Casio ARW-320
Module:376
Year:1989
"Όποιος γυρίζει μυρίζει"
Το ρολόι αυτό το είχα πριν πολλά χρόνια αλλά για κάποιο λόγο που δεν ξέρω σταμάτησε να δουλεύει.Το είχα καταευχαριστηθεί κ μου άρεσε λόγω του βυθομέτρου.Ηταν το πρώτο μοντέλο της Casio με βυθόμετρο κ υψόμετρο. Πριν κάτι μήνες γυρίζοντας από την δουλειά μου σταματάω σε ενα κοσμηματοπωλείο στην Νίκαια. Περνούσα από εκεί κάθε μέρα αλλά ποτέ δεν είχα σταματήσει. Μόλις κοιτάω την βιτρίνα, το βλέπω κ παθαίνω σοκ.Ηταν σβηστό,δεν δούλευε αλλά αυτό δεν με προβλημάτισε. Μπαίνω μέσα κ με συνοπτικές διαδικασίες το αγόρασα. Εννοείται πως δούλεψε κ είμαι πολύ χαρούμενος που το βρήκα ξανά σε κατάσταση NOS.Ένα πολύ όμορφο κ ξεχωριστό κομμάτι made in Japan με εξαιρετική εφαρμογή στο χέρι μου.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ταξίδεψα στην Φρανφούρτη το 1987, για να το αγοράσω. Οσο και να φαίνεται απίστευτο.

Εγραψε "χιλιάδες χιλιόμετρα", σε όλες τις συνθήκες.
Σε ένα γερό κτύπημα, έφυγε ο δείκτης των δευτερολέπτων, και σταμάτησε το ρολόι.
Το άνοιξα, και τον αφαίρεσα.
Το χρησιμοποιούσα μέχρι σχετικά πρόσφατα, που...........πέθανε.
Η ακρίβεια του σένσορα / υψομέτρου, ήταν κάτι το εκπληκτικό.
Τεσταρισμένο πολλάκις, δεν έχανε μέτρο, αρκεί να έκανες ρύθμιση επιφανείας.
Κράταγε μνήμη μέγιστης τιμής, και στο βάθος, αλλά και στο ύψος, και φυσικά, έδειχνε και το βαρομετρικό. Απλώς, ήθελε αναγωγή, αν ήσουν λίγο ψηλά.
Μου λείπει.
Μάριε, αυτό που πήρες, έχει φάει την ζωή του στην βιτρίνα.
Η αλλοίωση του κόκκινου, προς πορτοκαλί, είναι αποτέλεσμα των UV, που έτρωγε όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό, δεν μειώνει την αξία του, ίσως και να την ανεβάζει, μια και έχει ..........πατίνα.
Οι βλάβη, προέρχεται από τον σένσορα, όταν πιάσει "κασίδα", και πάψει να δίνει σωστές ενδείξεις.