Τo κόλπο του "...αυτή η έκπτωση ισχύει αν το πάρετε μόνο σήμερα..." το δουλεύουν αρκετά εκεί.
Ούτε άκυρος είσαι με το ντύσιμό σου.
Στην Ασία αλλά και στη Μέση Ανατολή είναι συνηθισμένο να πηγαίνεις με ό,τι αμφίεση θέλεις - βοηθά βέβαια αν γνωρίζουν τί διαμετρήματος όπλο διαθέτεις (αγοραστικά).
Επίσης κάποιοι πωλητές εκεί είναι ιδιαίτερα ruthless, θέλουν συνεπώς πολλή προσοχή διότι σε διπλώνουν στο πιτς-φιτίλι, αλλά αυτό απαιτεί εκπαίδευση από μέρους του αγοραστή. Κυρίως Ινδοί.
Σωστα τα λες, και τα βλέπω, ειμαι 12 χρονια εδω.
Αλλα το συγκεκριμένο σκηνικό ήταν λιγο ιδιαιτερο. Το Α3817 ειναι boutique exclusive και δεν το πολυσυναντας. Ειχα πάει παλιοτερα σε authorized retailers που τους ηξερα και τους ειχα κανει λογαριασμό, και μου ελεγαν δυσκολα θα το βρω.
Γι αυτο λεω, αυτος δεν πηγε για την πωληση, πηγε να πιασει μελλοντικο συστηματικο πελατη.
Οσο για την αμφιεση, πιανει μονο οταν συνοδεύεται απο attitude, ειρωνεία κι αγενεια, γιναυτο ανεφερα και τις εθνικότητες πριν. Μου χε κανει μαθημα μια Saudi, μου λεει θα μπαινεις LV, Hermes, κλπ και θα τους προσβαλλεις και θα κανουν τουμπες.
Αλλα εμενα δε μου βγαινει, ειμαι hospitality βιτσιο.
Απλα εδω μου βγηκε σε καλο απο σποντα.