από τα 2 προτιμώ την καθαρή και επιβλητική εικόνα της επιλογής "2" από το προηγούμενο νήμα (με λευκό ή γαλανόλευκο logo):
2. ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ "6"
Full size: ΕΔΩ
Όσο για το σκούρο ή ανοιχτό μπλέ, φοβάμαι πως το πολύ σκούρο μπλε δε θα κάνει αρκετή αντίθεση με το μαύρο dial, τα πλαϊνά γράμματα θα "κρύβονται" και θα βλέπουμε μόνο το λευκό "W"
Αυτά από μένα, και πάλι συγγνώμη για τις καθυστερήσεις. -Θ.