Λοιπόν, τώρα που κατάφερα και έκατσα σε υπολογιστή, σας μεταφέρω τις πληροφορίες που έχω μέχρι στιγμής.
Σχετικά με το μπρασελέ, όταν τους είχα ρωτήσει μου είχαν απαντήσει το παρακάτω...
The bracelet for the 62 mas has an oyster style, it is attached with pins, not spring bars.
Δεν ήμουν σίγουρος τι εννοούσαν ακριβώς attached και ζήτησα διευκρινήσεις. Μάλιστα, πήγε το μυαλό μου μην εννοούσαν QR, αλλά αυτό αποδείχτηκε απλά ευσεβής πόθος.
Επίσης, τους ξαναρώτησα για το κόστος, μιας και δεν μου το είχαν πει αρχικά.
Μετά από 2 φορές που ρώτησα, μου απάντησαν το παρακάτω...
Its not quick release pins, its quite difficult to change strap with the bracelet attached, we wouldn’t recommend it.
Συνεπώς, απ' όσο καταλαβαίνω ή θα παραγγείλουμε όλα τα ρολόγια με μπρασελέ και δε θα έχουμε τη δυνατότητα να το αλλάξουμε εύκολα σε λουράκι ή θα πάμε μόνο σε λουρί.
Επίσης, χάνεται η δυνατότητα να εφαρμόσουμε την πολύ ωραία ιδέα του Παναγιώτη, δλδ να παραγγείλουν εξτρά τα μπρασελέ όσοι ενδιαφέρονται.
Οπότε μάλλον έχουμε τελειώσει με την επιλογή μεταξύ μπρασελέ ή όχι.
Οι επιλογές περιορίζονται.
Σχετικά με τη βάφλα λουράκι που δίνουν το ρολόι, να πω ότι επειδή μου ήρθε με αυτό στη χελώνα, είναι επικώς απαράδεκτο σα λουράκι.
Μου περνάει από το μυαλό μου μια ιδέα, την οποία είπα και στο Νίκο, αλλά δώστε μου λίγο χρόνο να ασχοληθώ πριν σας την παρουσιάσω.
Αυτά με το θέμα μπρασελέ και συνεχίζω παρακάτω σχετικά με το dial...