Τα μέχρι στιγμής δεδομένα:
Συμμετοχές:
..........
..........
..........
33) Πρεκας
...............
...............
...............
Φιλος που αγαπαει τα ρολογια και γιατί να μην μπορει να συμμετάσχει; εννοείτε ειναι μεσα, γιατι να υπαρχουν τετοιες ερωτησεις;

Seiko Rules

Τον καλούμε σαν
attraction,

και φέρνει τα ρολόγια του, που κάποια είναι και εξαίσια δείγματα της ωρολογοποιίας, για την τέρψη των φίλων και την αποτύπωση για την φωτογραφική gallery της γιορτής.

Δεν θα ήθελα όμως, σε καμμία περίπτωση, να θεωρηθεί μία σκέψη / πρότασή μου για την συμμετοχή ενός "ξένου", αιτία για "δυσαρέσκεια" κάποιων μελών φίλων.

Συνεπώς, μετά την αποδοχή της συμμετοχής του φίλου μας Σπύρου,

και για να μην "μειωθούν" οι πιθανότητες επιτυχίας μεταξύ των εγγεγραμμένων μελών, από 1/32 στις 1/33, ή όπου καταλήξουμε τελικά με συμμετοχές, θεωρώ τυπική υποχρέωσή μου να αποσύρω την συμμετοχή μου από την κλήρωση των δώρων, παραμένοντας φυσικά στην συμμετοχή της συγκέντρωσης του ποσού για την αγορά τους.

Θεωρώ ότι η συμμετοχή είναι για την χαρά της γιορτής, για την συνάντηση των μελών / φίλων, και για να περάσουμε ωραία. Επισφραγίζει την εκτίμηση που μας συνδέει.
Και εκεί είναι το "κέρδος" μας. Εγώ, είμαι ήδη κερδισμένος που έχω γνωρίσει τόσους φίλους,

έχω μάθει τόσα πολλά καινούργια πράγματα, έχω αποκτήσει άλλα 9 ρολόγια από τότε που γράφτηκα εδώ,

, και με ψυχή και τόλμη, ..........συνεχίζω.

Ευχαριστώ όλους όσους με ανέχονται,

και ευχαριστώ επίσης και όσους, ...........δεν με ανέχονται