Αποστολέας Θέμα: Ζenith  (Αναγνώστηκε 217600 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
Απ: Ζenith
« Απάντηση #780 στις: Μάιος 14, 2020, 10:28:43 πμ »
Νομίζω,έχει φύγει πλέον

Έχει φύγει ναι, από το 2018. Αλλά συνήθως η στρατηγική και τα νέα προϊόντα σχεδιάζονται κάποια χρόνια πριν. Δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο, απλά ελπίζω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #781 στις: Μάιος 14, 2020, 10:36:03 πμ »
Ξεθωριασε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Watch me

• Επισκέπτης
« Απάντηση #782 στις: Μάιος 14, 2020, 11:02:58 πμ »
Έχω δει πάρα πολλές συνεντεύξεις του JC Biver ποτέ του δεν έκανε μία σημαντική αναφορά για τα υπόλοιπα brand του ομίλου πλην της Hublot.

Γενικά απο εταιρείες έχει αδυναμία στην PP(και δεν είναι ο μόνος 😜),στο 1ο AP Royal Oak ,στο Blancpain, στα Rolex daytona el primero(και είναι η μοναδική του αναφορά στη Zenith),και στα Hublot καθώς όπως λέει ένα custom μαύρο tourbillon Hublot που φοράει δεν το αποχωρίζετε ποτε γιατί το θεωρεί τυχερό του ρολόι, και ότι η Hublot ´έφερε καινοτομίες στην ορολογοπιοία και έγινε το «κακό παιδί» όπως η Rolex παλαιότερα.
Βέβαια όλα αυτά δεν τα ακούω καθόλου ή και τα ακούω ευλαβικά γιατί τα εκστομίζει ένα υπερήλικας που έχει κάνει τη φάση του και ´εχει εκτιμώμενη περιουσία περί τα 150-200k.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #783 στις: Μάιος 14, 2020, 11:06:22 πμ »
Ωραίο ποστ,ήταν η αδυναμία του
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #784 στις: Μάιος 14, 2020, 15:28:36 μμ »
Πολύ ωραίες τοποθετήσεις!!!
Εντάξει σε ότι αφορά τη ζενίθ θα μπορούσε να είχε μια παραπάνω προώθηση
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #785 στις: Μάιος 14, 2020, 15:33:42 μμ »

Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #786 στις: Μάιος 14, 2020, 15:37:29 μμ »
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Πολύ "κακό"
Μαρεσει!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Watch me

• Επισκέπτης
« Απάντηση #787 στις: Μάιος 15, 2020, 17:44:03 μμ »
Είχα ένα θεματάκι με το Hublot orlinski της συζύγου και βρέθηκα στην Hublot στην Σταδίου πετάχτηκα και δίπλα στη Rolex hellas στον 2ο στο service να αφαιρέσουν ενα κομματάκι απο το μπρασελε του Rolex της συζύγου(μόνο γιαυτη έτρεχα μέσα στη ζέστη και εχει και παράπονα...αστειεύομαι).
Λοιπόν μπήκα και στον Gofas δίπλα να δω το el primero 38 σε χρυσο και το defy 21 el primero retail edition όσο τα είδατε εσεις αλλο τοσο τα ειδα και εγω...σε τουλάχιστον 2 μήνες θα εχουν αφήξεις ακόμη και στα longines λόγο της πανδημίας.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #788 στις: Μάιος 15, 2020, 17:48:22 μμ »
Είχα ένα θεματάκι με το Hublot orlinski της συζύγου και βρέθηκα στην Hublot στην Σταδίου πετάχτηκα και δίπλα στη Rolex hellas στον 2ο στο service να αφαιρέσουν ενα κομματάκι απο το μπρασελε του Rolex της συζύγου(μόνο γιαυτη έτρεχα μέσα στη ζέστη και εχει και παράπονα...αστειεύομαι).
Λοιπόν μπήκα και στον Gofas δίπλα να δω το el primero 38 σε χρυσο και το defy 21 el primero retail edition όσο τα είδατε εσεις αλλο τοσο τα ειδα και εγω...σε τουλάχιστον 2 μήνες θα εχουν αφήξεις ακόμη και στα longines λόγο της πανδημίας.
Κοίτα να δεις ε... ακόμα και στα Longines. Άμα μας το έλεγαν πριν την πανδημία θα κοροιδευαμε όλη ημέρα.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Watch me

