0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
όλοι λέτε καλά λόγια, αλλά ο Χρήστος ακόμα το πουλάει ο άνθρωπος!
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 22, 2015, 00:14:41 πμόλοι λέτε καλά λόγια, αλλά ο Χρήστος ακόμα το πουλάει ο άνθρωπος! Τί εννοείς;
Παράθεση από: Vagelis στις Φεβρουάριος 22, 2015, 00:16:16 πμΠαράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 22, 2015, 00:14:41 πμόλοι λέτε καλά λόγια, αλλά ο Χρήστος ακόμα το πουλάει ο άνθρωπος! Τί εννοείς;ότι ο Χρήστος πουλάει ένα Zenith
...έλεγα μήπως αναφέρεις εμένα και είχα έτοιμη και την απάντηση, αλλά μάλλον τη γλύτωσα!
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 22, 2015, 00:31:26 πμ...έλεγα μήπως αναφέρεις εμένα και είχα έτοιμη και την απάντηση, αλλά μάλλον τη γλύτωσα! Τι εννοείς τώρα;Να ρωτήσω γιατί δεν το παίρνεις εσύ;Την ξέρω την απάντηση...
Παράθεση από: Vagelis στις Φεβρουάριος 22, 2015, 00:36:37 πμΠαράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 22, 2015, 00:31:26 πμ...έλεγα μήπως αναφέρεις εμένα και είχα έτοιμη και την απάντηση, αλλά μάλλον τη γλύτωσα! Τι εννοείς τώρα;Να ρωτήσω γιατί δεν το παίρνεις εσύ;Την ξέρω την απάντηση... έτσι!!!!Δεν ξέρεις όμως ότι κάποτε τη θαύμαζα τη Zenith...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.