• Επισκέπτης
« Απάντηση #789 στις: Μάιος 15, 2020, 17:51:36 μμ »
Απελπιστική κατάσταση ότι υπάρχει ετοιμοπαράδοτο μόνο αυτή τη στιγμή
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #790 στις: Μάιος 15, 2020, 17:55:22 μμ »
Τα πιο χάλια μοντέλα...;

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Watch me

• Επισκέπτης
« Απάντηση #791 στις: Μάιος 15, 2020, 17:58:26 μμ »
Σχετικό τώρα είναι και αυτο...ισως κάποιος να ειναι τυχερός και να βρει αυτο που ψαχνει και στο υπάρχων στοκ!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Watch me

• Επισκέπτης
« Απάντηση #792 στις: Μάιος 15, 2020, 18:21:39 μμ »
Δοκίμασα αυτό https://m.zenith-watches.com/en_en_m/defy-el-primero-21-44-00-1.html
Το είχε στο κατάστημα αλλα δυστυχώς δε μου άρεσε ποιοτικά ποιο ψεύτικο από οτi ήταν το Hublot σε σχέση με το Rolex..(όταν πήγα να αγοράσω το Aerofusion και ´εχοντας 3 χρόνια κολλημένο στο χέρι μου το Sub είχα ψηλό απογοητευτεί ακομη και απο την αίσθηση στο κούρδισμα μεχρι τα μεταλλικά σημεία ακόμη και ότι σημάδι στον καρπό αππ την κορώνα το Rolex δεν μου έκανε ποτε ενω το Hublo απο την 1η ημερα!
Ε! Το defy 21 el primero σε ολα χειρότερο και πολύ βαβούρα στο dial χωρίς λόγονπου δίχνει άσχημο σε σχέση με τις φώτος του site.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #793 στις: Μάιος 15, 2020, 20:28:06 μμ »
Ωραίες πληροφορίες  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #794 στις: Μάιος 25, 2020, 21:39:29 μμ »
Zenith Revives Chronomaster A386 in Shades of Blue

As Zenith prepared for last year’s fiftieth anniversary celebration of El Primero, its premier automatic chronograph, the Le Locle watchmaker sifted again through the cache of tools and prototypes slated for destruction in 1975, but preserved at the time by the forward-thinking Charles Vermot.

There, amid piles of boxes, Zenith found another version of its now well-known Chronomaster tri-color dial. But instead of the grey, black and blue subdials, the discovered prototype featured three different shades of blue.

And while Zenith says it has no records of these blue tri-color dials, the watchmaker has determined that they were part of the original prototype dials for the El Primero A386 in 1969 featuring a 38mm steel case.

This past week Zenith debuted the Chronomaster Revival Manufacture Edition, a production model Chronomaster cased in the El Primero A386 steel case and using the all-blue-subdial design on its dial. Of course, inside Zenith is placing its El Primero high-frequency automatic chronograph with column wheel

Echoing earlier Revival models, Zenith is reproducing the recently discovered dial within the 38mm case (with pump-style pushers) paying close attention to the blueprints of the original. These Revival models will be cased in steel rather than in gold however, making them more affordable than the A386 Revival editions from 2019.

Zenith adds that this release will be the final Revival model to feature the A386 case style and size.
The watchmaker will make the new Chronomaster Revival Manufacture Edition available only on its pending e-commerce site and then at its Le Locle manufacturing facility (when it reopens for to the public for visits).

Specifications: Zenith Chronomaster Revival Manufacture Edition
(Reference: 03.Z386.400/60.C843)
Movement: Zenith El Primero 400 Automatic, 36,000 vph frequency, 50-hour power reserve.
Dial: White-lacquered dial with three shades of blue counters. Hours and minutes in the center, small seconds at nine o’clock. Chronograph: central chronograph hand, 12-hour counter at six o’clock, 30-minute counter at three o’clock. Tachymetric scale. Date indication at 4:30. Rhodium-plated hour markers, faceted and coated with SuperLuminova. Hands are white, faceted and coated with Super Luminova.
Case: 38mm steel
Bracelet & buckle: Blue alligator leather strap with protective rubber lining. Stainless steel pin buckle.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions